30 Ağustos 2007 Perşembe

TÜRK GECESİ 6. Bölüm

Türk Gecesinin sonlarına doğru yaklaşıyoruz, tariflerin eklenmesi biraz zamanımı alıyor, sizleri beklettiğim için kusura bakmayın.


Sevgili Gülden, açık büfede hazırladığı nefis tarifleriyle Türk Gecesine katıldı. Milföylü börek her ne kadar son model görünsede çiğer sarma ile turnayı tam gözünden vurdu. Ellerine sağlık canım.
http://guldenelkan.blogcu.com/4050382/ ıstanbul

Cafe Sardunya'dan sevgili Nilay, güzel sözleri, dilekleri ve destiğiyle Türk Gecemize renk kattı, çok teşekkürler bu güzel otantik sunumlu İzmir pilavın için, ellerinize sağlık.
http://cafesardunya.blogspot.com/2007/08/30-austos-trk-gecesi.html Izmır

Sevgili Nihan, tam destekle Türk Gecemize katıldı. Yorumlarıyla paylaşımlarıyla beni hiç yalnız bırakmayan, sayfasında dolu dolu Kulak tarifini paylaşan arkadaşımıza en içten sevgilerimi gönderiyorum, ellerinize sağlık. Yemeğin renkleri de etkinliğe çok uygun olmuş, kırmızı beyaz...:)
Tiran / Albania (Arnavutluk)
http://nihanintarifleri.blogspot.com/2007/08/kulak-bizim-evde-dedemin-kulagi_30.html

Sevgili Yaren'in Lahana Rulosu tarifi Frankfurt'dan geldi. Sayfasındaki diğer resimlerde çok güzel görünüyor. Türk Gecesi vesilesiyle ben de tanışmış oldum Yarenle. Ellerine sağlık canım.
http://yarenle.blogspot.com/2007/08/lahana-rulosu_29.html Frankfurt

Sevgili Yıldızın tariflerini her ne kadar pratik ofis yemekleri olarak bilsekte kendisinin yapmadığı yemek, hazırlamadığı sofra yoktur. Bu çok güzel Güveç yemeğini Türk Gecesine gönderdiğin için ve verdiği destekler için çok teşekkürler. Ellerine sağlık.
http://ofisyemekleri.blogcu.com/4049415/

Sevgili Lama, en klasik en anlamlı tatlılarımızdan birini Aşureyi gönderdi gecemize. Ellerine sağlık bayan Lama. Allah kabul etsin. :)
http://lamamutfakta.blogspot.com/2007/02/asure.html

Güne Bakan Hülya, işi, eşi, çocukları ve pasta dünyası içinde Türk Gecesini unutmayıp bu güzel gözleme tarifi ile katıldı gecemize. Her ne kadar gözlemeyi macır anneciği yapmış olsada resimleyen, yazan Hülya elbet.:) Emeği geçenlerin güzel ellerine sağlık.
http://gunebakantarlalari.blogspot.com/2007/08/photo-sharing_30.html#links Canakkale


Sevgili Senem gecemize taa İsvicreden katılıyor. Zeytinyagli biber dolmasi ve tavuklu bulgur pilavı göndermiş bize. Bu yazıyı geç bir saate yazıyorum, hava sıcak şimdi yanı başımda bu dolmalardan olsaydı hafif soğuk ne de güzel giderdi. Ellerinize sağlık.
http://kizilciksurubu.blogcu.com/2540767/,
http://kizilciksurubu.blogcu.com/2687928/

5 yorum:

  1. of Allah'im bu yemeklerle sisecem, ben daha bakarken :D hele su guller bittim valla enfes canim aysem valla ne diim en cok senin emegin oldu valla 40 cesit yemek yapmis kadar oldun :D ellerine yuregine emgine saglik canimcim ve tum arkadaslar

    YanıtlaSil
  2. Aysecim bu iside büyük zahmetlerle hazirliklarla atlamis bulundun,hersey icin cok tesekkür ederim sayende yeni arkadaslar degisik tarifler tanimis ögrenmis olduk.yeni bloga gectim blogcudaki sorunlar sebebiyle umarim burda bakim calismalari yoktur.
    selamlar sevgiler yolluyorum

    YanıtlaSil
  3. AYŞECİĞİM ,

    ELLERİNE SAĞLIK,
    BEN DE TARİF GÖNDERMİŞTİM AMA ACABA ALAMADIN MI?
    SEVGİLER,
    İLKAY
    http://pastacipapatyalar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler bayanlar! Siz olmasanız, bu tariflerde olmazdı Türk Geceside, çok teşekkürler desteğiniz için...Seviyom sizi...:)

    Ilkaycim canim, aldim tariflerini, seninkileri finalde benim ve bir iki arkadasın tarifi ile birlikte yayınlayacagım insallah. Finalde görüşmek üzere. Geçikmeler için özür dilerim.

    Herkese sevgiler
    İyi haftasonları
    Finalde görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  5. Ayşeciğim ellerine sağlık...
    ben almadıysan tekrarlamak için yazdım canım.hiç önemli değil gecikme...bu kadar lezzetli tarifler için ben beklerim .....üstelik bunca güzel tarifi toparlayıp,düzene koyup,resimleri yüklemek hayli uğraşı emek istiyor...
    tekrar ellerine sağlık canım...
    finalde görüşürüz...
    sevgilerimle,
    ilkay
    http://pastacipapatyalar.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails