2 Şubat 2012 Perşembe

Talihli belli oldu









Wilton cicek setini kazanan talihli "Asiye Aksakal Unlu" oldu..Dilerim bu guzel setle cok guzel cicekler yaparsiniz...Gule gule kullanin..:)
Kendisine ve cekilise katilan herkese cok tesekkur ediyorum. Kismetse cicek setini kazanmak isteyen diger arkadaslarim icinde sanslar devam edecek. Onumuzdeki haftalarda yeni bir set daha hediye etmek istiyorum...Kimse wilton cicek setsiz kalmasin...

Not: Asiye hanim lutfen benimle sekerdencicekler@gmail.com adresinden iletisime gecin...Adres ve telefon bilgilerinize ulasip hemen seti size posta ile gondermek istiyorum...:)

9 yorum:

  1. Ayşe Hanım, nasıl mutlu oldum anlatamam. Kendim ile yarıştığım çalışmalarıma, hediyeniz daha da güzellikler katacak. Keyifle kullanacağım ve kullanırken de hep sizi hatırlayacağım. Çok teşekkür ederim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler asiye hanımm.. güzel günlerde güzel cicekler yapın :)

    YanıtlaSil
  3. Şanslı arkadaşımı kutluyorum.
    Senin de yüreğine sağlık canım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. sabırsızlıkla bekliyor olacağım:)

    YanıtlaSil
  5. Aman Tanrım. Burası ne böyle.... İnanasım gelmedi. Hepsi birer sanat harikası. Tebrikler. Müsaait zamanda baştan teker teker bakacağım. Yani sindire sindire ağzimın suyu aka aka. Şeker kullanmam ama çıkolataya asla dayanamam.
    Sevgiyle Kal,
    T.A.

    YanıtlaSil
  6. Asiye hanım güle güle kullansın hediyesini...diğer çekilişi sabırzıklıkla bekliyorum...ve Ali Cihanın 1 yaş pastasını sabırsızlıkla bekliyorum....sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Ayşe Hanım facebooktaki sayfanızda şu linkten nasıl pastacı olurum yazınızı okudum gözümden kaçmış bu yazı okudum dediklerinizin bi kısmını yapıyorum cafelere götürüuyorum dışarıya satıyorum diğer hatta bikaçtane daha var tatırmak gereken...yeni tarifleri deniyorum benim alanım cheesecake...şeker hamuru ile kursada gidicem küçücük bir ilçedeyim bu hafta netten siparişde vericemmm yazdıklarınız benim doğru yolda olduğumu gösterdi iyiki varsınız bildiklerinizi paylaştığınız için tekrar söylüyorum sizi seviyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. bir sonraki hediye çekilişini iple çekiyorum kazanan arkadaşı kutluyorum sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails