29 Kasım 2009 Pazar

Bayram Kurabiyeleri

Şeker hamurlu Bayram kurabiyeleri

Herkesin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...
Bu güzel kubişleri bayram ziyaretine giderken sevgili arkadaşlarım Derya ve Murat'a aşağıdaki kuzulu olanları da Türk Kültür Merkezine giderken çocuklar için hediyelik götürdüm.
Özellikle inek ve karabaş çok sevimli oldular, elimdeki kalıplarla değişik figürlü kurabiyeler tasarlamak oldukça zevkliydi..
Sizi kuzularımla ineklerimle yalnız bırakıyorum, dilerim keyfinizce bir bayram geçirmişsinizdir. Biz bu bayram şanslıydık, davetleri için sevgili Murat'a birbirinden güzel yemekleri içinde Derya arkadaşıma çok teşekkürler...Darısı seneye...Daha nice sağlıklı mutlu bayramlara...



Koyun Kurabiye

Sheep Cookies

26 Kasım 2009 Perşembe

Buluşmamız



Türkiyedeyken blogdan arkadaşlarımla buluştum. :) Benim için bir ilk olacaktı ve çok heyecanlıydım. Harika bir duyguymuş. Buluşmaya çok tatlı bayanlar geldiler. Gelemeyen ama "selamlar" gönderen bir o kadar da arkadaş vardı. Ama ben heyecanla unuttum hepsini. Keşke diyorum biraz daha oturup herkesle birebir sohbet edebilseydim. Geç buluşup erken kalkılınca bana vakit yetmedi. Halbuki biz geceyi 12 kadar devam ettirmiştik.(Fotoğrafcımız Gülnur ve İremcimle) Eh 40 yılda bir Taksime çıkınca bizde biraz geçe kaldık tabii. ;)
Velhasıl ben doyamadım kimseye. Herkes çok cana yakındı. Tanıştık ama uzunca sohbet edemedik...Beni tanıdınız artık gelecek sefere sözüm var :), demolu bir buluşma organize edelim olur mu? :)
Felekten bir gündü benim için, çok güzel vakit geçirdim.. Buluşmaya gelen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...Ayaklarınıza sağlık. İyiki sizleri tanıdım. :)





Resimde arkamdaki masada ABDden getirdiğim bazı pasta malzemeri var, ben bir yandan satış yapmaya çalışıyorum ama felaket bir satıcıyım, değişen TLden haberim yok, paraları küçükcük cebime falan koyup çıkarıyorum. Yok yok bu iş hiç bana göre değilmiş..;)



23 Kasım 2009 Pazartesi

Prenses Pastasi

Princess Cake with Tiara

Herkese merhaba, :)

küçük bir prensesin 1.yaş doğum günü pastasıyla aranıza geri dönüyorum. Pastamı her zamanki yağlı krema sever grubum için hazırladım. Küçük Prenses Jaelyne nice mutlu yıllar dilerim.

Türkiye tatilim çok şükür çok güzel geçti, yeniden şarj olmuş gibiyim. Paylaşacak tatil fotoğraflarım, anılarım ve birde pasta severler buluşmamız var. :)Herşeyi kısa zamanda elimden geldiğince toparlamaya, arkadaşlarımı da ziyaret etmeye kısmetse başlıyorum.

Sağlıklı, sevgi ve paylaşım dolu güzel günler bizim olsun. Sayfama ve pasta maceralarıma yeniden hoşgeldiniz!

Prenses Pastasi

Princess Birthday Cake

Sugar Tiara- Şekerden Taç

Notlar; pastanın orjinal hali ve prenses tacında kullandığım kalıp linklerin üzerinde.
Related Posts with Thumbnails