26 Kasım 2009 Perşembe

Buluşmamız



Türkiyedeyken blogdan arkadaşlarımla buluştum. :) Benim için bir ilk olacaktı ve çok heyecanlıydım. Harika bir duyguymuş. Buluşmaya çok tatlı bayanlar geldiler. Gelemeyen ama "selamlar" gönderen bir o kadar da arkadaş vardı. Ama ben heyecanla unuttum hepsini. Keşke diyorum biraz daha oturup herkesle birebir sohbet edebilseydim. Geç buluşup erken kalkılınca bana vakit yetmedi. Halbuki biz geceyi 12 kadar devam ettirmiştik.(Fotoğrafcımız Gülnur ve İremcimle) Eh 40 yılda bir Taksime çıkınca bizde biraz geçe kaldık tabii. ;)
Velhasıl ben doyamadım kimseye. Herkes çok cana yakındı. Tanıştık ama uzunca sohbet edemedik...Beni tanıdınız artık gelecek sefere sözüm var :), demolu bir buluşma organize edelim olur mu? :)
Felekten bir gündü benim için, çok güzel vakit geçirdim.. Buluşmaya gelen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...Ayaklarınıza sağlık. İyiki sizleri tanıdım. :)





Resimde arkamdaki masada ABDden getirdiğim bazı pasta malzemeri var, ben bir yandan satış yapmaya çalışıyorum ama felaket bir satıcıyım, değişen TLden haberim yok, paraları küçükcük cebime falan koyup çıkarıyorum. Yok yok bu iş hiç bana göre değilmiş..;)



14 yorum:

  1. Ayşeciğim bende seninle ve arkadaşlarımla olmaktan büyük keyif aldım canım.Güler yüzün ve paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler.En kısa zamanda tekrar seni görebilmek dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Kutlarım sizi,çok güzel bir gün geçirmişsiniz.Bu vesile ile Bayramınızı kutlar,sağlık ve huzur temenni ederim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Valla kiskandim bulusmayi orda olmayi isterdim , ama biz kesin tanisacagiz, onu hissediyorum..
    Siteme yazdim cevabi ama icim rahat etmedi birde buraya yazayim dedim , belki dikkatinden kacar diye :)
    Krema sertlestiricisini, ben ABD'de birkac yere sordum, netten arastirdim ama nafile, yok bulamadim. Bende Almanyadan getirmistim. Sonra tesadüfen bir pasta sefinden (zannedersem Fransizdi) nisasta kondugunu gördüm. Zaten hazir paketlerin icersinde cok katki maddesi yok.Üzüm sekeri yada diger adi kuru glikoz, nisasta var. Paketlerin icinde 250 ml krema icin 8 gr. sertlestirici konulmus. Ben nisastayla denedim ve cok basarili oldu. Tavsiye ederim canim..Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ay ne güzel...bende orda olsaydım...bayramınızı kutlarım...kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  5. Ayşecim Hayırlı Bayramlar.Güzel yorumların çok hoştu. İyi oldu bu buluşma gerçekten, ama dört göz demoluyu bekliyorum.Bayram çikolatanı alman için bloguma bekliyorum. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. Ayşe'cim seninle ve diğer arkadaşlarla tanışmak gerçekten çok güzeldi. Çok keyifli bir gün geçirdim sayende. Yorumların için teşekkürler. Pasta ve kurabiyeler küçük hanımı o kadar mutlu etti ki anlatamam. Canım bayramını en içten diklerimle kutlarım. Sevdiklerinle beraber daha nice hayırlı bayramlar geçirmeni dilerim. Umarım tekrar görüşürüz. Çooook öpüyorum.

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle senin ve eşinin bayramını kutluyorum Ayşecim.
    Bu bulusmaya katılmayı ve sninle tanısmayı cok istiyordum ama New York'a kesin dönüş yaptıgım için katılamadım maalesef.

    Aysecim, sana danısmak istediğim birsey var, seker hamurunu nereden alıyorsun? Ben New York da nereden bulabilirim bir fikrin var mı?

    YanıtlaSil
  8. emin kartal, tesekkurler, sizinde bayraminiz kutlu olsun.

    Pastaevim, zencefil,lezzet sokagi sizlerle tanistigim icin bende coook memnun oldum, iyiki geldiniz ve insallah tekrar gorusebiliriz..iyi bayramlar..

    gelincik mutfak, insallah bir dahaki sefere daha guzel bir organizasyonda bulusmak dilegiyle, iyi bayramlar..

    perilersofrasi, bende gorusebilmek cok isterim :)
    cevabiniz icin de cook tesekkurler..tavsiyenize uyacagim..sevgiler

    simla, belki NewYork da gorusuruz sizinle de. NY blog bulusmasi yapariz insallah...:)
    NY de oldugunuz icin cok sanslisiniz tam olarak merkeze ne kadar yakinsiniz bilmiyorum ama NY Cake tam size gore asagida linki var...Benim kullandigim seker hamurlari satiliyor. Satin Ice markadan cok memnunum, tavsiye ederim..
    http://www.nycake.com/fondant.aspx

    kurka, :(

    YanıtlaSil
  9. Ayşe'cim, ne güzel bir tablo, valla kıskanmadım desem yalan olur :) oysa ben de gelmeyi istemiştim ama bazı işsel sebeplerden dolayı gelemedim :( artık bir daha ki sefere...

    YanıtlaSil
  10. oyyy aysem, hosgeldınn aramıza:)) ayrıca kurbısler tam bayramlıkolmuslar:)

    senınle sahsen tanısmıs olmak gercekten cok keyıflıydı;))

    umarım tekrar görusme sansımız olur...

    ayse cım, senden bırde rıcam olacak, senın cd seklındekı cıkolatandan bır sıparıs geldı... ancak ben o kalıbı nerden bulabılırım??

    YanıtlaSil
  11. Özlemcim insallah gelecek sefere, ben de seninle tanışmak çok isterim..

    Fidancım, hosbulduk :)
    kurabiyeleri beğendiğine sevindim...
    seninle tanışmakta büyük keyifti. :)
    Canim ben Cd kalıbını arkadaşıma verdim, "senden hatıra olsun" dedi bende seve seve ona verdim.:( Kusura bakma. Buradan göndereyim diyeceğim astarı yüzünden pahalı olacak.
    CDden kurabiye yapsan olmaz mı? :{

    YanıtlaSil
  12. keşke bende sizinle tanışabilseydim şuan sizin sayenizde pasta siparişleri almaya başladım siz kadar olmasada bende birşeyler yapıyorum sizi ben ve beş yaşındaki kızım sürekli takip ediyorum uzak ülkenizden sevgiler

    YanıtlaSil
  13. slm.ben bi soru soracaktim.dogum günü pastasi yapmaliyim ama bu ayin 13dede türkiyeye gidicez 12sinde yapip pastayi 16sina kadar beklermi acaba buzluktami buzdolabindami bekletmeliyim krem santisine birsey olurmu.bir bilginiz varsa acil cevap lütfen.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails