8 Mart 2012 Perşembe

Hediye Wilton Çiçek Seti 2


































2. Wilton çiçek yapma seti çekilişi başladı! Şimdi de Mad Hatter pastam sizlerden 1 kişiye Wilton çiçek seti hediye ediyor.
Bu harika set toplam 25 parçalık çiçek yapma kalıbı ve bir de anlatımlı çiçek yapma kitapçığından oluşuyor.
Bu seti kazanmak istiyorsanız, facebook sayfamdaki bu yazıyı (buraya tık tık)kendi Facebook sayfanızda paylaşmanız ve altına paylaştığınızı belirten bir yorum bırakmanız gerekiyor. Hepsi bu!
Paylaşım yapan arkadaşlar arasında Random olarak çekiliş yapacağım.
Çekilişe 30 Mart 2012 tarihine kadar katılabilirsiniz.


Herkese bol şans




Not: Cekilisi kazanan talihli "Tuna Uzun" hanim oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Gule gule mutlu gunlerde cicek setini kullanmasi dileklerimle...










7 Mart 2012 Çarşamba

Ali Harikalar Diyarinda Mad Hatter Pastam







































Oglumuz melegimiz Ali Cihan 1 yasinda... Onun icin yine elleri kollari sivadim, boyundan buyuk kocaman bir dogum gunu pastasi hazirladim...Pastam dogum gunu partisinin bombasi oldu.. Herkes pastayi neyle, nasil ve ne kadar surede yaptigimi merak etti...Siparis versek bize de yaparmisin diyen de oldu...Size su kadar soyleyim boyle bir pastanin ne ben siparisini alirim ne de siz degeri icin bana isteyebilecegim butceyi ayirabilirsiniz..O kadar pahali ve deli isi bir pasta...:)






































Annem her gece pastanin bitmesi icin dualar ediyordu, aman kizim hadi bitir sunu...dogum gunune az kaldi..daha ortada bisey yok....Bir yandan gittigim kurslarin hakkini verebilmek icin esime kendimi ispat etmeye calisiyorum... Ona manevi bir borcum var, onu odemem lazim.. Yani insanlar pasta yapip stres atarlar benim durum tam tersi...
















Normal bir pasta yaparsiniz uzerine figur susleme bicir bicir bir sekilde guzel olur..Ama boyle bir projede isi sansa birakamiyorsunuz..Mad Hatter in makyajindaki bir hata pastayi kocaman bir canavara donusturebilir..yada pastanin bacagi yavas yavas asagiya dusebilir, kafa yerinden kopabilir..pasta geriye dogru yavas yavas yatmaya baslayabilir...pastanin boyutu 80cmden uzundu..Pasta arabaya sigmayabilirdi..yani size yazabilecegim o kadar cok kotu senorya var ki...Ama tabii herseyden onemlisi oglumun ilk yas gunu pastasinin hatira fotograflarinda cirkin cikmasiydi..Belki kiminize gore oglum icin tuhaf bir pasta yapmis olabilirim..Bu gordugunuz tamamen benim zevkim..
Oglum bana uguruyla geldi..Onun hakkinda yazacak cok sey var eminim ki icinizde onu merak edenler de vardir..Onu simdilik blog facebook sayfalarimdan uzak tutuyorum..Hakkinda paylasim yapmiyorum..Bu kendi kisisel kararim...Ama cok sukur o da saglikli mutlu bir bebek olarak buyuyor. Anne olmak icin dua eden arkadaslarim akrabalarim icin ben de dualar ediyorum. Sizde dualarinizdan eksik etmeyin tanidiginiz tanimadiginiz tum anne adaylarini..Herkesin saglikli mutlu hayirli evlatlari olsun insallah...

Herkese sevgiler gonderiyorum bol sekerli kalin...


5 Mart 2012 Pazartesi

Pastadan insan büstü







































Pastadan insan büstü yapımını öğrenmek için üç günlüğüne New York'a Cake Studio'ya gittim. Yine çok farklı tecrübeler yaşadım, çok farklı şeyler öğrendim..
Pastayı mutlu mesut eve getirdiğimde annemin yüzündeki ifadeyi unutamıyorum...Yani çok beğenmemiş ama beğenmiş gibi yapıyor..
"Beğenmedin mi yoksa?"diyorum "yok yok güzel olmuş" diyor suratında tuhaf şaşkın bir gülümsemeyle..sonra da kim böyle bir pasta siparişi verirki tartışması başlıyor.
Ama hakikaten acayip tuhaf bir şey..Evin ortasında bir yabancı kafa duruyor..Gece kalkıp karşılaşırsan korkabilirsin...:)
Eşimse çok beğendi. Peki sizin bu tür pastalara karşı düşünceniz nedir?



Related Posts with Thumbnails