23 Kasım 2009 Pazartesi

Prenses Pastasi

Princess Cake with Tiara

Herkese merhaba, :)

küçük bir prensesin 1.yaş doğum günü pastasıyla aranıza geri dönüyorum. Pastamı her zamanki yağlı krema sever grubum için hazırladım. Küçük Prenses Jaelyne nice mutlu yıllar dilerim.

Türkiye tatilim çok şükür çok güzel geçti, yeniden şarj olmuş gibiyim. Paylaşacak tatil fotoğraflarım, anılarım ve birde pasta severler buluşmamız var. :)Herşeyi kısa zamanda elimden geldiğince toparlamaya, arkadaşlarımı da ziyaret etmeye kısmetse başlıyorum.

Sağlıklı, sevgi ve paylaşım dolu güzel günler bizim olsun. Sayfama ve pasta maceralarıma yeniden hoşgeldiniz!

Prenses Pastasi

Princess Birthday Cake

Sugar Tiara- Şekerden Taç

Notlar; pastanın orjinal hali ve prenses tacında kullandığım kalıp linklerin üzerinde.

25 yorum:

  1. Ayşe cim,
    Yine çok güzel bir görüntü var karşımda.
    Ellerine saglık, çok zarif olmus, cok guzel.
    Keşke TR de ben de senşnle gorüsebilseydim:) İzmir e de bir gun gelebilirsin umarım:)
    Sevgilerimle ,

    Figen Karavaş

    YanıtlaSil
  2. Yaman Ayseeeeeem..hosgeldin, sefalar getirdi. Ne cok özlemisiz inan. Merakla fotograflari bekliyoruz asecigim. TR gezinin iyi gecmis olmasina sevindim. Bu arada pasta herzamank gibi harika. Ne kadar düzgün sürüyorsun su buttercreme´i, en ugrasiyorum, ugrasiyorum henüz beceremiyorum bu kadar düzgü sürmeyi.Ellerine saglik, sevgiyle kal..

    zehra

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin...
    Ne tuhaf bize yakınken uzaktaydın. Şimdi uzaktayken daha yakınsın:)))Tatilinin iyi geçmiş olmasına sevindim ayrıca seni özlemiştik....

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel olmus ellerine saglik Aysecigim. Taca bayildim!

    YanıtlaSil
  5. Ayşeciğim tam da sana yakışır bir şekilde dndün ellerine sağlık.Bende merak etmeye başlamıştım.Gülen yüzün ve bilgilerinle bizi çok memnun ettin teşekkürler canım. Türkiye'ye geldiğin ilk fırsatta tekrar görüşmek dileğiyle Allaha emanet ol oralarda.

    YanıtlaSil
  6. sende hoşgeldin ayşecim pasta bir harika ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Aysecim,
    hosgeldin. Özlettin kendini. Tatilinin iyi gecmesine sevindim :) Pasta yine cok zarif olmus. Ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  8. ayşe hanım sizinle tanışmayı nasıl kaçırdım. hayatta çok üzüldüğüm olaylardan biri sizinle tanışamamak. kısmetse bidahaki gelişinize ama çok beklicekmişiz gibime geliyo.:(((( kısmet değilmiş. sevgiyle kalın. sevda alphan

    YanıtlaSil
  9. hoşgeldinnnn... yokluğun gerçekten hissediliyordu :(
    herzamanki gibi çok güzel bir pasta ellerine sağlık..
    Bu arada amerika konusundaki yardımların için auyrıca teşekkür etmek istedim.. çok güzel ürünlerle geldi eşim!!

    YanıtlaSil
  10. Hoşgeldin:)))Fotolarını merakla bekliyorum.

    Öptüm.

    YanıtlaSil
  11. Ayşecim hoşgeldin...

    pasta şahane olmuş,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  12. Canim harikasin yine super bir pasta hazirlamissin.
    Tatilinin iyi gecmesine sevindim
    yine ozlemler baslamistir..
    Bulusamadik ama konusabildik oda guzeldi ,Tekrar aramak istemedim
    cok iyi biliyorum aile ve arkadaslarla birlikte zaman gecirmek istersin zamanini clmak istemedim seneye insallah
    Sevgiler cok opuyorum

    YanıtlaSil
  13. Ayşe'cim hoşgeldin. Özledik seni.

    Sevgiler...

    Eya'cım valla sende çok güzel sürüyorsun buttercreme´i bu gün bende senin için aynı şeyi düşünmüştüm.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Ayşecim harika bir pasta her zaman ol
    duğu gibi ellerine emeğine sağlık öpü
    yorum...

    YanıtlaSil
  15. Tek kelime ile çok çok güzel bir pasta. Çok güzel sürmüşsün buttercreami, usta elden çıktığı belli !

    PAstakoliklere bu buttercream tarifini yollasannn..bizde denesek :)

    YanıtlaSil
  16. merhaba Ayşe hanım
    bende size hoşgeldiniz demek istedim..
    yaptığınız şahane pastaları ve yazılarınızı özlemiştim..sizi beğenerek takip ediyorum ve bişeyler öğrenmeye çalışıyorum..

    her zamanki gibi bu pastanız çok güzel olmuş ellerinize sağlık..

    sevgilerimle

    Şermin

    YanıtlaSil
  17. Hoşgeldiniz, özledik sizi. Pasta harika olmuş. Ellerinize sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  18. Eline sağlık Ayşeciğim. Her zamanki gibi mükemmel bir iş çıkarmışsın.
    Ayrıca seni tanıdığım için de çok mutlu oldum.
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  19. Hoşgeldini Ayşe Hanım. Pastanız yine çok özel.
    Size bir mail yollamşıtım ama, yoktunuz, gözden kaçmış olabilir. Bir bakarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  20. Merhaba,

    25 KASIM-10 ARALIK tarihleri arasında çikolata severleri etkinliğime davet ediyorum. Bildiğiniz tüm çikolatalı lezzetleri sayfamda paylaşırsanız çok sevinirim. Yine hep birlikte çikolatayla ilgili güzel bir arşiv oluşturalım. Kek, kurabiye, pasta, puding vs... aklınıza ne gelirse yapıp en geç 10 ARALIK tarihine kadar mutfaktayim10@hotmail.com adresime isim, blog ismi, katıldığınız şehir ve bir adet sayfanıza eklemiş olduğunuz resimle birlikte katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tarifinizi yayınladıktan sonra mail adresime bilgi verirseniz sizi ziyaret edip tarifinize ait fotoğrafı alıp yayınlayacağım. Katılımınız için şimdiden teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.

    Özlem Avcı.

    YanıtlaSil
  21. merhaba ayşe hanım yaptıklarınızı zevkle takip ediyorum,20 kişilik bir pasta için kaç cm lik çember kullanmam gerekiyor,teşekkürler

    YanıtlaSil
  22. Aysecim Hosgeldin diyorum oncelikle.. Eminim bizimle paylasacak bize anlatacak cok anin vardir.. PAstan bir harika olmus bu arada, ellerine saglik canim :-)

    YanıtlaSil
  23. Hosgeldin Aysecim, sefalar getirdin.Amerika sensiz cekilmiyordu :))Bu arada pastanda sahane ellerine saglik..

    YanıtlaSil
  24. Merhaba,

    25 KASIM-10 ARALIK tarihleri arasında çikolata severleri etkinliğime davet ediyorum. Bildiğiniz tüm çikolatalı lezzetleri sayfamda paylaşırsanız çok sevinirim. Yine hep birlikte çikolatayla ilgili güzel bir arşiv oluşturalım. Kek, kurabiye, pasta, puding vs... aklınıza ne gelirse yapıp en geç 10 ARALIK tarihine kadar mutfaktayim10@hotmail.com adresime isim, blog ismi, katıldığınız şehir ve bir adet sayfanıza eklemiş olduğunuz resimle birlikte katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tarifinizi yayınladıktan sonra mail adresime bilgi verirseniz sizi ziyaret edip tarifinize ait fotoğrafı alıp yayınlayacağım. Katılımınız için şimdiden teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.

    Bu arada 2010 pastakolik etkinliğinde haziran ayını bana ayırmıştın. Şimdi de ben seni davet ediyor ve mutlaka katılmanı istiyorum :)

    Sevgiler...
    Özlem Avcı.

    YanıtlaSil
  25. bloğunuzu büyük bir zevkle takip ediyorum.ellerinize emeğinize sağlık. aysun eroğlu

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails