7 Eylül 2009 Pazartesi

Kelebekli Söz Pastası

Engagement Cake

Sevgili Şirin ve İlbey geçtiğimiz cumartesi günü birbirlerine söz verdiler. Bizler de şahit olduk bu güzel ve mutlu çifttin birlikteliğine. Allah ikisine de sağlıklı mutlu bir ömür kısmet etsin.
Ben Şirinle kültür merkezinin açılışında tanışmıştım, o günden sonra kendisiyle söz pastası üzerine yazıştık . Sayfamdaki kelebekli pastam beğenildi, yalnızca istenen kelebeklerin birbirine yakın ve pastanın üzerinde isimlerinin yazılmasıydı, küçük kelebekler de unutulmadan...İsmi gibi şirin olan arkadaşımızın sözü için ben de bu güzel pastayı çikolatalı çilekli antep fıstıklı hazırladım. İftar yemeğinden sonra söz kesildi. O akşam yemekler, masa düzeni ve süslemeler, güzel sesleriyle geceyi neşelendiren arkadaşlar herkes herşey çok güzeldi. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Böyle güzel bir ortama ben de pastamla birlikte eşlik etmekten yine yeniden çok mutlu oldum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun...

Butterfly Engagement Cake

Kelebekli Söz Pastası

Söz Pastası

Herkese güzel haftalar
Sevgiler

26 yorum:

  1. ayşe yine çok şık bir pasta hazırlamışsın ellerine sağlık.
    sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Ayşe hanım,
    Pastanız herzaman olduğu gibi harika görünüyor.Ellerinize sağlık.Sizi kutluyor ve öpüyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ayşecim canım harikasın ne kadar za
    rif bir pasta.Ellerine emeğine sağ
    lık öpüyorum...

    YanıtlaSil
  4. merhabalar, yine herzaman ki gibi çok zarif bir pasta ellerinize sağlık... sevgi ile kalın...

    YanıtlaSil
  5. çok çok naif ve şık bir görünüşü var.ellerinize sağlık
    kurabiye sepeti

    YanıtlaSil
  6. ayse hanımcım ellerine saglık çiftlerede inş. tamamını erdirirler diyorum
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Herzamanki gibi süpersin ayşe ellerine sağlık çok şık bir pasta olmuş çifte mutluluklar....sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Canım pastan çok şık olmuş ellerine sağlık...
    (sana mail atmıştım canım ama hala cvp gelmedi etkinlik için)

    YanıtlaSil
  9. ne kadar sade ve zarif bir pasta olmuş, çok da temiz, potluk yok, çizik yok, ellerine kollarına sağlık...

    YanıtlaSil
  10. Çok şık olmus,harika görünüyor
    ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  11. Inanin diyecek soz bulamiyorum. Gecenlerde bir film izledim Gifted di adi sanirim. Bir beyin cerrah inin meslegindeki ustun yetenegini anlatan bir biyografiydi. Iste oyle bir yeteneginiz var. Super otesi birsey. Tamamen Allah vergisi.Ben yillarca ugrassam beceremem. Nette search yaparken rast geldim sitenize. Pasta suslemede kullanilan Gofret disklerin ingilizcesini ariyordum. Yani Amerika da onlari hangi isimle bulabilirim. Malum, boyle yetenek olmayinca, hazir seylere yoneliyoruz. Zevkle takip edecegim bundansonra. Tebrikler..

    YanıtlaSil
  12. saatlerdir siteyi inceliyorum, ve hayranligim kat kat artti.. Resmen bayildim. Iyi ki su gofret disk arastirmasina girmisim. Ne guzellikler gordum. Yurekten kutluyorum basarinizi.. Ellerinize, akliniza ve yureginize saglik..

    YanıtlaSil
  13. Gercekten inanilmazsiniz, siz pasta yapmiyorsunuz bence.. Resmen sanat eseri yaratiyorsunuz.. Insan yaptiklarinizi yemeye kiyamaz.. Yeteneginiz ve tecrübelerinizle, maddi manevi sonsuz haz alarak yillarca bu isi yapmanizi temenni ederim.. :) Bir de maasallah desem size... :)

    YanıtlaSil
  14. slm canım, izlediğim kadarı ile çok iyisin: hep iyi ol işallah. uzun zamandır görüşemiyoruz önemli sebeblerim vardı. sayfamdan izleyebilirsin. pastalardan nasıl canım istedi bilemezsin:((((sevgilerimi sunuyorum. hayırlı ramazanlar....

    YanıtlaSil
  15. Ayşe Hanım,

    Sitenizde var mı göremedim ama bir mail adresinizi bana burcu.evensen@gmail.com adresine ulaştırırsanız çok sevinirim, size bir kaç sorum olacaktı.

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  16. Merhaba, Yine ben :) Sitenizi incelerken, aradigim seyi sormayi unutmusum. Amerika da gofret disk diye birsey var mi? Var ise hangi isimle bulabiliriz.

    Tekrar basarili calismalarinizi kutluyorum. Tesekurler.

    YanıtlaSil
  17. Allah tamamına erdirsin...herhalde hayattaki bu yepyeni sayfayı böyle güzel bir pastayla açmak oldukça hoş olurdu.

    YanıtlaSil
  18. güzel yorumlarınız beni yine mutlu etti, pastayı beğendiğinize sevindim..
    herkese sevgilerimle

    YanıtlaSil
  19. Seher hn, ilginize çok teşekkür ederim, sayfamda dolaşmaktan keyif almanıza sevindim..
    sorunuza gelince TRdeki gofret diskleri hiç görmedim ama burada "icing sheet" yada "edible picture" adıyla bulabilirsiniz.
    Kolay gelsin
    sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Ayse'cim, basarilarini gururla ve mutlulukla takip ediyorum. Amerika'da bir Turk bayanin pastacilik konusunda basarili olmasi, bizler icin cok cok sevindirici. Umarim bir gun benim kizlarimin pastalarini hazirlamak da sana nasip olur. Seni sevgiyle kucakliyorum ve basarilarinin devamini diliyorum.

    YanıtlaSil
  21. Pasta herzamanki gibi mukemmel olmus. Kelebeklerde cok cici olmus. Ellerinize saglik!

    YanıtlaSil
  22. Cok tesekur ederim Ayse Hanim, Kizima Dora li bir pasta yapacagim, ilk okul gununu kutlamak icin. Tabii sayenizde...

    YanıtlaSil
  23. çok güzel bir pasta harika

    YanıtlaSil
  24. merhaba ben amasyadan devamlı sessizce sizi takip editorum ellerinize sağlık herşey cok güzel biliyormusunuz birazda kıskanıyorum tatlı kıskanclık bende pasta işiyle uğraşıyorum ankara istanbul arası gıde gele kendimi geliştirdim sizleri takip ederekte daha geliştirdim birgün yurtdışındada kurslara katılmak istiyorum size basrılar cok sağol

    YanıtlaSil
  25. ben amasyadan sizi devamlı takipdeyim cok başarılısınız cok şanslısınız buiş cok zor cocuk yetiştirirken nasıl dikkat gerekiyorsa bu işdede sabır sevgi dikkat önemli birgün sizinle clişmak iisterim bende ankara istanbul arası gidip geldim kurslardan cok yararlandım sizdende cok şey öğrendim teşekkür rimede

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails