DİĞER PASTA ÇEŞİTLERİNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ. ****
Aklımda bambaşka şeylerden bahsetmek, bambaşka tarifler vermek yatıyordu. Fakat öncelikle geçen gün başımıza gelenleri ve yeni sayfamız hakkında yazmazsam çatlardım.
Minik Kuş ile birlikte yeni, tertemiz bir blog sayfası daha açtık.
Ortaklığın böylesi de çok güzelmiş. İnşallah bundan sonra da herşey güzel olur, gül gibi anlaşırız. :) İlk tarif Minik Kuş'dan geldi. Burma baklava tarifini çok güzel çevirmiş, resimlerle nefis anlatmış. Bakalım ben neler yapacağım. :) İşim gerçekten zor olacak.
Baştan uyarımı yaptım; dedim ki "bak benim ingilizce ile kuyuya iniyorsun Minik Kuş!" Sağolsun Ortak, yardım sever çıktı. "Hallederiz" dedi. Ne diyelim, hayırlı uğurlu olsun. Blogcu'yu hallettim, Blogspot'a geçtim, bir tek ingilizce site eksikti. :))))
Sanırım pötibörlü ve pudingli pastaları herkesten sonra keşfeden ben olmuşum. :) Şimdi yaptıkça yapasım geliyor. :)
Bu sefer ki pastamı muz ve muz aromalı puding ile hazırladım. Yapılışı yine çok kolay oldu. Fakat benim puding biraz sulu, siz yaparken normalinden daha az süt kullanın. Böylelikle kıvamı daha koyu olur. Ben kendi yaptığım gibi piramitli ya da mozaik dediğimiz bu pastanın tarifini veriyorum. Siz üzerinde gerekli düzeltmeleri yapınız. İşte tarifim;
Malzemeler:
- 1 paket muzlu puding
- 3,5 su bardağı süt ( siz mutlaka daha az süt ile pudingi pişirin ki kıvamı koyu olsun. Mesela; 2 su bardağı süt yarım su bardağı su gibi)
- 1 büyük ya da 2 küçük taze muz
- 36 adet pötibör bisküvi
- Üzerine süslemelik olarak file badem.
- Puding paketinin arkasında yazdığı gibi pişirilir fakat süt miktarını azaltmayı unutmayın ve hafif soğumaya bırakılır.
- Geniş bir yüzeye enlemesine ve boylamasına streç yayınız. Streçınız ince ise iki kat yapabilirsiniz. Daha sonra streçin üzerine bir kat pudingden sürün. Ne çok ince ne de çok kalın olsun.
- Üzerine yukarıdaki gibi pötibör bisküvilerini enine 3 sıra, boyuna 4 sıra olacak şekilde sıralayınız. (Pudingin kıvamı benim yaptığımdan daha koyu olacağı ve dolayısıyla miktarı da az olacağından bir sıra mozaik pastadan bisküvi çıkartarak tarifi veriyorum yoksa pudinginiz yetmeyebilir.)
- Elinizdeki bisküvi ve puding bitinceye kadar bu işlemi sürdürün.
- Daha sonra soyulmuş muzu yukarıdaki gibi pastanın ortasına koyun ve üzerine biraz daha puding dökün. Daha sonrada kenarlardan havaya kaldırın iki yandaki bisküvileri ortada birleştirmeye çalışın. Dikkatli olun pudingin kıvamından dolayı şekil vermesi biraz güç oluyor. Streçle tüm çevresini sarım, bir gün buzdolabında bekletin. Ertesi gün üzerine süsleme yapıp, soğuk servis yapabilirsiniz. Paylaştıkça lezzetine lezzet katar. Afiyetle.
Herkese iyi bir hafta dilerim.
Sevgilerle
seni gidi seniii.... blog üstüne blog yetmezmiş gibi şimdi de blog sapığı mı oldun:)) isimsiz yorumlar bırakıp kaçıyorsunn!!! ama ben yakalarım seni... ben de bi an bir hayranım var sanıp heyecan yapmıştım:))
YanıtlaSilama dedim böle muzır kim yazar, dedim bi de üçüncü yorumu olmuş aman da amaaann...:))
canım arkadaşım benim çok sevindim böle güzel şelere ilham verdiğim için.. bu bisküvili pastalardan daha çok çıkıyoo çeşit çeşit.. seninki de muzlu muzlu pek güzel olmuş...
bu arada sana bir de vvaaaauuv demek istiyorum... ingilizce olayını da aştın:)) ismine bayıldım sitenin.. sen ortakla bunu da halledersin...
bu arada nikah şekeri aldıım masamı süslüyorr... dün de en yakın arkadaşımın nişanındaydım:))) daha bitmediiii biliyo musun düğünler!!!
sana nişandan kurdelee aldım ama işine yarar mı artık bilmiyorum:)))
bi de ben seni çoook öptüüm!!
Merhaba canım Ayşem, nasılsın, keyifler iyi sanırım, hayırlı olsun yeni ingilizce siteniz. Bunu da en güzeliyle yapacağına eminim canım, başarılar diliyorum.
YanıtlaSilCanım bisküvili piramit pastan da çok güzel olmuş, bunu daha önce bir yerde okumuştum şimdi hatırlamıyorum, güzel bir fikir diye düşünmüştüm, hep tepsiye döşüyoruz, bu görüntü olarakta çok hoş, ellerine sağlık, afiyetler olsun, sevgiyle öptüm, ailecek selamlar...
Ortak ya, bil. basindan ayrildim bi kac saat, bi geldim yeni bir tarif ve haberler. Dur hemen ilk yorumu yazayim dedim ama erkenciler varmis, neyse kismet :) Ortak hayirli ugurlu olsun yeniden (kacinci kereye diyoruz mechul, ama fazlasindan zarar gelmez di mi?) Arkadaslar bakmayin Ayse'nin Ing. iyi degil dedigine masallah gayet guzel bence, hem ortaklik bosuna degil di mi? Gereken yardim ve ozen her zaman gosterilecektir ins. Oyle kuru kuru hayirli olsunla olmaz arkadaslar buyrun blogumuza ziyarete :) Bu arada piramit pastan da pek guzel gorunuyo, agzimi sulandirdin :) Ellerine saglik...
YanıtlaSilSelvanın ürünlerinden olan fırın makarnasını en güzel şekilde sunan talihli üyemiz selva hediye paketi kazanacaktır. Yapılan çekilişle kazanan talihli 29.06.2007 tarihinde açıklanacaktır.
YanıtlaSilYarışmaya herkes katılabilir. Tek yapmanız gereken selvayarisma@gmail.com adresine selva ürününden fırın makarnayı en güzel şekilde sunmak!
Ne mutlu selva diyene!
Ayşecim,
YanıtlaSilSiteniz hayırlı uğurlu bol hit li olsun inşallah :) Şöyle bir göz attım çok sevimli olmuş.
Pastanda çok güzel bende dün mozaik pasta yaptımda yarın yayınlıycam, bu aralar sıcaklarda mutfakta hiç durulmuyor, vede en güzel dondurma ve soğuk tatlılar yeniyor bisküvili tatlar kurtarıcımız yani şu sıralar:) ellerine sağlık.
aysecim merhaba,
YanıtlaSilgene dokturmussun,ellerine saglik yeni ingilizce siteniz de hayirli olsun cok ta guzel bir isim bulmussunuz dilerim daha guzel islerede el atarsiniz
sevgilerimle
Çok şık olmuş Yaman Ayşe nasıl da gider yazgünü soğuk soğuk ;)
YanıtlaSilEllerine sağlık
Yeni blogunuz hayırlı olsun...
Sevgiler..
Ayşecim ne güzel bir fikir olmuş. Minik Kuşum ve seni çok tebrik ediyorum. :) Arada isterseniz ben de destek verebilirim.
YanıtlaSilİlk tarif de bomba olmuş. Emeğinize ve yüreğinize sağlık.
Senin Muzlu piramit pastan da super. Ellerine sağlık. Opuyorum...
Ayşecimmm :) yeni siten hayırlı olsun minik kuşla sana şimdiden başarılar dilerim umarım güzel şeyler paylaşırsınız...Muzlu pramit pasta gerçekten harika olmuş ayrıca yapılışını aşama aşama resimlemende çok iyi olmuş ellerine sağlık....
YanıtlaSilHello Ayse,how are you today.
YanıtlaSilingilizce sitene yorumlarimizi ingilizce olarak mi yazacagiz?Sonrada bizleri sözlü-yazili olaylarina mi katacaksin?
Yoook,ne güzel blogcuydun birzamanlar, takip etmem daha güzeldi,sen de bana daha cok ugrardin.Simdi Blogspotcusun,görüsmemiz zor oluyor.Yeni siten hayirli olsun,bir yerde sabit kal ki seni bulabilmem kolay olsun.
Su piramit pasta olayida acaip güzel,bugünlerde ben de yapayim.Ellerine saglik Aysecik,ara-sira sende gel bana bazi bazi.Sevgiyle ve dostca kal..
Selam Ayse'cigim. Öncelikle yeni blogunuz hayirli olsun. Gercekten cok iyi düsünmüssünüz ingilizce bir blogu... Ben bisey anlamasamda cok begendim :-)) Pastanda harika olmus ellerine saglik. yeni blogunuzda basarilar dilerim.. bye.
YanıtlaSilwww.blogcu.com/kayserimutfagi
Sevgili Ayse oncelikle yeni blogunuz hayirli olsun,pasta harika olmus ellerine saglik.Hele bir bakayim yeni sayfana gorusmek uzere hoscakal.
YanıtlaSilSevgili Ayşe,
YanıtlaSilbisküvili tatlılar özellikle şu sıcak günlerde hafifliği açısından son derece cazip oluyor. Muzlu piramit pasta çok da güzel süslenmiş. Ellerine sağlık .
Ayrıca yeni ingilizce siteniz de hayırlı, uğurlu olsun . Arkadaşlarımızın böyle başarı haberlerini almak bizleri kuşkusuz çok mutlu ediyor. Başarılar, sevgiller.
Ayşe'ciğim
YanıtlaSilTebrik ederim, yeni blogunuz ve ortaklığınız hayırlı olsun. Güzel işlere imza atacağınızdan eminim.
Muzlu pastanın tadının güzelliği belli zaten, şekil de çok enteresan. Ellerine sağlık canım
Sevgiler
Mükemmel senden beklenilecek seylerin herbiri mükemmel,sana yakisanda bu zaten ben artik sana "kusursuz kadin" lakabini takmak istiyorum yeni blogunuzuda acmakla cok iyi etmissiniz,basari galiba senin yasam tarzin.Ayrica pastada nefis görünüyor bende tam dün yapip resimlemistim seninkinin görüntüsünü görünce galiba yayinlamaktan vazgececegim.Kendine ve mükemmel calisan beynine iyi bak "KUSURSUZ KADIN"umarim kizmassin bana sana böyle diyorum diye:)
YanıtlaSilselambir ingilizce siten eksikti şimdi tam oldu walla :)) hehehe sen 2 kelime italyanca öğrensen italyancada açmaya kalkarsın :)))
YanıtlaSilyeni siteniz hayırlı ve uğurlu olsun ...piramit pastanız afiyet bal şeker olsunn
slmm..yeni her zaman iyidir,insanı heyecanlandırır,farklı bir heyecan sunar..seni tebrik ediyorum canım..bu tarz pastaları eşim çok sevdigi için arasıra yapıyorum ben de..hem pratik hem de çok lezzetli olur..ellerine sağlık.selamlar.
YanıtlaSilAyşeciğim ne güzel bir ortaklıkla güzel bir işe başlamışsınız başarılar dilerim...muzlu pastan harika hem hahfif hem kolay ellerine sağlık canım
YanıtlaSilsevgiler
Ayşe merhaba, gerçekten yamansın ne diyeyim, yeni blog hayırlı olsun, ismini çok güzel seçmişsiniz, tebrik ederim. Yeni başlangıçlar iyidir, kolay gelsin, artık oralarda da buluşuruz
YanıtlaSilSevgiler
Canım,
YanıtlaSilhayırlı olsun yeni siteniz. bence altından kalkarsın hiç merak etme. umarım çok iyi bir sonuç çıkar. tarifler o kadar güzel ki çevirisi her halikarde güzel olacaktır. sevgiler
Ayşeciğim pastan ne güzel görünüyor öyle, süslü püslü. Ben çocukken annem onun çikolatalısını yapardı ama üstünü senin gibi süslemezdi :((( Ben bunu çok beğendim, bana ne ben de istiyorum ben de istiyorum :)))
YanıtlaSilHayırlı olsun yeni blog'un. Biz birine zor yetişiyoruz ama insan bizim Ayşe gibi yaman olunca her yere yetişiyor demek ki :))) Bu arada kulağıma fısıldayacağın şeyi merakla bekliyorum (acaba bu fısıldayacağın şey yeni blog muydu ????) Sevgiler kocaman kocaman
ellerıne saglık canım nefıs olmuş.sekıl ve yapımı cok guzel..
YanıtlaSilBak bak bak Yamanım neler yapmış neler. Senin eline yakında hiç birimiz su dökemeyeceğiz, nefis bir pasta ile karşımdasın. Bir de blog üstüne blog, hemde ingilisçe. Bana hava atıyosun anladım ben:) Kendimi zorlayacağım sana inat caponca blog açacağım:)ilginçlik olsun diyede bütün pastalarımı wasabiyle yapacağım:) Şaka bir yana, hayırlı uğurlu olsun bloğun. Tabi ayrıca benden ilham aldığını yazmışın ya bir gururum okşansı sorma gitsin:)Şimdi buradan çıkıp şu yeni bloğun neyin nesiymiş bakmaya gideceğim.Kendine iyi bak diğer blogda görüşmek üzere öpüldün.
YanıtlaSilayyyy çok güzel görünüyooooo... Ellerine sağlık canımm.
YanıtlaSilÇok sevindim, yeni blogunuz hayırlı olsun. İngilizce tarif sevdanızdan :) haberim yoktu açıkçası. Ama gavur hatunlara güzel bir kaynak olacak bence.
Öptümmm
Aysecim herzamanki gibi muhtesem bir resim.Sicak yaz günleri için serinletici ve cok pratik bir tarif,ellerine sağlık...
YanıtlaSilYeni siteniz hayırlı olsun, basarılı olacağınıza eminim.
Tariflerinizi blogspotta yayınlayacakmısınız yoksaaa ayrı ayrı mı yürüteceksiniz?...
Sevgiler,
merhaba Ayşecim bir piramit pasta bu kadar güzel durur, yaz ayları için hafif ve kolay bir tatlı olmuş ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilselamlar, sevgiler...
www.denizesintisi.com
merhaba Ayşecim bir piramit pasta bu kadar güzel durur, yaz ayları için hafif ve kolay bir tatlı olmuş ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilselamlar, sevgiler...
www.denizesintisi.com
Eline sağlık canım...yeni blog hayılrı olsun:)...Selamlar....
YanıtlaSilPasta tek kelimeyle harika olmuş.
YanıtlaSilYeni bloğunuz hayırlı olsun Allah işinizi rast getirsin.
Dilediğin senin için hayırlı olacak her iş olsun inşallah.
www.lezzetavcisi.net
Merhaba Ayşe
YanıtlaSilBu bloğundaki pastayamı eline sağlık diyeyim yeni bloğunuza mı bilemedim.Hayırlı uğurlu olsun.
Sevgilerimle..
Aysegül'üm, ben mi sapıklık yapmışım :) nerde ne zaman :)))Canım şeker yorumun için teşekkürler, nikah sekerlerimi sakla benim için ama içinde badem varsa yiyebilirsin.:) kurdeleye gelince eğer bekar olsaydım küçük bir parça keser dilek tutar sonrada mideye götürürdüm ama benim başım bağlandı. Benim niyetime sen yut olmaz mı?:) öptm seni sevgiler
YanıtlaSilSofram Fatma ablam merhaba,şükür iyiyiz bizler teşekkürler çok düşüncelisiniz, inşallah sizlerde iyisinizdir.
İngilizce siteyi kurduk yavaş yavaş tarifler ekleyeceğiz umarım güzel birşeyler ortaya çıkar. :) Daha bebek gibi.:) Pastayı beğendiğinize memnun oldum. sevgiler bizden size..
Sevgili Ortak, çalışkan blogcuyuz biz de!:P Tekrar tekrar hayirli olsun demekte sakinca yoktur sanırım.:) Güzel sözlerin için teşekkürler. Senle tatli tatli konustugum sırada yaptigim bir pasta bu taze taze yazdim üzerine yazı. beğendiğine sevindim.
reklamlarrr :)
Selva! :) Ne mutlu bana...:)
Sevgili Müge'cim,
teşekkürler güzel dileklerin için..Siteyi ve pastayı beğendiğine çok memnun oldum. Evet sıcaklar bastırmış. Bende haberleri takip ediyorum, umarım havalar en kısa zamanda mevsim normallerine düşer.
Bu pastalar gercekten kurtarıcı..:)
Sevgili Zeynep merhaba,
YanıtlaSilteşekkürler canım güzel dileklerin ve yorumun için, beğendiğine duymak çok güzel, sevgilerle
Evcilik lezzetleri, yazın soğuk soğuk, hafif hafif biskuvili ve meyveli pastalar çok güzel gidiyor.
Beğendiğinize sevindim. Dilekleriniz için çok teşekkürler. sevgiler
Ganne'cim, çok teşekkürler canım. Her zaman desteğine ve güzel tariflerine açığız. Baslangıc olarak tatlı tarifi gercekten hos oldu. ben de öptm. sevgiler
Sevgili Zerrin, teşekkürler canım. Muzlu pastayı beğendiğine de ayrıca sevindim. Asama asama gösterince tarif okunmasada akılda kalıyor, ben de bu tarz resimli anlatımları seviyorum..tesekkurler.
sevgilerle
Yine yaman bir tarif yapmışsın.Ellerine sağlık.Bende yaparım bunu.Uzun zamandır yapmıyorum.Gecenlerde hatırladım,şimdi görünce hoşuma gitti.Yapınca tarif defterimden çağırırım siteme...sevgiler...elinesağlık canım..
YanıtlaSilAysecigim,iki ziyaretin icin de tesekkür ediyorum.O merak ettigin fikrayi yazmis olsaydim eger,blogum
YanıtlaSilkapanirdi.Mail adresini yaz istersen bana (kimseye göstermeden silerim)ben sana anlatirim orda.
Ikinci yorumunda sicaklara dikkat etmemi söylemissin.Sizin oralar cok sicak herhalde,benim öyle bir sorunum yok,öyle güzel yagmur yagiyor ki,hava ne sicak ne soguk.Nemden eser yok vallahi.Tatlilari,börekleri yiyoruz,hani bu havada da istahimiz cok iyi.Sana avuc avuc yagmur kokusu gönderiyorum.Kuru topraga taneler düstügünde cikan o harika toprak kokusuyla beraber.
Kendine iyi bak,sevgiyle ve dostca kal.
selam ben de degisigini yaptim.gercekten gorunus ve tad mukemmel...alpella çift renkli potiborle daha guzel gorunuyor.sevgiler...
YanıtlaSilthe suuur, canım ziyaretin için teşekkürler. Bir bakıma haklısın, mumkun oldugunca blogcu blogspotcu dıye ayırmadan ziyaretinize gelmeye calısıyorum ama bilirsin bu her zaman mumkun olmuyor. Güzel dilerine ve begendiğine çok memnun oldum..sevgiler
YanıtlaSilSevgili Fatma selam, tesekkurler canım, ben de baslangicta cok zorlandim. Yemek yapilisi ile ilgili teknik terimlerin hicbirini bilmiyordum sonra zamanla ogrendim. simdi bakiyorum da cogu tarif hemen hemen ayni. Sende istersen ogrenebilirsin. benim de bilmedigim inanki daha cok sey var. :)
Sevgili Serap, cok tesekkurler ziyaretin ve destegin icin..:) sevgilerle, hoscakal.
Sevgili Ozlem,
biskuvili tatlilari en son ben kesfetmisim:) yapmak icin neden bu kadar gec kaldim bilmiyorum, gercekten cok pratik ve lezzetliler, su sicak havalar icin idealler.
Henuz sitemiz bebek :)guzel seyler ortaya cikartmak için biraz calismak lazim,umarim basarili oluruz. tesekkurler
Eda'cigim, çok tesekkurler canim. Sitedeki yorumunu da gordum, saol destegin ve guzel dileklerin icin. sevgiler :)
Elma sekeri, yok canım kızarmayım hepimiz mükemmel değilmiyiz. :) ziyaretin ve yorumun icin tesekkurler
YanıtlaSilAslı'cım selam, 2 kelime italyanca ögrenirim sorun degil, peki sen bana ortak olacak mısın? :)
Tesekkurler canim begendiysen ne mutlu bana :))
Süheylacım selam, gercekten dedigin gibi oluyor, umarım sonuda guzel olur.:) Biliyorum esin nostaljik tatlari seviyor ama sen onu cheesecakelere bile alistirdin degil mi?tesekkurler canim, sevgiler selamlar
Hoş Seda'cığım,
tesekkurler canım umarım guzelce de devam eder. Tesekkurler :)
Nesli merhaba, tesekkurler canim, site gercekten heyecan verici ama daha cok yeniyiz, umarim guzel işler cıkartırız. Bulusmak dilegiyle, bekleriz, sevgiler :)
Sevdamavisi, destegin ve guzel sozlerin icin tesekkurler canim, sevgilerle
merhaba,
YanıtlaSilziyaretiniz için çok teşekkür ederim. tanıştığıma memnun oldum. blogunuzu bağlantılarıma ekledim.
muzlu piramit pasta çok hoş görünüyor. özellikle şekil vermesi bu kadar zor bir pastayı bu kadar şık yapabildiğiniz için tebrik ediyorum. sanat eseri olmuş.. ellerinize sağlık..
görüşmek dileğiyle...
selin
http://selince.selinozgur.com
Merhaba canim,
YanıtlaSilCok sevindim ingilizce sitenize, hayirli olsun. Bu petiborlu pastalar cocuklugumun pastasi benim, muzla daha bir guzel olmuslar, ellerine saglık.
güzel Ayşem, ingilizce bloğun hayırlı olsun sende bu azim ve başarma gücü olduktan sonra kesinlikle onu da halledersin.
YanıtlaSilCanım muzlu piramit pastan her zamanki gibi çok güzel olmuş.Tam yazlık serin serin ne iyi gider:)
ayşe'cim seni çok öptüm.
Sevgilerimle...
Ayşe'cim yeni bloğunuz hayırlı olsun, kolay gelsin, pastada süper ne diyim ellerine sağlık,annemin adaşı sevgiler, selamlar..
YanıtlaSilMerhaba Ayse
YanıtlaSilEn sonunda internet baglandida yazabiliyorum. Yeni blogunuz hayirli olsun!
Muzlu pastada cok guzel gozukuyor mmm canim istedi, muz en sevdigim meyvedir de;)
sevgiler
Merhaba Ayşe,
YanıtlaSilYeni blogunuz hayırlı olsun.
Muzlu piramit pastan nefis görünüyor,üzerinde ki süslemeye bayıldım.
Ben bu tatlıyı yapıyorken üzeri sade kalıyordu,artık böyle süsleyeceğim.
Merhaba canım,
YanıtlaSilöncelikle yeni blogun hayırlı olsun ne güzel düşünmüşsünüz kutlarım sizi muzlu pastanda harika olmuş ellerine sağlık ....
Bir de..
şu selva yarışması hakkında sorum olacaktı şimdike kadar kime sorduysam bir türlü açıklama yapmadılar hatta bloga bile yazdım ama kimse açıklamıyor.....Bu selva ürünlerindeki yarışmayı kim düzenliyor neden selva bu blogun sahibi neden ürünleri dağıtıyor yani yanlış anlaşılmasın güzel bi şeyde ama neden yani bu ürünlerin sahibimidir ? reklam olsun diye mi?
yani neden kimse açıklamıyor bu kişler sponsor mudur nedir ne değildir ? sen bari beni bu konuda aydınlat...Teşekkür.........
Güzel bir hafta sonu dilerim.
YanıtlaSilSevgiler.
Yamanım, bu haftasonu izine ayrılıyorum sana yazmayı özleyeceğim. Kendine iyi bak, tehlikeli maceralardan uzak dur.Öpüldün.
YanıtlaSilayşecim slm,nasılsın,uzun zamandır iadeye gelemediğim için kusuruma bakma neolur,pek oturamadım pc başına,eline sağlık muzlu pastan nefis görünüyor,bende hastasıyımdır bunun,,,yeni blogunda hayırlı olsun canım ben ingilizceden fazla çakmadığım için,türkçesiyle muhatap olayım en iyisi dimi...
YanıtlaSiliyi akşamlar,,,iyi hafta sonları diliyorum....
Ehliyet sınavımdan dolayı yorumları vaktinde cevaplayamayıp, ziyaretlerimi de yapamadım. Kusura bakmayacağınızı biliyorum. :)
YanıtlaSilTüm hayırlı olsun dilekleriniz, şeker yorumlarınız için sonsuz teşekkürler.
Sevgili Emel,
sanırım bu değişken olacak. Minik Kuş'un baklava tarifinin Türkçesi kendi sayfasında mevcut. Fakat benim bugün yayınladığım mantı tarifi kendi Türkçe sayfamda henüz yok. Belki ilerde eklerim.
İlgin için çok teşekkürler.
Sevgili Yıldız, benim de Selva ürünleri hakkında bir bilgim yok.
http://selvayarisma.blogcu.com/ adı altında bir blog kurulmuş ve ücretsiz reklam yapıyorlar. Bu piyasayı ilk keşfedenler onlar oldular sanırım. :)
Eğer bu ürünlerin kaynağını, geçmişini vs. bulursam sana haber veririm canım...
Sevgilerle
Tekrar tüm hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.
Yeni başlangıçlar her daim iyidir.Sancılıdır ama iyidir.Ruha bedene herşeye iyi gelir işte...
YanıtlaSilPiramitin süper olmuş.Keops mu dedin adını?Duyamadım?
Sevgili Hülya
YanıtlaSileski yorumlara şöyle bir göz atıyordum. Canım senin yazılarını sevdiğim gibi yorumlarınıda seviyorum.
Evet Keops'dan esinlendim, inşa süreci her ne kadar cıvık olsa da başarılı oldu!
afiyet şeker oldu! :)
sevgilerle
COk harika görünüyor,hemde cok piratik.Ellerine saglik
YanıtlaSilmerhaba ben 14 yaşındayım ve kolay birşeyler arıyodum.yapmak için tabiii.ve buldum teşekkür ederim bunu yapacağım çok teşekkür ederim.çok leziz gözüküyor ellerinize sağlık
YanıtlaSil