8 Şubat 2012 Çarşamba

Çiçek ve İleri Seviye Pastacılık Kurslarım Hakkında


































Sizlerden gelen yoğun talep üzerine 2012 yaz sonunda (EKIM-KASIM) şeker hamurundan çiçek yapımı kursumu tekrarlamak istiyorum..Fakat kesin tarih ve geliştirilmiş eğitim programımı belirlemedim. Blog ve facebook sayfalarımı takibe alırsanız kurs bilgilerime ilerleyen zamanlarda ulaşabilirsiniz.

Benden "ileri seviye pasta kursu" almak isteyen arkadaşlarım için de bir süpriz yapabilirim. Lütfen isteklerinizi bana yorum olarak gönderin. Email gönderen arkadaşlarıma malesef tek tek geri dönüşler yapamıyorum. İlginiz için çok teşekkürler.

Gecen sene gerceklesen cicek yapimi kursumuzdan kareler burada!

60 yorum:

  1. harika görünüyorlar beni ilk kurs adayınız yapabilirsiniz cılgınpastalar.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. aysecigim bakmaya doyamiyorum;))

    YanıtlaSil
  3. Ne söylenebilir ki yine muhteşem bir görüntü, ellerine sağlık. Çocuklarım küçük olmasa beraber pasta yapmak çok isterdim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Yaptigin pastalar müthis görünüyor, tek kelimeyle süperrrrrrr!!

    Blogunu esime'de göstermistim cok hosuma gittigi icin, gecenlerde kendisi yalniz bloguna bakmis, inanamadi bu pastalarin 'gercek' olduguna ...

    Tebrik ederim, masallah ;) Basarilarinindevamini dilerim.

    Almanyadan kucak dolusu sevgiler ღ
    http://streetfashionandmore.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Aysecigim ne zamandir ugrayamiyorum...ama gelismeleri takip ediyorum...yaptiklarin muhtesem...pastadan öte sanat eseri gibi... basarilarinin devamini diliyorum... egitimler de de kolayliklar...sevgilerimle

    zehra

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Ayşe Hnm,
    Blog'u uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten ellerinize sağlık hepsi gerçekten çok güzeller :) ben her iki kursada katılmak istiyorum açıkçası . İstanbul da devlete bağlı bir pasta kursuna gidiyorum. haziranda pastacı çırağı olarak mezun olucam :) çok profesyonel bir kurs değil ama en azından temel biçok şeyi öğreniyorum.Severek yaptığım ve devam etmek isyediğim için sizin vereceğiniz kursun açıkçası dahada faydalı olacağını düşünüyorum.
    kursun tarihini, hafta içimi hafta sonumu ,kurs nerede yapılacak öğrenmek istiyorum. hafta içi çalıştığım için ben sadece kursa hafta sonu katılabilirim gibi duruyor. birde kursun ücretini:))
    çok soru sordum henüz ayrıntıları belli olmadan ama daha önceki kurstaki görüntüleriniz inanılmaz güzel gözüküyor.


    Ben size mail adresimi yazıyorum burdan bana ulaşabilirsiniz
    "ahu.gursen@ntv.com.tr "

    Şimdiden çok tşkler

    Ahu

    YanıtlaSil
  7. inşallah bu sefer gelebilirim ayşe hanım takipteyim beni mutlaka dahil edin kursa emi ne olur :)))

    YanıtlaSil
  8. ayşecim biliyorsun ilk kursa katılmayı çok istemiş ama katılamamıştım umarım bu sefer bu fırsatı değerlendirebilirim takipteyim ..yine harkulade bir pasta eline sağlık sevgilerimle

    YanıtlaSil
  9. hatice yalçınŞubat 09, 2012

    Merhabalar,
    Sizi hayranlıkla 2 senedir takip ediyorum. Hep ara ara size yazmak istedim, bazen yazıp sildim, bazen yazamadım , ama bu sefer kesin yazıcam dedim. Ben 2 sene önce seker hamuruna merak saldım. Çok klasik olucak ama küçük oğlumun okuluna değişik, çocukları mutlu edecek bir şey ararken şeker hamuruyla tanıştım. İnternetten bakarak sizin tariflerinizle pasta kurabiyeler denedim, sipariş bile aldım. Ama öncelik sırası çocukların olduğundan ne kursa gidebildim ve ne de malzeme teminde istediğimi elde edebildiğimden , hep bir yerde tıkandım , birde büyük oğlumun okul değiştirmesiyle taşınmam iyice sevkimi kırdı , kuskun ve çaresizken yine sizin sitenizi gezip umutlanarak size yazmak istedim. Lütfen kusura bakmayın çok uzatıyorum ama 2 senenin birikimi sanırım.Çalışıyorum , ama bu pastacılık konusunda çok ilerlemek istiyorum. Çok yetenekliyim tatlı ve pasta konusunda yıllardır yaparım herkes yaptıklarımı konuşur, 5 yıl var emekli olmama, 5 yıla kadar bu işte yavaş yavaş nasıl ilerleyebilirim, geçen sene bir blogcu açtım, Hünerli bayanlar blogcusu müge hanım yardım etti. Ama geçen seneden beri orada da hiç ilerleme kaydedemedim. Blogcu adresimi versem bir göz atabilir misiniz ama çok basitler tabi. Size inanın çok uzağım ama içimde çok yakın hissediyorum sizi, Çocuğunuzla eşimizle mutluluklar dilerim, Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın,
    Hatice Yalçın
    pastaciekol
    email : hatice.yalcin69@yahoo.com.tr

    YanıtlaSil
  10. Bir önceki kursunuzu kaçırmış olduğumuzu anlayınca nasıl üzüldüysek şimdi de bir o kadar sevindik :) Minik minik kendi kendimize çiçek çalışsakda kuvvetli bir adım için işin ehlinden bilgi almak eminiz en iyisi olacaktır.Haberlerinizi dört gözle bekliyoruz.
    CookieLand - Mine

    YanıtlaSil
  11. Bu sefer bende kaçırmak istemiyorum Ayşecim.. İnşallah işlerimin az olduğu bir döneme denk gelirde her iki kursuna da katılmak isterim.

    YanıtlaSil
  12. süper bir haber umarım İstanbulda olurum o vakitlerde bende katılırım

    YanıtlaSil
  13. Nasil kiyip da o pastayi kesebildiniz! Cok güzel, ellerinize saglik.

    YanıtlaSil
  14. ayşe hanım bende ileri seviye pastacılık kursunuza katılmak isterim.özellikle pastanın kek ve kremasını ileri seviyede yapmak ayrıca çiçek ve insan modellemede kendimi geliştirmek istiyorum.kurs tarihi yakınmıdır acaba?

    YanıtlaSil
  15. ayşe hanım bloğunuzu uzun süredir takip ediyorum.hepsi çok güzel muhteşem tasarımlar ellerinize sağlık.bu sene kurslarınıza bende katılmak istiyorum.inşallah zamanı ve yeri benim içinde uygun olur.sizinle tanışmayı ve derslerinize katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum.sevgiler (AYSUN EROĞLU)

    YanıtlaSil
  16. Ayşe Hanım merhaba, diğer kursunuzun haberini ve fotoğraflarını görünce iç geçirmiştim...simdi çok sevindimmm katılmayı çok istiyorum zonguldakta yaşıyorum ama istanbulluyum ailem orda oturuyor...eğer okulların açıldığı hafta olmazssa çok sevinirim tahminimce çocuğu olanlar hak verirler okullar açılmadan minikler bir hafta önce erken başlıyorlar:)))size daha öncede yazmıştım bu işlere yeni başladım bende kendi çapımda sipariş yapıyorum hem cafeye hemde dışarıya...benim için bu kurslar ilerde yapmak istediklerim için doğru bir adım olacak...umarım bir mani olmaz siz kursu düzenlersiniz bende katılırım sevgiler..Ali Cihanın yeni yaşını şimdiden kutluyorum.
    http://yuksektopuklar77.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. Harika... Paylaşımlarınız için teşekkürler ve tebrikler.:)

    YanıtlaSil
  18. Bu sefer kaçmaz :) Kurs detaylarını sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  19. süper, bayıldım ve de sizi kaçırdığıma çok üzüldüm. ve lütfen malzemelerle gelin :))))

    YanıtlaSil
  20. Ayse hnm yaptığınız çiçekler,pastalar olağan üstü ,uzun zamandır takipçinizim:) İstanbulda düzenleyeceğiniz her ikik kursada mutlaka katılmak istiyorum.Aman beni unutmayın..sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  21. Ayşe hanım sizin yaptıklarınızı çok beyeniyorum özellikle çikolatalar. Kendimce bende amerikadan getirtiğimiz kalıplarla çikolata yapıyorum. Yanlız özellikle yazın hiç kolay olmuyor biraz araştırdıktan sonra türkiyede dondurucu ve parlatıcı spray satılıyor. Yanlız kullanımını bilmediğimiz için almaya cesaret edemedik. Dondurucu spray sıkıldığında çikolata donması etkilimi bide parlatıcı spray sıkıldığında çikolata ilk yapıldığı gibi parlıyormu.

    YanıtlaSil
  22. Ayşe hanım slm.
    Yaptığınız herşeyi çok beyeniyorum. Özellikle çikolataları. Bende yurtdışından getirttiğimiz kalıplarla çikolatalar yapıyorum. Yanlız bi problemim var. Kursa gittim ama bunları göstermediler. Yazın özellikle çikolata iyi donmuyor. Buzdolabında donduruyorum ama poşete koyduğum zaman hemen eriyo ve çikolata matlaşıyor. Türkiyede parlatıcı ve dondurucu spray buldum. Yanlız almaya cesaret edemedim kullanmayı bilmediğimiz için. Bu spraylar nasıl kullanılıyor bana tarif edebilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  23. Herkese bu guzel yorumlarindan dolayi cok tesekkur ederim..
    Egitim planlarim icin dogru yolda ilerledigimi hissediyorum sayenizde...

    Kurs detaylarim (tarih, yer, program icerigi, ucret vb.) netlesince bilgilendirme yapacagim...ilginiz ve yazdiklariniz icin cok tesekkurler...

    Hatice hanim, pastaciekol blog sayfanizi blogcu.com adresinden acamadim, calismalarinizi goremedim..burada yazdiklarima bir goz atin, belki faydali bir iki bilgi size yardimci olur, size de pastacilik hayatinizda basarilar dilerim...
    http://ayseyaman.blogspot.com/2010/06/faq-
    pastac-olmak-icin-ne-yapmam-lazm.html

    Figen hanim, bahsettiginiz dondurucu ve parlatici spraylarin kullanim alanlarinin cok farkli oldugunu dusunuyorum..Ben bunlari heykel cikolata, show amacli cikolata yapiminda kullandim. Evde siparis uzerine yaptigim lolipop ya da basit kalipli cikolatalar icin kullanmiyorum..yaz aylarinda cikolatayla calismak tabiiki zor olur..hava sicaktir..klimali, serin ve kuru ortamlarda calismak en uygunu olur..kusura bakmayin daha detayli yardimci olamiyorum..ilginiz icin tesekkurler...

    YanıtlaSil
  24. Blogunu gezerken agzim sulaniyor :) Gozlerim bayram ediyor. Harika bir yetenege sahipsin, Allah mutlulugunu daim etsin.

    YanıtlaSil
  25. Ayşe hanım,pes doğrusu.Böylesini görmedim, harikasınız.

    YanıtlaSil
  26. Ayşe hanım kursla ilgili detaylı bilgileri bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  27. Merhabalar,
    Eğer kursa katılacaklar listesini şimdiden yapıyorsanız, lütfen 2 kursa beni de ekleyin :)
    Mine Keskin

    YanıtlaSil
  28. Merhaba Ayse hanim,negüzel bir dayanisma,ne hos calismalar tebrik ediyorum.Bir sonraki kursa dahil olmak isterim.Selamlar,sevgiler.

    YanıtlaSil
  29. Antalyada yaşıyorum ve şu ana kadar yaptıklarım için hiçbir eğitim almadım..Sizin kursunuzun farklı olacağına inanıyorum .. Ailem istanbulda eğer zamanlama uyarsa sizin düzenleyeceğiniz kursa kesinlikle bende katılmak istiyorum

    YanıtlaSil
  30. SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM:)) Bu habere bayıldım.Eğitimlerinize katılmaktan şeref duyarım. SEVGİLERİMLE....
    dizaynbutikkurabiye@hotmail.com
    http://www.facebook.com/pages/D%C4%B0ZAYN-BUT%C4%B0K-KURAB%C4%B0YE/104759609559372

    YanıtlaSil
  31. merhaba;üç senedir bloğunuzu gezerim,pasta yapacağım zaman ilk baktığım yer sizin sayfanız,yaptıklarınızın hepsi modern (pasta da olsa :)),çook güzel,çok başarılı:)) elinize ,kolunuza, emeğinize sağlık.Bilgi ve tecrübelerinizinden yayarlanabilirsem ne mutlu;kursunuza katılmak isterim. sevgiler.

    YanıtlaSil
  32. Merhaba...
    Bloglari dolasirken blogunu kesfettim....
    cok hosuma gitti ve izlemeye aldim
    sende buyur gel istersen ben henüz yeniyim...

    YanıtlaSil
  33. tuba tasganŞubat 19, 2012

    "eserleriniz" gerçekten hayranlık uyandırıyor..çok amatörüm bu konuda ama bundan sıyrılmak istiyorum, ben de katılmayı isterimm..

    YanıtlaSil
  34. merhaba ayşe hanım.... kursunuzla çok ama çok ilgileniyorum... şimdiye kadar hiç bir kursa gitmedim ama fena şeyler yapmıyorum... ben alaylıyım... ayvalıkta bir cafemvar adı cafe caramel... facebook dan yasemin can ayvalık şeklinde beni ve yaptığım pastaları görebilirsiniz... çok seviyorum ve ileri seviye kurs almak istiyorum... kurs zamanı haberim olursa beni mutlu edersiniz... sevgiler... yasemin can...

    YanıtlaSil
  35. yaptığınız herşeye bayıldım bayıldım bayıldım,emeklerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  36. Ayşe çok tatlısın!!! Pastalarında kendine benziyor, insanın hepsini bir solukta yutası geliyor. Hele de o kat kat olanlar :)

    YanıtlaSil
  37. Pasta kursunuza ben de katılmak istiyorum beni de listeye eklerseniz sevinirim. Ayrıca gelişmeler hakkında takipteyim.

    seydamemil@gmail.com

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  38. Merhaba Ayse,
    Bu sefer ben de mutlaka firsat yaratip ikisine de katilmak isterim. Gecen sefer yogunluk nedeni ile olamamisti.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  39. ay insan kesmeye kıyamaz harika görünüyor...

    YanıtlaSil
  40. Ayşe hanım pastalarınıza bayıla bayıla bakıyorum, ileri seviye kursunuza ben de gelmek isterim eğer kabul ederseniz çok mutlu olucam www.sevgiylepasta.blogspot.com

    YanıtlaSil
  41. Ayşe hanım pastalar muhteşem.. BURSADA yasıyorum. kursunuza katılmak ısterım .bır kaç sorum olacak.. kurs kac gun surecek yerınız nerede ve fıyat nedır
    ? ileri sevıyede olana katılmak ıstıyorum. şimdiden tesekkurler. kurs tarıhınıde verırsenız cok sevınırım..maıl adresım : ugur_cof@hotmail.com

    YanıtlaSil
  42. Ayşe hanım merhaba,

    blogunuzu ve yaptıgınız pastaları cok begendım.. ileri sevıye pasta kursuna katılmak ısterım.. bursada oturuyorum. o yuzden bır kac bılgıye ıhtıyacım var.. kurs kac gun surecek.. yerınız nerede? ve fıyat.. vee kurs tarıhı..:)
    ŞİMDİDEN COK TEŞEKKURLER
    ugur_cof@hotmail.com

    YanıtlaSil
  43. Ayşecim çiçek egitimini kacırdıgım için çok üzgünüm yapılanları görünce dahada üzüldüm yazın geldiginde vereceğin egitimde bulunmak istiyorum benide eklersen sevınirim.öpüyorum

    YanıtlaSil
  44. Bende kesinlikle bu kursa katılmak istiyorum, hatta ileri seviye insan hayvan figürleme de olursa ballı kaymak olur :))
    sevgiler
    maya@mayalezzetevi.com

    YanıtlaSil
  45. Ayşe hanım merhaba,
    kesinlikle bende katılmak isterim.Buradaki kursunuzu kaçırdığım için çok üzülmüştüm,umarım bu sefer sizinle çalışma fırsatım olur.Benı de unutmayınnnnnnnnnnn:)))sevgiler...

    belginsener@hotmail.com

    YanıtlaSil
  46. Ayse Hanım meraba
    Kurslarınıza bende katılmak istiyorum.Kurs detaylarını sabırsızlıkla bekliyorum.Sevgiler
    Ayda

    YanıtlaSil
  47. ben tuğba saruhan.
    uzun zamandır sitenizi takip ediyorum.kursunuzu almak çok isterim.ancak haftasonu katılabilirim.görüşmek dileğiyle..

    YanıtlaSil
  48. Merhaba ,

    Ben Hale Peksen ve sizden ileri seviye pasta kursu almayi cok ama cok isterim ;-)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  49. Merhaba Ayse Hanim,

    Ben Hale Peksen. Sizden cicek ve ileri seviye pasta kursu alabilmek cok heyecan verici. Ben her ikisine de katilabilmeyi cok ama cok isterim.

    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  50. MAŞALLAH size....bu kadar çeşit için MAŞALLAH.takipçinizim.bende sızı benım bloguma davet edıyorum :))

    YanıtlaSil
  51. kurusunuza katılamyı istiyorum.sizen haber bekliyoruz
    tuğba

    YanıtlaSil
  52. merhabalar ileri pasta kursunabende katılmak istiyorum tubapasta@hotmail.com

    YanıtlaSil
  53. Ayşe Hanım, eserlerinizin büyük hayranıyım. Geleceğiniz günleri iple çekiyorum.

    Hem çiçek hem de ileri pasta kursunuzda umarım bana da yer olur.

    Büşra Demir
    Kalpcakes

    kalpcakes@gmail.com

    YanıtlaSil
  54. Birgul ANDIKNisan 24, 2012

    Sevgili Ayşe hanım ,
    Bende takipcilerinizdenim. 2 kursa aynı sekilde bende katılmak istiyorum ancak bu yoğunlukta nasıl fırsatım olacak bilemiyorum. Bu tarz başka kurslara da sizinkine katılmak istediğimden katılmıyorum. Nasıl bir sekilde çözüm bulabiliriz ve kurslarınızı hakkında daha detaylı sizinle nasıl görüşesbiliriz ?
    Teşekkürlerime
    birgulandik@hotmail.com

    YanıtlaSil
  55. İleri seviye pasta kursunuzu İstanbul'da dört gözle bekliyorum Ayşe Hanım.

    www.sekerliseyler.com

    YanıtlaSil
  56. Kurslara gosterdiginiz ilgiden dolayi herkese cok tesekkur ederim...Kurslarimla ilgili bilgi almak istediginizi de biliyorum...Ancak kurs yerim de henuz netlesmedi..Ev disinda kiralik bir yer yada mutfak arayisi icindeyim...Ileri seviye pasta kursum icin buyuk bir alana ve bir de yardimciya ihtiyacim olacak..Organize olmam cok onemli...Bir yandan size en iyi kurs programini hazirlamak icin de evimde calismalarima devam ediyor....Az kaldi cicek ve krema sikma kurslarimin son halleri netlesti..Ileri seviyeyide tamamladiktan sonra on kayitlari acacagim...Anlayisiniz icin cok tesekkurler.

    YanıtlaSil
  57. ben cok ıstıyorum sızın kursunuza katılmak en onemlısıde sızınle tanısmak ıcın can atıyorum.

    YanıtlaSil
  58. ıleri seviye değil de temel seviye yok mu :)
    ben evde kendi kendime yapıyorum, temel seviye kursunu hiç almadım
    yine de katılabilir miyiz yoksa ileri seviye alabilmek için ön koşul var mı:)

    ben çiçek kursu için de mail atmıştım ama burda da yazayım dedim ben de adaym:)

    YanıtlaSil
  59. merhaba.Ben kursunuza katılmak istiyorum fakat ekim sonu Newyork da olacagım..istanbuldaki dersleriniz ne zaman başlıyor.seviyeler ve tarihlerle ilgili bilgi yayınlarsanız sevinirim..teşekkürler...

    YanıtlaSil
  60. Sevgili Ayse Yaman, ben Nesim Melbourne den yaziyorum. Daha oncede yazismistik.Herseyi senin sayende ogrendim ve ilk siparisimi aldim. Vanilyali kek istiyorlar fondant kullanicam ve figurlerim Alice in Wonderland. Acaba benimle kullandigin beyaz vanilyali kekin tarifini paylasabilirmisin. Ben genellikle cukultali yapiyorum.Vanilyali kek istediler. Senin tariflerine cok guveniyorum. Siparisim 20 Oct. persembe ye lazim gibi. Zamanin icin ,ogrettiklerin icin minettarim. Bil ki dunyanin asagi kisimlarinda birisi sana cok tesekkur ediyor.Sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails