13 Nisan 2008 Pazar

Hoşgeldin Bebek Etkinliği; "Baby Shower"



"Baby Shower" hamile anne adaylarına doğum öncesi moral vermek açısından düzenlenen eğlence amaçlı bir partidir. Bizdeki deyimiyle Hoşgeldin bebek, Hoşgelesin bebek! Bu tür partiler evde ya da dışarıda anne adayının en yakın arkadaşları tarafından düzenleniyor. Aynı zamanda anne adayı ihtiyaç listesini belirliyor, gelen davetlilerde kafalarına göre hediye seçmek yerine bu listeye göre hediye alıp partiye geliyorlar. Parti sırasında hem güzel yemekler yeniliyor, hem anne adayı hediyelerini açıyor, hem bebeğe hem anneye hoş bir gün yaşatılıyor.
Ne kadar güzel, ne kadar ince bir düşünce değil mi?











Yumurta Sepetinden sevgili Aslının düzenlediği "Hoşgeldin Bebek" etkinliğine ben de Baby Shower pastası ve çikolataları ile katılmak istiyorum. Aslıcım sana şimdiden kolay gelsin.

Bu pastayı sevgili Çiğdem arkadaşımızın dünyaya gelecek olan erkek bebeği için hazırladım. Açık mavi tonlarındaki bu pastanın 4 bir köşesinde ve üzerinde bebek oyuncakları ve süslemeleri vardı. Ayrıntılar çok hoşuma gidince onların tek tek resimlerini de sayfama ekledim. Çikolatalar da bebek arabası şeklindeydi. Tüm bunların benim elimden çıktığını duyanlar çok şaşırdı. Herhalde benim gibi çitozdan böyle marifetleri kimse beklemiyordu. Ben bile kendime şaşıyorum bazen. Ama inanın partiye davetli olunca anne adayının pastayı görünceki mutluluğunu izlemek, tüm yorgunluğumu alıp gitti. Darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına..:)

Herkese mutlu haftalar
Bol şekerli günler..
Sevgiler

47 yorum:

  1. pastan çok şık.
    çikolatalarada bayıldım:)
    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Ortak super pasta olmus. Kenarlardaki oyuncaklar hele harika, her bir ayrintiyi dusunmussun. Ben de az once pastayi yayinlamak uzere bilgisayar basina oturdum. Sana link vericem diye geldim bloguna aaa bi baktim yeni bir tarif. Mavi mavi pek guzel. Cikolatalar da cok guzel gorunuyor. O kadar ayrintili cikolatalar ile iyi ugrasmissin valla. Sabirli kizsin :) Tabi senin tipine bakanlar bu kiz bi sey yemez ki ne yapsin derler. O yuzden sasirmislardir. Bu arada tarifi yayinlar yayinlamaz spam'li yorumlar geldi. SEnin de aklinda olsun aman sakin acma o sacma linkleri tamam mi? Gerci bilirsin ama ben yine hatirlatayim dedim. Operim ortak, her sey icin cok tesekkurler.

    YanıtlaSil
  3. Pasta harika olmuşş, çkolatalar ise inanaılmaz şıklar. Nasıl detaylı ve ince hazırlanmış bayıldım. Kıyıp da yenilir mi onlar yaa?

    Ellerine sağlık. Eee diyecek bir şey yok ki AYşe Yaman farkı işte.:):):)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Ayşe,

    Pastan çok şık duruyor. Kenarlarına koyduğun bebek oyuncak ve süslemeleri ayrı bir hava vermiş. Hele çikolatalar muhteşem görünüyor. Ellerine sağlık...

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Ortakcim Allah korusun yaw. Bu ara surekli birilerinin blogu hacklenip duruyor ya, o yuzden yazmistim aslinda. Dikkatli olmak lazim. Biraz korkutayim ki sen de dikkatli ol dedim. Sifreni kaybedersen falan sana sorduklari gizli soruyu ve cevabini hatirlamakta fayda var. Bak zamani gelmisken onlari yap. Allah korusun bi sey olmaz insallah ama tedbirli olmak lazim. Bunca seyi yazip bloguma dondugumde yerinde bulamazmisim hahahah :) Saclari toplamistim aslinda normalde. Ama hocamizin verdigi partiye gitmek icin hazirlanirken actim tabi saclari. Hamurla kaplama isini de gece gelince mi yapsam gitmeden mi yapsam diye bayagi dusundukten sonra boyle tam kiyafet hazirlanmisken son anda hamur isine daldim. 15 dakka icinde her seyi yapmaya calisinca saclar da sere serpe olmus :) Hehe hadi uzattim sabah sabah isler beni bekler. Optum seker.

    YanıtlaSil
  6. Ayşe hanım çok süper olmuşlar doğrusu çikolata kalıplarınıza da bayıldım konsepti tamamlamışlar elleriniz dert görmesin blog ziyaretinizden de çok memnun kaldım övgü dolu sözlerinize teşekkürler cilginpastalar.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Aysecimmmmmmmmmmmmm, ellerine emegine saglik güzelim. Inan muhtesem olmuslar...............

    Kocaman öpüyorummmmmmmmmm
    Emos

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Ayse. Bencede, ne güzel, degisik ülkelerde arkadaslarin olmasi. Belki o bahaneyle o ülkeye tatile bile gidiliyor. Hem arkadasimida görürüm diye :) Bende degisik sehirlere, ülkelere gitmeye cook seviyorum. Bu yandan sansliyim. Isvicre kücük oldugundan dolayi ve tam fransa, almanya, avusturya ve italyanin ortasinda kaldigindan dolayi cogu yere en fazla 3 saate ulasiyoruz :) Sen amerikada yasiyorsun galiba. Insallah orayida görmek kismet olur bir gün.

    Gelelim konumuza... Pastan süper görünüyor. Kenarlarinda o süslemeler cok güzel durmus. Hele cikolatalar... Ne güzel, bebek arabasi kalibi bulabilmissin.
    Soguk ve yagmurlu isvicreden selamlar :)

    YanıtlaSil
  9. Pasta bir harika olmuş canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. Selam Ayse, tam sana yaziyordum ki yorumunu gordum, ziyaretin icin tesekkurler. kalb kalbe karsidir diye buna derler herhalde :) Hosgeldin bebek pastasini hazirladim bende, simdi onu ekliycem sayfama. Senin marshmallowlu seker hamurundan yaptim son pastada ve cok memnun kaldim, ne kadar kolay sekil aldi oyle. sanirim bundan boyle glikoz gliserin ugrasmicam. Yarin seker hamurunu cok boya ilavesi ile bir daha denicem, umarim istedigim renkler olur bu kez, hamurun ayari kacar diye korkumdan cok boya katmiyordum. Yardimlarin icin tekrar tesekkur ederim. Pasta tek kelime ile harika olmus, ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
  11. Ayse afiyet olsun. simdi okudum yorumunu cok memnun oldum.Samsunda yasaayna bir Ankara li olarak lazlik bulasdi banada ben cok seviyorum karadenizide halkinida .
    Simdi idaali olucak hamsiyi guzel yaparim esas tavada yagda kizartmasini cok severim balkona gazete sererim kucuk tupde sadece balik kizarttigim tavamda kiazrtirim kizimda kedi gibi balkonun camindan bakar:))oglumda oylediy buralar gelince zor biraz kisdan dolaba hamsi koymustum bir yaz geldiginde kizarttim sevmedi.
    Globalde bu gelisimde urunler acayip artmis cok memnun oldum.burad yasaynlar hic birseyden mahrum degiller, ozlem haric:)
    Sayfana bayiliyorum buyuk bir sevgi yeme istedigi ile bakiyorum tatlici yimdir ben de cok sverim ellerine saglik yaptiklarin cok sik ..cok yazdim hadi hoscakal ..
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Ayşe pasta çok güzel olmuş,çikolatalar ise nefis..Her detay çok ince ve süper olmuş..
    Ellerine sağlık,arkadaşına'da sağlıklı bir doğum diliyorum..

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Yaman Ayşem ne yalan söyliyim hoşgeldin bebek partilerini blog arkadaşlarım sayersinde öğrendim böyle bir parti yapıldığından haberim yoktu açıkcası :))Pasta konsepti tamda o güne özel harika olmuş bence ellerine sağlık canım.Pastakolik bannerı ile ilgili yorumunun aldım sana zahmet olmaz ise küçük kodu bana yollayabilirmisin.Birde etkinlik tarihim gittikçe yaklaşıyor.Benim konuya dair ve etkinliğin formatına dair bir fikrim var ama senin sunacağın fikirlerede açığım.Lütfen bu konuda konuşalım.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Bebek beklemin heyecanı eminim hiçbirşeye benzemiyordur, bu güzel günleri arkadaşlarınla paylaşmak, arkadaşlarının seninle böylesine güzel emekleri paylaşması mutlulukları katmerliyor olsa gerek, pasta da çikolatalar da mükemmel, bebek bekleyen arkadaşın çok ama çok şanslı, senin gibi bir güzelliği tanıdığı için:))

    YanıtlaSil
  15. harika olmuş eline sağlık canım
    maviş maviş
    sevgilerimle
    hande

    YanıtlaSil
  16. Ayşecim kim beklemiyormuş senden? Sayfana girip bakmıyorlar mı ne harikalar yaratıyorsun? Neyse :) Hep istediğim ama malesef hamileyken yeni bir siteye taşınıp arkadaşlarımdan epey uzak kaldığım için içimde kalan bir partidir bu. Ne şanslı ki arkadaşın, senin gibi bir dostu var. Bu zamanda bu kadar emeği kim kime yapıyor ki? Herşey harika görünüyor canım muhteşemsin!

    YanıtlaSil
  17. canim beni unuttu ayse diyordum yine harika bir pasta mukemmel olmus ellerine saglik baska ne denirki .Ben chicago ya geliyorum baby shower icin beni bekliyorlarmis cok guzel olmali .Dusundugun tesekkurler adresi aliyorum yalniz gidiyorum veeee cok korkuyorum uzun ucmaktan hatta abarttim benim icin kizimin host arkadasi ucusunu benim ucagima ayarladi insallah rahat giderim torunum icin herseye deger sevgiler opuyorumm

    YanıtlaSil
  18. Ayse'cim ellerine saglik pasta ve cikolata harika olmus bayildim bende....

    Kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. ayşeciğim hem pasta hemde çikolatalar harika olmuşlar ..bayıldım bayıldımm :))

    ellerine sağlık canım...

    sevgiler
    aslı
    www.yumurtasepeti.net

    YanıtlaSil
  20. Pasta ve çikolatalar enfes gerçek değilmi:)Bu etkinlik benim gibi yeni anneler ve anne olmaya hazırlananlar hatta anne olmayı düşünenler için bulunmaz bir fırsat.Gerçi ben sizin gibi enfes pasta ve çikolatalar yapamam o yüzden biraz çekiniyorum ama kısmet.Bende kendime göre birşeyler bulacağım elbet.Yunuslu pastanızın maket olduğunu atlamışım özür dilerim öyle gerçekki.Gerçi maketini de neden yaptığınızı bilemiyorum oyun hamurundan falanmı.Bende Kendi kendime beceri geliştirmek için oyun hamuru almaya karar verdim.
    Mutlu kalın

    YanıtlaSil
  21. Kurabiye, teşekkürler..:)

    Ortakcım teşekkürler mavi mavi pastamı çikolataları beğendiğine sevindim, biz böyle karşılıklı beğenişiyoruz. :)
    Çikolataların yazısını öyle kısa zamanda ve firesiz yazdım ki ben bile kendime hayret ettim. Öyle göründüğü gibi zor değil yada artık benim elim alıştı bana kolay geliyor.Keske her gün çikolata yapsam inanılmaz keyif alıyorum yaparken valla pasta gibi değil..
    Tamamdır, uyarın için teşekkürler.. Dikkate alacağım..:)

    Birdilimdus, pasta ve çikolataları beğendiğine cok memnun oldum. Çikolatalar özel işçilik istiyor ama zamanla yapması kolay, tadlarıda öyle güzelki kimse düşünmeden kıyabilir. :)ziyaretin ve yorumun için teşekkürler.

    Sevgili Zerrin, pasta ve çikolataları beğendiğine çok çok sevindim..Kenarlardaki süslemeler benim de favorim..:)Ziyaretin ve yorumun için teşekkürler. sevgilerle

    Minikkusum, Allah korusun, dikkatli olmasına olayımda, bu gibi durumlardan kaçışta yok sanırım.. aman nerden çıktı bu konu şimdi:))
    Canim msn daha ayrintili konusalim cunku ben "Sifreni kaybedersen falan sana sorduklari gizli soruyu ve cevabini hatirlamakta fayda var. Bak zamani gelmisken onlari yap." kisminda geçenleri tam da anlayamadım onlarıda açığa kavuştururuz.
    Saç mevzusuna da açıklık getirdiğine sevindim.:) öptm sevgilerle

    Aysu, bende teşekkür ederim, pasta ve çikolataları beğendiğinize sevindim. Nişan pastası için size sorduğum soruların cevaplarınıda sabırsızlıkla bekliyorum. :) sevgilerle

    Emine, teşekkürler, beğendiğinize memnun oldum, öptm,sevgilerle

    YanıtlaSil
  22. Aysecigim senin bu pastalarini görünce insanin bebek isteyesi geliyor.Nede güzel yakismis maviler ellerine ve emegine saglik canim.
    sevgilerimle,serap uzun.

    YanıtlaSil
  23. Begüm merhaba, ne güzel sanslısınız 3 saatte her yere gidebilirsiniz, biz burada bir şehirden bir şehire ancak 3 saat gideriz..:)
    Kismet hiç belli olmaz belki buralarada gelirsiniz..
    Pasta ve cıkolataları beğendiğinize çok sevindim, sıcak ve sıcak Orlandodan sevgiler :)

    Ayşe adaşım, teşekkürler

    Mebrule selam, evet kalp kalbe karşıymış, bende çok sevindim marshallowlu seker hamurunu denediğin için, ellerinize sağlık, ama ben biraz zorlanıyorum kaplama sırasında şu sıralar hazır şeker hamuru daha çok hoşuma gidiyor. Umarım istediğin rengi elde edebilirsin, boyanın kalitesi çok önemli, umarım fazla hamuru yerken ağzınızı falan boyamaz...
    Rica ederim, ben teşekkür ederim..
    sevgilerle

    Ferhanca, hamsiyi yaptık, ne diyim parmaklarımızı da yedik :) fikir için teşekkürler ama fırının içi kokacak diyede ödüm patladı malum sürekli kek pişiriyorum keklerin balık kokması felaket olurdu..:)
    Iadeyi ziyaret icin teşekkürler, sayfamıda beğendiğinizi duymak çok güzel, sevgilerle :)

    Pelin, hem kendim adına hem arkadaşın adına teşekkürler..sevgılerle

    YanıtlaSil
  24. Zerrincim, doğru söylüyorsun internet ya da bloglar sağ olsun her geçen gün o kadar çok şey öğreniyoruz ki..Pastayı beğendiğine çok sevindim..En kısa zamanda mailleşelim sana yeni koduda göndereceğim..İlgin için teşekkürler..sevgilerle

    Suzinaz, teşekkürler güzel sözlerin için, güzel insanlarla tanıştığım için bende sanırım çok şanslıyım, pasta ve çikolataları beğendiğine çok sevindim, sevgilerle..

    Hande,çok teşekkürler.sevgilerle

    Acemi Sefim, teşekkürler güzel yorumun için, burada çoğu arkadaşla yeni tanıştığım için sayfamdanda yeni haberleri oluyor.:)
    Dilerimki bir gün gönlünce baby shower yapılır sana da ;) belli mi olur? Saka saka, bu siralar seninle çok uğraşıyorum değil mi şefim..:)
    Sevgiler :)

    Filiz ablacim, inşallah tüm yolculuk boyunca rahat edersiniz, aktarmasız ucuslar daha rahat oluyor, ne guzel hostes tanıdıkta var emınım cok rahat gelirsiniz. yakin olsaydik keske ama siz kuzeyde biz güneyde kalıyoruz :( Size şimdiden hayırlı yolculuklar..
    Ne mutlu baby shower a yetişeceksiniz..sevgilerle öptm

    Sevalcım, teşekkürler canım, sevgilerle

    Aslıcım, teşekkürler, beğendiğine çok sevindim..sevgilerle

    Lezzetyolculugu, lütfen çekinmeyin, etkinliğe tüm arkadaşlar tüm çalışmalar açık. Eminim çok güzel tarifler ortaya çıkacak.
    pasta gerçek pastadır, maket olunca söylüyorum. :) Maketi elimde kalmış seker hamurları ile yapıyorum, oyun hamuru ile maket pasta yapmayı bir kere denedim ama malesef istediğim sonucu alamadım..Ama el alıskanlıgı için çeşitli hamurlarla modelleme yapılabilir, inanın güzel pasta güzel şekil figür yapmanın tek yolu bende bol bol pasta yapmak gerçek ya da maket. size de kolaylıklar dilerim..sevgilerle

    Serapcım, doğru söylüyorsun :)
    bebekler için öyle güzel şeyler varki onlara baktıkça canım çekiyor. :)
    Pastayo beğendiğine çok sevindim..sevgilerle

    YanıtlaSil
  25. Ayşe'cim,

    Nasıl bir yüreğin varsa bu yaptığın tüm işlere yansıyor...Herbiri birbirinden güzel ve alımlı.

    Ellerine sağlık

    Sevgiler
    Müge

    YanıtlaSil
  26. Ayşeciğim süper olmuş ellerine sağlık..sevgiler...

    YanıtlaSil
  27. Tekrar merhaba, ben bişey sormak istiyorum, sayfamıza link ekleme konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Yani ziyaret ettiğim blogların isimlerinin sayfamda olmasını istiyorum ama nasıl olcaklar bilmiyorum:)) Cevaplarsan çok ama çok mutlu olurum, eğer cevaplamazsan da sağlık olsun der unuturum ya da soracak başka birini bulurum:)
    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  28. Sevgili Ayşe, pasta da kurabiyeler de çok şık olmuş; ellerine sağlık.. Bence de çok hoş ve ince bir düşünce, ben bile parti fikri konusunda heyecana kapılıverdim :)

    YanıtlaSil
  29. Merhaba,

    Ellerinize sağlık pasta çok şık olmuş...


    segiler..

    YanıtlaSil
  30. Yaman Aysem,
    Ellerine saglik. Darisi senin basina insallah, senin pastalarini da yapmak kismet olsun, cok sevgi ve selamlar.

    YanıtlaSil
  31. Ayşecim yine super şeyler yapmışsın.. Bayıldım.. Hersey çok güzel. Ellerine sağlık...

    Öpüldün..

