20 Nisan 2010 Salı

Doğum Günü Çiçekleri

Gum Paste Flower


























Boş zamanlarımda yaptığım şekerden çiçeklerimi eşimin doğum günü vesilesiyle biraraya getirdim.
Nasıl gerçek gibiler değil mi? :)

Şekerden Çiçekler

Doğum Günü Çiçekleri

27 yorum:

  1. Nutkum tutuldu Ayşecim,hangi kelimeyi kullanacağımı bilemiyorum.Haykırarak; "Harikulade" demek istiyorum...

    Bugünkü şahane seyirlik ve lezzetli sunum için tşkler...

    Eşine mutlu yıllar...

    YanıtlaSil
  2. Offfff daha coook firin ekmek yemem gerekiyor...Yaman Aysem ne diyebilirim ki...kelimelerim yetersiz inan...muhtesemsin,
    ellerine, emegine saglik, sevgilerimle

    zehra

    YanıtlaSil
  3. BAYILDIM, ÇOOOK GÜELLER..İA. BEN DE YAKIN BİR ZAMANDA YAPABİLİRİM :)BLOĞUNUZDA KENDİMİ KAYBETTİĞİMİ DAHA ÖNCE SÖYLEMİŞMİYDİM :) GERÇEKTEN,ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN İA. EMEĞİNİZE, FİKRİNİZE SAĞLIK..BÖYLESİNE GÜZEL ŞEYLER ORTAYA KOYANLARI ÇOK SEVİYORUM. SİZİDE ÇOK SEVİYORUM ALLAH İÇİN :)
    UMARIM GÜNÜN BİRİNDE KARŞILAŞIRIZ...BU YÜZDEN GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE,EN İÇTEN SEVGİLER....

    YanıtlaSil
  4. Bayanlar yorumlarınız içimi alev alev yaptı inanın...Güzel sözleriniz için minnettarım...Buna gerçekten ihtiyacım vardı. iyiki yaptıklarımı paylaşacak bir sayfam var iyiki siz varsınız..sevgiler size..:)

    YanıtlaSil
  5. Her zamanki gibi müthişsiniz. Gerçeğinden ayırt etmek farksız.

    YanıtlaSil
  6. Muhteşemler muhteşem! Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  7. Ellerinize saglık tek kelimeyle harkulade.Çiçek yapımında kullanılan boya,kalıplar ve kitaplar hakkında bilgiye ihtiyacım var yardım ederseniz cok mutlu olucam tsk

    YanıtlaSil
  8. Bunlarin gercek olmamasi beni hayretlere dusurdu.Siz pastaci degil sanatcisiniz.Amerikada yasamis bir Turk olarak sizinle gurur duyuyorum

    YanıtlaSil
  9. Ayşe hanım bu işe size imrenerek yeni başladım. Yaptığınız her yeni şeyde olaysınız. Çiçekleriniz gerçekten gerçek gibi :) umarım birgün bende sizin kadar güzel işler çıkarabilirim...

    YanıtlaSil
  10. Ellerinize sağlık :) Her zamanki gibi muhteşem bir iş çıkarmışsınız. Mükemmel olmuş. Eşinize de sizinle beraber mutlu, sağlıklı, uzun ömürler dilerim.

    YanıtlaSil
  11. Fotoğrafı ilk gördüğümde ne güzel dizayn edilmiş bir çiçek diye düşünüdm, şekerden olacağı aklıma bile gelmedi, gerçekten çok gerçekçi,her zamanki gibi harika bir sonuç çıkmş ortaya tebrik ederim

    YanıtlaSil
  12. Ama kuzum, bu kadar da becerikli olmayın aaa, yapabilen var yapabilemeyen var :P

    YanıtlaSil
  13. gerçeğinin yanında bile daha güzel durur bunlar, muhteşemler:)

    YanıtlaSil
  14. Super,Super,Super!!!

    YanıtlaSil
  15. Ayşe çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık gerçeğinden farksız görünüyor.
    sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  16. söyliycek sözler çoktan tükendi ayşe herbiri çok güzel demek az, fevkalade ellerin dert görmesin paylaşımların hiç bitmesin sayfandan çok şey öğrendim ve daha çooooook öğreniceklerim var ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Hani imkansız vardır ya kisiler icin..işte benim için bu eserlerin imkansız..Ellerine sağlık.Mükemmelker

    YanıtlaSil
  18. Çiçekler muhteşem ötesi.İlk bakışta insan gerçek zannediyor.Tek kelime ile HARİKASIN.....Eşine de mutlu yıllar diliyorum....

    YanıtlaSil
  19. Muhteşem muhteşem muhteşem.....Söyleyecek başka söz yok.Ellerinize emeğinize sağlık...sevgiler...ASLI

    YanıtlaSil
  20. Çiçekler sayesinde yeni arkadaşlarla da tanışmış oldum, hepinizin sayfasını geri ziyaret ettim yorum bırakamadım ama yaptığınız güzellikleri seyrettim birer birer..:)
    Güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  21. Zuhal hanim keske TRde olsaydim da size şeker hamurundan çiçek yapımı kursu verebilseydim...O zaman tüm sorularınızı daha iyi yanıtlamış olurdum.
    Şimdilik yapmanız gereken ise Google'la
    "gum paste flower, cutters, tools, supplies, books" şeklinde anahtar kelimeleri yazmak ve bol bol okuyup araştırmak...eminim internetteki bilgiler sayesinde sizde güzel çiçekler yapabilirsiniz. Çünkü ben de bu şekilde yapıyorum..
    Kolay gelsin sevgiler
    PS: Eğer ingilizcede sorun yaşarsanız buradan çevirileri yapabilirsiniz.
    http://translate.google.com/#en|tr|

    YanıtlaSil
  22. Şahane gözüküyorlar, bunların şekerden olduğuna inanmak gerçekten çok zor... gerçek gibiler.. Yapan ellerinize, düşünen aklınıza sağlık..

    Sevgiler,

    POLLY the cook

    www.pollythecook.blogspot.com

    YanıtlaSil
  23. Sizi begeni ve hayranlikla takip ediyorum, yaptiklariniz gercekten tam anlamiyla sanat eseri. Ellerinize saglik. diyecek soz bulamiyorum gercekten. Keske sizden bu sanati ogrenebilsem.
    sevgiler
    Sevde
    www.narcicegirengi.com

    YanıtlaSil
  24. Ben ev sahipliği yapmaktan çok memnun kaldım, ancak asıl ev sahibimiz sendin. Tekrar tekrar çok teşekkürler sevgili Ayşe. Yeni ve dolu dolu etkinliklerde görüşmek dileğiyle.

    Yaptığın bu muhteşem çalışmaları gördükçe, donup kalıyorum. Nasıl oluyor, izleyebilmeyi çok isterdim. Ancak böyle uzaktan bakıp imreniyorum.

    YanıtlaSil
  25. Ayse hn Yardımlarınız için çok tşk ederim.Gumpaste flower dan çiçek yapımıyla ilgili epey bilgiler aldım. Ben 15 sene San Francısco da yasadım.Otelcilik okudum.Seneye tekrar dönuyorum.İlk işim Pasta malzemeleri satan yerlerde kendimi kaybetmek olucak herhalde kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  26. Ayşecim teşekkür ederim güzel yorumun için. Son yaptığın çiçek modellemeler zarif, sahici,harika...ne diyeceğimi bilemedim, seç beğen al))

    YanıtlaSil
  27. çok güzel görünüyorlar, hayranlık uyandırıcı

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails