Yine çok heyecanlıyım.. Kalbim güm güm bu yazıyı yazıyorum size...:)
Ve sonunda krema sıkma teknikleri konusunda da kurs açmaya karar verdim. Benimle birlikte çok farklı bir tecrübe yaşamaya, yepyeni teknikler öğrenip, pastacılık kariyerinizi bir adım daha ileri götürmeye ne dersiniz...:)
İstanbul'da düzenlenecek olan krema sıkma teknikleri ve şeker hamurundan çiçek yapımı kurslarımın ön kayıtları başlamıştır. İlgilenenler detaylı bilgi için sekerdencicekler@gmail.com adresinden benimle bağlantıya geçebilir. :)
Herkese sevgilerle...
Of offf pastaya bak ya.. Bu krema nasil bir kremadir acaba?
YanıtlaSilCok guzel gorunuyor pasta,nasil bir emek var bu pasta da bilirim.Gercekten bu isi sevmekle ancak boyle guzel bir sonuc cikabilir ortaya emeginize saglik:)
YanıtlaSilKursun ilk başvuran ilk taleesi ben olmak isterim sevgili Ayşe... hemen mail atıyorum canım.içten sevgiler.... :)
YanıtlaSilbaşka kurslarda olacak mı? figür modelleme falan?
YanıtlaSilHer yaptiginiz uretim ve sekillendirme icin sadece bravo diyorum..harikalar yaratiyorsunuz..birde acaba sizin blog a kendi blogumdan link verebilirmiyim..tesekkurler
YanıtlaSilsüper.
YanıtlaSilah aaahh keşke bende katılabilsem imkan olsada.aklım hep senin kurslarında valla.ne diyeyim hepsi için ellerine sağlık arkadaşım.
YanıtlaSilKrema sıkma tekniğine katılmak çok isterdim, ama bu sene benim için zor. Kolay gelsin.
YanıtlaSilMerhaba Ayşe HAnim
YanıtlaSileserleriniz muhteşem
Artık gercekten ayırt edemiyorum.
bende birdahaki kursunuza katılmak
İsterim. Basarılarınızın devamını dilerim
Çokk isterim.Krema sıkma teknikleri kursuna ama zamanlama uymuyor:(
YanıtlaSilKurs keşke ağustosta olsaydı.
Pastalarınız harika.Ellerinize emeklerinize sağlık.
Sevgiler...
bu bence pastaciliktan ote , adeta bir sanat , cok begndim pastalarinizi ;)
YanıtlaSilKurs bayram sonrası Ağustos ayında da olabilirmiiii:)?
YanıtlaSilSevgilerimle...
Merhaba arkadaşım süper bir çalışma ellerine saglık
YanıtlaSilBeni de listeye yazabilirseniz cok sevinirim :) sevgiler
YanıtlaSilBen bu kursları nedense geç öğreniyorum,Ayşe hanım.Özellikle krema sıkma tekniğine gelmeyi çok isterdim.Mail adremi yollasam , haberim olur mu?
YanıtlaSilAşe anım merabalar sitenizçok güzel tebrik ederim
YanıtlaSilAyşe hanım pişirilerek yapılan yaş pasta profiterol kreması tarifiniz var mı?
Teşekkürler sevgiler
Senem
özür dilerim baı harfler çıkmamıs klayvem bozuk -gönerirken farkettim ama geçti:)
YanıtlaSilSenem