tag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post5926683727370298257..comments2024-01-02T23:42:00.146-05:00Comments on AYSE YAMAN Butik Pasta ve Çikolatalar: Ayın Şefi: Pincirtalı Truff ve Höşbiye :))ayseyamanhttp://www.blogger.com/profile/10042204449510358811noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-54185037007201496952008-01-20T18:57:00.000-05:002008-01-20T18:57:00.000-05:00Yorumlarınız için çok teşekkürler. Yeni etkinlik t...Yorumlarınız için çok teşekkürler. Yeni etkinlik tariflerimi beğendiğinize sevindim öyle süper şeyler değillerdi ama fenada olmadılar...<BR/><BR/>Soru soran arkadaşların cevaplarına gelince;<BR/><BR/>nagehan, düşüncelerini benimle paylaştığın için teşekkürler, benimde müzikten dolayı ödümün patladığı olmuştur. Umarım benim blogumda buna benzer ya da başka rahatsız olduğun bir durum yoktur, olursa eğer çekinmeden yazabilirsin.<BR/>Flickr ile ilgi daha önce bir yazı yazmışsın seni oraya yönlendiriyorum. <A HREF="http://ayseyaman.blogspot.com/2007/07/birden-ok-resmi-biraraya-getirme-ya-da.html" REL="nofollow">Buradan </A><BR/> yararlanabilirsin umarım.<BR/>Parafin hakkında fazla bir bilgi sahibi değilim. Yenecek bir şey gibi gelmiyor bana da, mumsu yağlı bir madde sanırım? Ben çikolatalarımda nadiren buna benzer kıvam verici olarak <A HREF="http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=en&q=paramount+crystals&btnG=Search+Images" REL="nofollow">paramount crystals </A> kullanıyorum acaba aynı şey mi diye düşündürdü beni..Aynı şey olabilirler. Net bir bilgi elde edince sana tekrar yazmaya çalışacağım.<BR/><BR/>sonja, en kısa zamanda üye olamaya çalışacağım, davetin için çok teşekkürler canım, sevgilerleayseyamanhttps://www.blogger.com/profile/10042204449510358811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-86177673496350953042008-01-13T09:58:00.000-05:002008-01-13T09:58:00.000-05:00Canim Aysem, Tatar Aysem seni http://www.tatariz.b...Canim Aysem, Tatar Aysem seni <BR/>http://www.tatariz.biz/<BR/>sitesine üye olmaya ve ziyarete davet ediyorum. Katilimlarini, paylasimlarini bekliyorum. Sevgilerimle Sonja...OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDENhttps://www.blogger.com/profile/16801193701559887756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-44931747200580817032008-01-12T18:27:00.000-05:002008-01-12T18:27:00.000-05:00Ayşe'cim,yine yaratıcılığını konuşturmuşsun :) ell...Ayşe'cim,<BR/>yine yaratıcılığını konuşturmuşsun :) ellerine sağlık canım.<BR/>Ya bu arada flickr'a ulaşamıyorum, siteyi mahkeme kararı ile kapatmışlar galiba doğru mu?? Napıcaz şimdi?<BR/><BR/>Sevgiler,Özlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-53396865362566033632008-01-12T03:50:00.000-05:002008-01-12T03:50:00.000-05:00pirinc patlagi ile ilgili sormustum, biraz daha ac...pirinc patlagi ile ilgili sormustum, biraz daha acayim. bir sure yaninda staj yaptigim asci teyzem, bir sabun kadar parafini atti tencereye eritti,devami ile ilgili herseyi hatirlamamakla beraber , parafin + fistik ezmesi + pirinc patlagi + vs vardi malzemelerde.sekilsiz truff gibi oldular ama o kadar lezzetliydiler ki anlatamam. ben parafinin yenilebilecegini bilmiyordum, kanser yapar mi yapmaz mi derken tadina baktim, birakamadim. Nagehan tekrarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-35910681155682620832008-01-12T03:47:00.000-05:002008-01-12T03:47:00.000-05:00yine ayni nagehan ben,iyi bir blog takipcisi olara...yine ayni nagehan ben,<BR/>iyi bir blog takipcisi olarak, sevdigim ve sevmedigim bazi yonleri soylemek istiyorum. bloglarda muzik olmasi cok rahatsiz edici, halihazirda bir sey seyrederken blog aciyorum, bir gurultu, gumburtu. ya da ev ahlisi uyuyor, blog sayfasi cilginca bagirmaya basliyor. muzik dinlemek istersek acariz yapmayin bunu. ayrica, kotu resim ve sayfanin her tarafi bir suru banner, luzumsuz kivir zivirla doldurulmus bloglari sevmiyorum. sadece sevmemek degil , rahatsiz edici oluyor. bloglari ya ufukun linklerinden ya senin linklerinden hepsi bir arada izliyorum (kotu fotografli ve muzikliler haric) GERI tusuyla geri donulmeyen bloglara da girmiyorum bir daha, unutmazsam.bu ozelligi kullananlarin zorla benim sayfamda kal, benim sayfami gez israri bir daha o bloga girmememe sebep oluyor.<BR/>begendigim yonleri de sonra soylerim, bu arada, pastaci ilk gozagrim, ufuk ve ayse de en begenerek takip ettigim iki blog. <BR/>SOru : bloga flickerdan nasil resim ekleniyor?<BR/>tesekkur ederim Aysecik. herkese cevap veriyorsun, umarim bu konuda da aydinlatirsin bizleriAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-60505886190199329012008-01-10T07:37:00.000-05:002008-01-10T07:37:00.000-05:00etkinlikten yeni haberim oldu. gerçekten yaratıcı ...etkinlikten yeni haberim oldu. gerçekten yaratıcı tarifler çıkmış ortaya. bu tarifin de görüntüsüne hayran kaldım.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-54542401352420240572008-01-10T00:02:00.000-05:002008-01-10T00:02:00.000-05:00Ferhanca, teşekkürler..Ben lavantayı inceltip kull...Ferhanca, teşekkürler..<BR/>Ben lavantayı inceltip kullanmadım. Elimde kurutulmuş lavanta taneleri var, sanırım onlar sadece mor renkli lavanta çiçekleri...Onları öylece kullandım aslında inciltmek çok iyi fikir, böylece kekin içinde görünmezler daha şık olurlar...<BR/>Yorumunuz ve ziyaretiniz için teşekkürler...ayseyamanhttps://www.blogger.com/profile/10042204449510358811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-71126913833987854542008-01-09T10:03:00.000-05:002008-01-09T10:03:00.000-05:00hıımmm sunumlar harika kızım bunları sen mi yaratt...hıımmm sunumlar harika kızım bunları sen mi yarattı helal olsun :) <BR/>çok güzel olmuşlardır eminim.. isimleri de çok iyi :))<BR/><BR/>ya akşam oldu ama ben halaa işteyim sıkıldıımmmm!! başım da ağrıdııı ev istiyoruumm!!<BR/><BR/>:)<BR/> öptüm seniiAyşegülhttps://www.blogger.com/profile/02340484497662536434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-16953745715588696912008-01-09T05:13:00.000-05:002008-01-09T05:13:00.000-05:00ayşecim seni digglicem biraazdan...bu arada tarif ...ayşecim seni digglicem biraazdan...bu arada tarif yazamam demişsin,tarif yazmasan da oluuuur,sen sadece resimlerini ekle,yaptıklarını falan bizim de gözümüz bayram etsin...ellerine sağlık güzel insan..Delfina ;https://www.blogger.com/profile/07023299531618665003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-56656393549579857542008-01-09T04:30:00.000-05:002008-01-09T04:30:00.000-05:00Ayşe'cimcanım aşmışsın sen bitanem..iyi ki nikah ş...Ayşe'cim<BR/>canım aşmışsın sen bitanem..iyi ki nikah şekerini açmamışsın :)<BR/>Hepsi de nefis görünüyor, ellerine emeğine sağlık<BR/>Öpüyorum seni..bir demet feslegenhttps://www.blogger.com/profile/17653974678274128691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-5512958256312874602008-01-09T03:17:00.000-05:002008-01-09T03:17:00.000-05:00İsmine yakışır yaman tariflerle dolu bir blog,elle...İsmine yakışır yaman tariflerle dolu bir blog,ellerine sağlık hepsi birbirinden şık ve nefis görünüyor.<BR/><BR/><BR/>sevgilerimi gönderiyorum....ab-ı hayathttps://www.blogger.com/profile/00686619583556792569noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-72850559317877673752008-01-09T01:25:00.000-05:002008-01-09T01:25:00.000-05:00İnanamıyorum sana...Ben bu etkinliği gözden çıkart...İnanamıyorum sana...Ben bu etkinliği gözden çıkarttım bu ay neden..bu üçünü nasıl bir araya getiririm bulamadım diye..Ama şuraya bak..İnanılmazsın..Neredeyse koy bir yemek kitabına , uygula uygula ye :)<BR/><BR/>Ellerine sağlık...<BR/><BR/>Takipteyim..<BR/>MügeYemekbahanehttps://www.blogger.com/profile/03607353981416041388noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-22033434948229286562008-01-08T15:25:00.000-05:002008-01-08T15:25:00.000-05:00Ayşe'cim ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.Şirinl...Ayşe'cim ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.Şirinler pastanda harika.<BR/>Lavanta diyorsun normal lavantayı inceltip mi kullanıyorsun yoksa aktarlarda değişik bir şeymi satılıyor .Sevgiler.Ferhancahttps://www.blogger.com/profile/13132399262290854853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-84992904080415554012008-01-08T09:50:00.000-05:002008-01-08T09:50:00.000-05:00Serap, teşekkürler, evet ben buldum, googleda aram...Serap, teşekkürler, evet ben buldum, googleda arama yaptım bir benim tarifler çıkıyor :)bu çok hoş!<BR/>sanırım Pincirta'nın açılımını yapmama gerek yok. Bu etkinlik her yönden bence çok keyifliydi..Ziyaretin ve yorumun için teşekkürler...<BR/><BR/>Bocuruk, malzemeleri bulmam zor oldu ama başından beri Alev'e destek vermek istemiştim, bir etkinlik sahibi olarak nasıl bir duygudur bilirim..:)<BR/>Her ay katılamasamda sık sık Ayın Sefınde beni görebilirsin.<BR/>Umarım sende bir gün katılabilirsin..<BR/>sevgilerleayseyamanhttps://www.blogger.com/profile/10042204449510358811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-83481632971750518882008-01-08T06:08:00.000-05:002008-01-08T06:08:00.000-05:00Ayşe'ciğim,Bu güzel ve değişik etkinlik ilanını il...Ayşe'ciğim,<BR/>Bu güzel ve değişik etkinlik ilanını ilk duyduğumda kimlerin katılabileceğini düşündüm. Kafamdaki isimlerden biriydin. Beni yanıltmadın. Ellerine sağlık:)<BR/>Sevgilerimle...<BR/><BR/>Not: Kafamdaki isimler arasında kendim yokum:(Bocurukhttps://www.blogger.com/profile/07123363403077424430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-54747538879027604982008-01-08T04:43:00.000-05:002008-01-08T04:43:00.000-05:00Iste yilin en tatli kelimesini ilan ediyorum...PIN...Iste yilin en tatli kelimesini ilan ediyorum...PINCIRTA.<BR/>Ya ben bunu cok sevdim.Sen mi buldun bu adi????bir dilim bir tutamhttps://www.blogger.com/profile/00483759938396556092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-14032755870529394392008-01-07T23:10:00.000-05:002008-01-07T23:10:00.000-05:00Alev, biz teşekkür ederiz böyle güzel ve yararlı b...Alev, biz teşekkür ederiz böyle güzel ve yararlı bir etkinliği bize kazandırdığın için..:)<BR/>Tarifleri begendigine cok sevindim, sevgilerle<BR/><BR/>Bahriye, teşekkürler, uzman olmak için daha bir fırın ekmek yemem lazım :) henüz o kıvama gelmedim ama güzel yorumunuz ve sözleriniz için çok teşekkürler ederim, sevgilerle..<BR/><BR/>Özlem, çok teşekkürler güzel sözlerin ve yorumun için, uydurmasyon tariflerime uydurmasyon isimleri de çok yakıştı, isim verme kısmı işin en güzel ve yaratıcı kısmıydı sanırım.:)<BR/>sevgilerle<BR/><BR/>Cici, evet dediğiniz gibi arada denemek lazım..:)güzel yorumunuz, dilekleriniz ve ziyaretleriniz için çok teşekkürler Sibel, sevgilerleayseyamanhttps://www.blogger.com/profile/10042204449510358811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-48493191406008195672008-01-07T22:47:00.000-05:002008-01-07T22:47:00.000-05:00Daniel efe, selam, ben de altı üstü aynı anda yana...Daniel efe, selam, ben de altı üstü aynı anda yanan fırın görmedim..Ben keklerimi Bake( alttan ısıtma) ile pişiriyorum, fırın teli mutlaka ortada olmak şartıyla, derecesi 350F. Broil(üstten ısıtma)sakın kullanma tahminen kekin pişmeden üstten yanar.<BR/>Pirinç patlağını ben çikolatalarımda kullanıyorum, candy hazırlarken erimiş çikolataya pirinç patlagı ilave ediyorum sonra Nestle crunch gibi oluyor.:) Peanut butterıda yuvarlak çikolata harçı olarak kullanıyorum..Şu anda elimde başka işe yarar bir tarifim yok, eğer olursa sana mutlaka haber vermeye çalışırım..umarim bilgilerle yardimci olabilmişimdir.<BR/>Nagehan artık 18'lik çıtır da değilim yaş geldi 28'e..:) Keşke bu halimle 2-3 çoçuklu olsaydım..:))<BR/><BR/>Feyza, teşekkürler tarifleri beğendiğine sevindim..Özellikle artmış kekin olursa incirli cevizli muhallebili bir karışımla pincirta deneyebilirsin..:)Değişik güzel bir lezzet oluyor..sevgiler<BR/><BR/>Pastacırapunsel, çok teşekkürler..sevgilerle<BR/><BR/>Muhterem hanımcım, tarifler gibi isimlerinde uydurma olmasını istedim, umarım yazım sizi hayal kırıklıgına uğratmadı :)<BR/>Rica ederim inşallah daha çok tarifinizi görür size seve seve haber veririm..:))<BR/><BR/>banu gökşin, teşekkürler, iyi haftalar...<BR/><BR/>Feray, beğendiğinize çok sevindim, ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkürler.ayseyamanhttps://www.blogger.com/profile/10042204449510358811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-87365951737841182002008-01-07T22:12:00.000-05:002008-01-07T22:12:00.000-05:00Sofram, günaydın, haftaya sizin güzel yorumunuzla ...Sofram, günaydın, haftaya sizin güzel yorumunuzla başlamakta çok güzel :)<BR/>Sunumlari ve isimleri begendiginize sevindim :)<BR/>İsimler gerçekten çok özel oldu...<BR/>İyi haftalar ve kucak dolusu sevgiler size...<BR/><BR/>Figen, teşekkürler, elimden geldiğince bir şeyler uydurmaya çalıştım, beğendiğine çok memnun oldum..sevgilerle<BR/><BR/>Masalmutfagı,çok teşekkürler:) çikolata ve pastaları da beğendiğine çok sevindim..<BR/><BR/>Burcu, bende seninle aynı fikirdeyim, evdeki lavanta ve inciri ortaya çıkan tarifler ile değerlendirmek lazım, yanlız ben lavantanın kokusunu aldım ama henüz tadına varamadım..sanırım tariflerimde daha çok kullanmam gerekiyor..:)öptmayseyamanhttps://www.blogger.com/profile/10042204449510358811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-79445582619257100162008-01-07T18:54:00.000-05:002008-01-07T18:54:00.000-05:00valla uyduruk muyduruk dememek lazım. şu farklı ve...valla uyduruk muyduruk dememek lazım. şu farklı ve enfes sunumu heryerde bulmak zor.<BR/>kutluyorum. başarılarının devamını diliyorum:)))<BR/>sıkı takipçinim bu arada. sevgiler sibel. cafecihansiyahlalehttps://www.blogger.com/profile/03584609716495467645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-20006241781420353142008-01-07T16:21:00.000-05:002008-01-07T16:21:00.000-05:00Ayşe' ciğim,bu etkinliğe ben de katılmak istemişti...Ayşe' ciğim,<BR/>bu etkinliğe ben de katılmak istemiştim ama işin açıkcası malzemeleri nasıl değerlendireceğim konusunda karar verememiştiim. Ama işte insan böyle usta olunca ne lezzetler çıkıyor ortaya. İsimlere de bayıldım.:)<BR/><BR/>Ellerine sağlık, sevgiler.Özlemhttps://www.blogger.com/profile/13849110031946354238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-22723582125222284012008-01-07T12:59:00.000-05:002008-01-07T12:59:00.000-05:00Tam uzmanlara yaraşır iki nefis tarif.İsimlerde de...Tam uzmanlara yaraşır iki nefis tarif.İsimlerde de yaratıcılığınızı konuşturmuşsunuz;ellerinize sağlık.<BR/> Sevgiler...<BR/>BahriyeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-64909105979092210692008-01-07T12:01:00.000-05:002008-01-07T12:01:00.000-05:00AysecimAyin sefi etkinligine bu guzel ve yaratici ...Aysecim<BR/><BR/>Ayin sefi etkinligine bu guzel ve yaratici tariflerin ile katildigin icin cok tesekkur ederim. Harika gorunuyorlar.<BR/><BR/>Sevgiler<BR/><BR/>ayinsefi.blogspot.comAlevhttps://www.blogger.com/profile/13423854871844980668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-78984994412153571402008-01-07T11:16:00.000-05:002008-01-07T11:16:00.000-05:00of of of Ayşecim bunlar ne güzel tarifler böyle el...of of of Ayşecim bunlar ne güzel tarifler böyle ellerine sağlık. İsmi değişik, kendi değişik çok güzel olmuş.Ferkayhttps://www.blogger.com/profile/07798855249093108212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9032820891317806323.post-69324125960859469432008-01-07T11:13:00.000-05:002008-01-07T11:13:00.000-05:00cok guzel görunuyor ellerine sağlık. sevgiler iyi ...cok guzel görunuyor ellerine sağlık. sevgiler iyi haftalar..banu kırmızıgülhttps://www.blogger.com/profile/11911825608418912642noreply@blogger.com