    YanıtlaSil
  32. Ayşeciğim,
    çok güzeller ellerine sağlık. bu geleneği de beğendim hem de hediyeler konusundaki uygulamayı. gereksiz bir sürü şey alınacağına annenin ve bebeğin ihtiyacının alınması çok hoş. Türkiye de de böyle kutlamalar yapısa ne iyi olur. sevgiler

    YanıtlaSil
  33. Canım Ayşe'ciğim merhabalar,güzel sözlerin için çok teşekkürler ediyoruz canım, Allah herkese böyle mutlu birliktelikler nasip etsin. Canım ben daha iyiyim ama nefes sorunum devam ettiği için haftaya anjiyo olacağım sorun kalpten kaynaklanıyormuş,çok çabuk yorulduğum için de pc başında da uzun süreli oturamıyorum, onun için de çok sık girmiyorum. Bakalım sonuç ne çıkacak, artık allahtan hayırlısı diyelim...
    Canım ne güzel bir düşünce bu doğum öncesi partisi, tabii yaptıkların yine harika, bayılıyorum bu güzel pastalara,çikolatalara, ellerine emeklerine sağlık canım.
    Canım en içten sevgilerimizle ailecek selamlar...
    Bizde seni çok seviyoruz canım...

    YanıtlaSil
  34. Ayşem hangisine güzel diyeyimki döktürmüşsün yine bayıldım hepsine elleine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  35. merhabalar ayşe hanım bende blogcuyum(pembepastaevi.blogcu.com) 17 yaşındayım ve bende bir pastakoliğim ama şeker hamuru hakkında hiçbişey bilmiyorum nasıl yapılıyor burdan alma imkanım yok çünkü burada satılmıyor pastanın üzerinde kurumuyormu tadı nasıl beni bu konuda bilgilendirirmisiniz?

    YanıtlaSil
  36. Çok hoş bir etkinlik olacak anlaşılan,bende imrendim ama... geçti artık babaanne olunca senin yaptığın gibi harıka pastalar yaparım belki kimbilir..sevgiler canım

    YanıtlaSil
  37. Canim cok güzel bir pasta.
    Eline saglik.Cok begendim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  38. Ayşe'ciğim, geçmiş olsun mesajına çok çok teşekkür ederim. Yokluğumu fark etmiş olman büyük incelik, sağolasın. Pastanın renkleri ve modeli çok huzur verici olmuş. Aynen bir bebeğin yumuşaklığı ve saflığı gibi. Ellerine ve zevkine sağlık. Kocaman sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  39. pasta çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  40. Pasta çok sade ve çok anlamlı.Buradaki her ürüne ve her anlatıma bayılıyorum.Pastalar için ellerine ,yazılar içinde parmaklarına sağlık:)

    YanıtlaSil
  41. Yamanımmm harbi yamansın valla, hemide güzelsin :))) Üstelik çokta maharetlisin, daha ne diyim valla....Çok şık, çok güzel, çok zarif bir pasta olmuş, ellerin dert görmesin canımcım,
    Öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  42. Mügecim sende öyle güzel bakabiliyorsun ki yaptıklarıma :) tesekkürler canım..sevgilerle

    Cafe Gusto, teşekkürler. sevgiler

    Suzinaz, biraz önce sayfana baktım,güzelce link eklemişsin, yazı bile yazmışsın, sevindim bilgilerin işe yaramasına..aklına takılan bişey olursa çekinmeden sor er geç yanıtlarım. ;) sevgilerle

    Aslicim, pasta ve çikolataları beğendiğine sevindim ;)) Partiler suprizler benide heyecanlandirir.
    sevgilerle

    ab-ı hayat, teşekkürler..sevgıler

    Aybikecim, amiiin, teşekkürler..

    emineninguncesi, teşekkürler..öptm, sevgilerle

    sevdamavisi, hediye fikri gerçekten harika, yeni bebek sahibi olacak annelerin ihtiyaç listesi çok kalabalık oluyor, bu partiler sayesinde bunları dile getirmekte kolaylaşıyor tabii...:)yorumun için teşekkürler, sevgilerle

    Fatma ablacım, tekrar çok geçmiş olsun, inşallah herşey yolunda gider..En kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
    pasta ve çikolataları beğendiğinize sevindim..cok teşekkürler, sevgiler selamlar

    Feray, çok teşekkürler beğendiğine çok sevindim, sevgilerle

    YanıtlaSil
  43. Saide merhaba, ne güzel daha genceciksiniz, kıskandım gerçekten, ah keske bende bu işlere sizin yaşınızda başlasaydım :)
    Sorunuza gelince şeker hamurunun tadı çok şekerlidir, açıkçası ben tadını pek sevmiyorum ama çocuklar bayılıyor onlar zaten çok şekerli olan herşeyi severler..Seker hamurunun yapısı oldukça esnektir, pastanın üzerinde de sertleşir ama şayet aksi bir durum olmadığı sürece herhangi bir erime ya da çatlama yapmaz. Pastayi kesmesi de kolaydir.
    Marshmallowla Seker hamuru yapimi sayfamda var..O tarifi inceleyin belki işinize yarar. Umarım bilgiler yardımcı olmuştur..sevgilerle

    Daima mutfak, teşekkürler etkinliği beğendiğinize memnun oldum, ne güzel babananne olacaksınız, eminim daha güzellerini bile yaparsınız, Ziyaret ve yorumunuz için teşekkürler, sevgilerle

    peynir hösmelimi, teşekkürler, sevgilerle

    Ufukcum, tekrar geçmiş olsun canım.
    Güzel yorumun, sözlerin için çook teşekkürler, sevgilerle

    seo, teşekkürler.

    Cafe nino, anlatımı ve pastaları beğendiğine çok memnun oldum,çok teşekkürler,sevgilerle

    Feyzacım, sende güzelsin, tatlı dillisin! çok teşekkürler güzel sözlerin için, sevgilerle

    YanıtlaSil
  44. gerçekten çok güzel şeyler yapıyorsunuz tebrik ederim öncelikle.ben size bir şey sormak istiyorum şeker hamurunu kendininz mi yapıyorsunuz.yani marsmallow la mı yosa klasik tarifle mi çok istiyorum şeker hamurlu pasta yapmak sizin gibi olmaz eminim ama inanın çok sitiyorum .bir de marsmallowlu hamurun diğerinden farkı nedir şimdiden teşekkürler..tekrar tebrikler..

    YanıtlaSil
  45. Ayşe' ciğim yine hayranlıkla seyrettiğim görüntüler çıkmış ortaya. Bakmaya kıyamıyorum. Nasıl yediler onları, nasıl kıydılar :))
    Ellerine sağlık . Görüşmek üzere, sevgiler.

    YanıtlaSil
  46. isimsiz, öncelikle ziyaretiniz ve güzel sözleriniz için teşekkürler. gelecek sefer isim yazarsanız memnun oluyorum.
    Marshmallowlu seker hamurunu kendim yapıyorum tarifi sayfamda mevcut, diğer klasik şeker hamurlarından hiç yapmadım daha doğrusu bir kere denedim beceremedim..Bende marshmallowda çözüm buldum..Bazı zamanlar Wilton hazır şeker hamurunuda kullanıyorum. Ama en kısa zamanda elime halal jelatin geçer geçmez kendi klasık seker hamurumu yapmak istiyorum..
    Marshmallowlu seker hamurunun tadı oldukça şekerli, nasıl desem çoook şekerli ama inanılmaz güzel bir konusu var. Normal seker hamurlarının böyle güzel koktuğunu sanmıyorum aynı zamanda onlarda çok şekerli oluyorlar..ama M.seker hamuru sanırım daha şekerli..:)
    Klasik seker hamuru bulamayan ya da jelatınle uğraşmak istemeyenlere bence güzel bir anternatif..
    umarim sizi aydinlatabildim ve umarim en yakin zamanda seker hamurunuza kavusursunuz..:)
    sevgilerle

    Özlemcim, teşekkürler, beğendiğine çok sevindim, sevgilerle

    YanıtlaSil
  47. Pasta cok harika görünüyor anama yaptırıp yiyim ins güzel olur :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails