Ayşe'cim, Bu aralar çikolatayla bozmuş biri olarak, sevgililer gününde böyle bir sepet alsam çıldırırdım herhalde :) Hepsi biribirinden şeker, ellerine ve yüreğine sağlık, sevgilerimle
ay ay aysemm neler yapmisin sen boyle harikalar yaratmissin.. bende dugun pastasini koydum istersen bir goz at senin kinler kadar basarili deyiller ama herkez beyendi :) birde dusun seninkinler kadar guzel olsalar artik burda beni elle haya kaldirirlar :)
Ayşeciğim, her sayfana girişimde inan ki sanki bir bebek mağazasına girmişim hissi yaşıyorum. Renkler, süslemelerdeki özen harika. Bu kadar zarif şeyleri ancak senin gibi zarif bir kişilik hazırlayabilir zaten. İçim açılıyor baktıkça sayfana. Özellikle de aşağıdaki çam ağacına bayıldım, belirtmeden geçemeyeceğim. Sevgiyle kal, Esra
Aysecim, cikolatalarin hepsi birbirinden güzel. insan onlari yemege kiyamaz :)
(Bu arada cumartesi yaptigim pasta süper oldu. Kendim bile sasirdim sonuctan. tüm cesaretimi toplayarak iki katida birlestirip öyle götürdüm. ordada bir kac saat öyle masada durdu. Sag salim kesildi. Yardimin icin tekrar tesekkürler)
Ayşee süperler yine... Senin çikolta yapımıyla ilgili yazdığın yazıları deflarca okudum. Kalıpların içini kırmızı eritmelik çikolata ile boyayıp sonra beyaz çikolatayı döküyorsun sanırım. Ama benim yaptıklarımda hiçbir zaman bu kadar düzgün olmuyor. iki renk olark denedim kırmızı ve beyaz. beyaz kuvertür kullanıyorum pullardan Türkiyede bulamadım maalesef. özel çikolta için yapılmış gıda boyalrıyla kalıptan çıkardıktan sonra boyasak olur mu ? sevgilerimle Funda
PastaSehri, ilgin için çok teşekkürler, evet malesef Türkiyede benim kullandığım çikolatalardan yok, bu yüzden sorun yaşayabilirsin. :(
"özel çikolta için yapılmış gıda boyalrıyla kalıptan çıkardıktan sonra boyasak olur mu ?" tam olarak hangi boya ve çikolatadan bahsettiğini net olarak anlayamadım. Ama sunu soyleyebilirim kalıptan çıkarılan bazı çikolataların bazı yerlerini boyayabilirsin. Ama bu yerler çok çok sınırlı oluyor. Örneğin ilk fotoğrafımda sevimli hiponun burun ve kulak deliklerine bak, bu yerler çukurda kalıyor. Bu yerleri renkli çikolata ile boyayabilirsin. Onun dışındaki yerleri boyaman uygun değil. Başka bir tavsiyemde eğer elinde dusting powder varsa bunlarlada çikolatayı renklendirebilirsin. Örneğin ikinci resimdeki en öndeki pembe kalp bu sekilde tozlama yöntemi ile renklendirildi. Menümde sağda en altta Çikolata Bahcesi var oradaki pek çok çiçekte tozlama yöntemi ile renklendi. Dilerim soruna cevap verebilmişimdir. Kolay gelsin sevgilerimle
canım ayşeciğim yolladığın yorum ve temennilere çok çok teşekkürler ediyorum canım. çikolataların şahaserler. bayılıyorum emeklerine tatlım. çok sevgiler NuNu
bayılıyorum bu yaptıklarınıza.ben denersem başarırmıyım bilmiyorum ama buralarda şeker hamuru da yok zaten.seni seyretmekle yetineces:))ellerine sağlık
Amerikanın en güzel pastacısı nasılsın.sitene girince şaşı oluyorum. Canım karışıklık olmasın şimdi tekrar baktım mayıs görünüyorum haziranda yapamıyacağımı söylemiştim kesin mayısta etkinlik bendeyse hazırlıklara başlıyayım artık.
Ayşeciğim teşekkürler yanıtın için . benim kasdettiğim boylar beyaz çikolataları renklendirmek için kullanılan boylardı. dustlarla yapmayı denerim ama çok umutlu değilim. bu arada bloğuma en son çikolatalardan bazılarını ekledim ve sana yazım içerisinde birkaç sorum oldu. vakit bulup incelersen çok sevinirim. sevgilerimle Funda http://pastasehri.blogspot.com/
Güzel yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ozlemhan, iyiyim teşekkürler, sen nasılsın? Cok tesekkurler. Evet Mayis ayi etkinligi kismetse senin, hazirliklarini yapabilirsin. Bu ayin etkinlik sahibi olmayinca tarihler eski düzene geldi. Sana şimdiden kolay gelsin. :)
Pastasehri Funda, yağ bazlı çikolata boyalarını özel çikolatalarda kullanırsan sorun olmaz ama onları normal ya da kuvertürde kullanirsan büyük ihtimal sorun yaşayabilirsin, ben hiç bu şekilde deneme yapmadım o yüzden fazla da yorum yapamıyorum aslinda. Dusting tekniğini tavsiye ederim farklı bir hava yaratabilirsin çikolatalarında. En kısa zamanda sayfana gelip yorum bırakacagım. :)
Bunları ısırmaya kıyamaz insan,hepsi birbirinden şık ve güzel.Ellerine sağlık...
YanıtlaSilGüzel bir pazar günü diliyorum..
Ayşe'cim,
YanıtlaSilBu aralar çikolatayla bozmuş biri olarak, sevgililer gününde böyle bir sepet alsam çıldırırdım herhalde :) Hepsi biribirinden şeker,
ellerine ve yüreğine sağlık,
sevgilerimle
Gerçekten çok güzeller, ellerine sağlık, sevgiler....
YanıtlaSilAyşecim bunlar harika olmuşşş.Ellerine sağlık
YanıtlaSilenfes ve harika otesi olmuslar sayın yaman! cok guzel gorunuyorlar ya:)
YanıtlaSilbende bir başlayabilsem su sevgililer gunu kurabiyelerime cok iyi olacak :))
canim aysem ellerine saglik...
YanıtlaSilAblana hic hazirlamiyorsun super olmuslar uzanip alabilsem keske
cok opuyorum sevgiler
Ayşe'cim muhteşemsin canım ellerine ve yüreğine sağlık,mutlu haftalar öptüm...
YanıtlaSilTek kelimeyle süper ellerine sağlık..sevgiler
YanıtlaSilay ay aysemm neler yapmisin sen boyle harikalar yaratmissin..
YanıtlaSilbende dugun pastasini koydum istersen bir goz at senin kinler kadar basarili deyiller ama herkez beyendi :) birde dusun seninkinler kadar guzel olsalar artik burda beni elle haya kaldirirlar :)
Hepsi birbirinden guzeller. Tamamen cikolata sanati.
YanıtlaSilEllerinize saglik.
Sevgiler
Ayşeciğim, her sayfana girişimde inan ki sanki bir bebek mağazasına girmişim hissi yaşıyorum. Renkler, süslemelerdeki özen harika. Bu kadar zarif şeyleri ancak senin gibi zarif bir kişilik hazırlayabilir zaten. İçim açılıyor baktıkça sayfana. Özellikle de aşağıdaki çam ağacına bayıldım, belirtmeden geçemeyeceğim.
YanıtlaSilSevgiyle kal,
Esra
Ayşem bunlar süpperrr, sevgiliye falan vermem ben bunları hepsi benimm :))))
YanıtlaSilSevgiler,
Evren
o kadar harika görünüyorki ellerıne saglık canım.
YanıtlaSilsevgıler...
ayşe sayfan cıvıl cıvıl rengarenk beyaz fonlada insanın içini açıyor. verdiğin ipuçlarıda cabası :) teşekkürler bu güzellikler için
YanıtlaSilAysecim, cikolatalarin hepsi birbirinden güzel. insan onlari yemege kiyamaz :)
YanıtlaSil(Bu arada cumartesi yaptigim pasta süper oldu. Kendim bile sasirdim sonuctan. tüm cesaretimi toplayarak iki katida birlestirip öyle götürdüm. ordada bir kac saat öyle masada durdu. Sag salim kesildi. Yardimin icin tekrar tesekkürler)
Ellerine saglik yine döktürmüsün bayildim bende artik burdayim öpüldün
YanıtlaSilAyşe'ciğim, ellerine sağlık canım.Hepside birbirinden güzel olmuş canım.
YanıtlaSilSevgiler...
Ellerine saglik Yaman aysem,
YanıtlaSilHer geldigimde yaptigin harika seyleri gormekten ne kadar memnun oluyorum bilmezsin, eline ve koluna saglik.
sevgiilerimi gonderiyorum.
Süpersin
YanıtlaSilEllerine sağlık
Ayşee süperler yine... Senin çikolta yapımıyla ilgili yazdığın yazıları deflarca okudum. Kalıpların içini kırmızı eritmelik çikolata ile boyayıp sonra beyaz çikolatayı döküyorsun sanırım. Ama benim yaptıklarımda hiçbir zaman bu kadar düzgün olmuyor. iki renk olark denedim kırmızı ve beyaz. beyaz kuvertür kullanıyorum pullardan Türkiyede bulamadım maalesef. özel çikolta için yapılmış gıda boyalrıyla kalıptan çıkardıktan sonra boyasak olur mu ?
YanıtlaSilsevgilerimle
Funda
Ayşeciğim harikalar,yemeye kıyamma yahu bunları.çok güzeller.ellerine sağlık canım.sevgilerimle...
YanıtlaSilHerkese yorumlarından güzel sözlerinden dolayı çoook teşekkürler.
YanıtlaSilÇikolataları beğendiğinize cok memnun oldum..
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
En içten sevgilerimle
PastaSehri, ilgin için çok teşekkürler, evet malesef Türkiyede benim kullandığım çikolatalardan yok, bu yüzden sorun yaşayabilirsin. :(
YanıtlaSil"özel çikolta için yapılmış gıda boyalrıyla kalıptan çıkardıktan sonra boyasak olur mu ?" tam olarak hangi boya ve çikolatadan bahsettiğini net olarak anlayamadım. Ama sunu soyleyebilirim kalıptan çıkarılan bazı çikolataların bazı yerlerini boyayabilirsin. Ama bu yerler çok çok sınırlı oluyor. Örneğin ilk fotoğrafımda sevimli hiponun burun ve kulak deliklerine bak, bu yerler çukurda kalıyor. Bu yerleri renkli çikolata ile boyayabilirsin. Onun dışındaki yerleri boyaman uygun değil. Başka bir tavsiyemde eğer elinde dusting powder varsa bunlarlada çikolatayı renklendirebilirsin. Örneğin ikinci resimdeki en öndeki pembe kalp bu sekilde tozlama yöntemi ile renklendirildi. Menümde sağda en altta Çikolata Bahcesi var oradaki pek çok çiçekte tozlama yöntemi ile renklendi.
Dilerim soruna cevap verebilmişimdir.
Kolay gelsin
sevgilerimle
Ayşeciğim mükemmel olmuşlar ellerine sağlık..sevgiler..
YanıtlaSilCanim Aysem ne kadar guzel bu cikolatalar yemege nasil kiyilir.
YanıtlaSilellerine emeklerine saglik canim
KUCAK DOLUSU SEVGİLER.
canım ayşeciğim yolladığın yorum ve temennilere çok çok teşekkürler ediyorum canım.
YanıtlaSilçikolataların şahaserler.
bayılıyorum emeklerine tatlım.
çok sevgiler NuNu
bayılıyorum bu yaptıklarınıza.ben denersem başarırmıyım bilmiyorum ama buralarda şeker hamuru da yok zaten.seni seyretmekle yetineces:))ellerine sağlık
YanıtlaSilAmerikanın en güzel pastacısı nasılsın.sitene girince şaşı oluyorum. Canım karışıklık olmasın şimdi tekrar baktım mayıs görünüyorum haziranda yapamıyacağımı söylemiştim kesin mayısta etkinlik bendeyse hazırlıklara başlıyayım artık.
YanıtlaSilAyşeciğim teşekkürler yanıtın için . benim kasdettiğim boylar beyaz çikolataları renklendirmek için kullanılan boylardı. dustlarla yapmayı denerim ama çok umutlu değilim.
YanıtlaSilbu arada bloğuma en son çikolatalardan bazılarını ekledim ve sana yazım içerisinde birkaç sorum oldu. vakit bulup incelersen çok sevinirim.
sevgilerimle
Funda
http://pastasehri.blogspot.com/
Ayşe'cim harika olmuşlar canım.Ellerine sağlık...Bende bebek çikolataları istiyorum:(((((Çok öpüyorum canım.Sevgilerimi bıraktım...
YanıtlaSilGüzel yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
YanıtlaSilOzlemhan, iyiyim teşekkürler, sen nasılsın? Cok tesekkurler.
Evet Mayis ayi etkinligi kismetse senin, hazirliklarini yapabilirsin. Bu ayin etkinlik sahibi olmayinca tarihler eski düzene geldi.
Sana şimdiden kolay gelsin. :)
Pastasehri Funda, yağ bazlı çikolata boyalarını özel çikolatalarda kullanırsan sorun olmaz ama onları normal ya da kuvertürde kullanirsan büyük ihtimal sorun yaşayabilirsin, ben hiç bu şekilde deneme yapmadım o yüzden fazla da yorum yapamıyorum aslinda.
Dusting tekniğini tavsiye ederim farklı bir hava yaratabilirsin çikolatalarında.
En kısa zamanda sayfana gelip yorum bırakacagım. :)
Herkese en içten sevgilerimle