10 Eylül 2007 Pazartesi

KARINCA KARARINCA DOĞUM GÜNÜM VE YILDÖNÜMÜ



Evimi karıncalar bastı desem.
Bir geceliğine izinsiz yatılı misafirim olmuşlar, ruhum duymamış desem. Şeker yemekten bir enerjik olmuşlar ki şaşarsınız desem! İnanır mısınız bana?

İster inanın ister inanmayın, evimi daha doğrusu pasta süslemesi yaptığım masamı karıncalar istila etti. Utanmamışlar tüm gece evimde şekerleme partisi vermişler.

Hayvancıklar kendilerinden geçmişler buttercream icing yerken, onları sabah farkettiğim zaman, çığlık atmamak için kendimi zor tutum. Eşim farketmiş olsaydı her halde eve hiç bir pasta malzemesi sokmazdı bir daha. Hemen o telaşla bir temizlik yaptım, ben temizledikçe onlar bir delik bulup çıkıyorlardı. Çıldırmışlar sağa sola koşturuyorlardı. İnsan huylanıyor sanki üzerimde geziniyorlardı bi ara.. ıııgh! :) Şimdi bile bir tuhaf oldum. :)
Ama onların bu şeker ziyafetleri başladığı günün ertesi çok acı bitti.
Karıncalar nasıl evime geldiler bilmiyorum ama onları "Cennet turizmi" ile cennete yolcu ettim. :)) Şimdi onlar mutlu ben mutluyum! Sen çok yaşa "Raid haşarat savar"!

Annem "karınca kısmettir" der! İyi güzel de istemem ben öyle kısmet ki, varsın olmasın. Pasta kursuma bile bir iki tanesini yanımda götürmüşüm, Allahtan hoca çok doğal karşıladı. Onda da ara sıra çıkıyormuş. He he he! :) Biz usta - çırak karıncalı köyün kavalcıları olduk...:))))

Böyle karıncalı bir hafta içinde, bizde karınca kararınca hem doğum günümü hem de eşimle 1. evlilik yıldönümümüzü kutladık! :)
Çok keyifli bir doğum günü ve yıldönümü geçirdim eşimle başbaşa! Diğer günlerden çok farkı değildi. Sanırım ben her gün yeniden doğuyorum, her gün hediye alıyorum ve eşimle her gün yeniden evleniyorum.:) Her günümüz sanki bir kutlamadır bizim. Tütütü maşallah, nazar değmesin inşallah!
ELEM TERE FİŞ KEM GÖZLERE ŞİŞ! :p :))


"Frambuazlı Çikolatalı Pasta"

Cumartesi günü eşimle birlikte hazırladığım doğum günü pastam ve kurabiye paketimle karşınızdayım!
Pastamı özel olarak frambuazlı çikolatalı browni lezzetinde hazırladık, erimiş çikolata ve frambuaz ile ara katı zenginleştirdik. Bu arada eskimiş sepet pastamdan da truff yapmaya karar verdim eee 2. el bir pastadan doğum günü pastası çıkmazdı değil mi? ;)

Kurabiye paketim için de zamanla biriktirdiğim bazı malzemeleri ve fikirlerimi ortaya çıkarıp, pasta hocamdan aldığım destekle bunların hepsini birleştirdim, hoş bir paket hazırlayıp kendime hediyelik yaptım. :)
Umarım bu yazımla da size hoş fikirler sunabilmişimdir.

Herkese Sevgiler
İyi haftalar






Kurabiye Paketi

80 yorum:

  1. Günaydın canım, doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun canım Ayşem. Allah ağzınızın tadını bozmasın, ilk günkü mutluluğunuz bir ömür boyunca sürüp eşinle birlikte yaşlanmayı nasip etsin allah sana..:))Sevdiklerinle sevenlerinle nice güzel mutlu yıllara...
    Bu arada pastanız da harika olmuş, ikinizin de ellerine sağlık
    canım ,afiyetler olsun.
    Kutlamalarınıza küçük misafirlerin de olmuş bu arada, neyse çabuk kurtulmuşsun, ama dikkat et onlar kolay kolay pes etmezler..:))
    Canım güzel bir hafta geçirmen dileklerimle sevgiyle öpüyorum, ailecek selamlar...

    YanıtlaSil
  2. canımmm doğum günü kutlu olsuunn!!
    ve bir yastıkta kocayın inşallah!
    ne güzel her gününüzün böle neşeli geçmesi. maşallah bence de:))
    pasta bir harika olmuş!
    karınca konusuna hiç girmeyim bi ara biz de çok çektik onlardan kurtuluş zor oluyo:(
    kurabiye paketi de ço kgüzel etikete bayıldım. bir markasın artık süper:)
    gel artık komşuyuz dedik senden ses seda yok:)
    öptüm snei nice yıllara tekrar..

    YanıtlaSil
  3. Ayşecim doğum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun:)Karıncalar bir ara banada dadandı ama bende ilaçlarla üstesinden gelebildim sanırım...
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. kutlarım canım senı nıce mutlu yıllara hep bırlıkte gırın ınsallah
    ellerıne saglık pastan sahane olmus.Ayrica annen hakli birde karincalari cennete yollamasaydin onlarda belki seni kutluyorlardisana bir sir vereyimmi biz buyuk kizimla besleriz karinca ama kucuk kizimmdan gizli oda cennete yolluyor sevgiler hoscakal

    YanıtlaSil
  5. Ayşe'ciğim,
    Doğum günün kutlu olsun canım. Ayrıca evlilik yıldönümünüz de.
    Eşinle beraber mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir ömür diliyorum size.
    Sevgiler.....

    YanıtlaSil
  6. canim ya:) karinca berekettir gercekten ama kimse evinde istemez dimi :D gelmis gecmis olsun. dogum gunun 1.yiliniz kutlu ve mutlu olsun omur boyu saglikla mutlulukla yasayin ve birde oglusunuz birde kiziniz olsun :D eskiler gibi dedim dimi :D pastan harika kurabiyeleri goremedim gerci paketin icinden ama :) eminim harikadir tadlarida ellerine saglik canim opuyorum

    YanıtlaSil
  7. Ayşeciğim Merhaba
    Doğum gününü ve evlilik yıldönümünü kutluyorum, eşinle beraber nice mutlu yıllar diliyorum.

    Sevgiler
    Hesna

    YanıtlaSil
  8. Nice uzuuuuuuun senelere Ayşeciğim pasta kadar tatlı geçsin bütün ömrün
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Ayşe'ciğim,
    Eşinle beraber nice yaşlara, nice yıldönümlerine beraber sağlıkla, huzurla ve mutlulukla girin inşallah.
    Aynen Raid sayesinde ben de karıncalarımı yolcu etmiştim geçen yıl. Baya etkiliymiş bu yıl akrabaları da görünmedi:)) Kutuya doğru nasıl da sırayla gidiyorlar değil mi? Cani miyiz biz yoksa?
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. Ayşe şekerim;
    Doğum gününüde, yıl dönümünüde içtenlikle kutlarım, hiç sormana bile gerek yok, yine çok şirin ve fikir verici bir yazı yazmışsın evet:) Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  11. Ayşeciğim,
    nice nice sağlık,mutluluk dolu günlere,yıllara...
    Sevgiler,
    İlkay

    YanıtlaSil
  12. Her iki özel gününde kutlu olsun nice kereler eşinle, sevdiklerinde bir arada kutlarsın inşallah, sevgiler....

    YanıtlaSil
  13. Maşşallah maşşşallah tütü...
    Nice yıllara :)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Aman aman amannnnn, Yamanım Ayşem, hem doğumgününü kutlamış, em evlilik yıldönümünü kutlamış; ne güzel olmuştur doğumgünü, evlilik yıldönümü bir arada, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi. Canım benim, önce doğum günü: her günün doğum günü lezzetinde, doğum günü tadında geçsin, olur mu? ve o canlı, kıpır kıpır ruhun hep canlı, hep kıpır kıpır kalsın; unutma ki hayat, onu parmağındas oynatmayı bilenlere torpil yapıyor, daha güzel oluyor. Umarım tüm yaşların, hayatın güzel torpilleriyle geçsin, gülücükler yüzünden hiç eksik olmasın.

    Şimdi de sırada evlilik yıldönümü var :))) Diyecek söz yok ama, en güzel kutlama sözlerinden bile kat kat güzel yürüsün ilişkiniz, aileniz. Ömrünüzün sonuna kadar, belki yıllar sonra birbirini seven bu iki insan yaşlandığında, belki bedenlerden biri dünyada olmadığında bile "biz" olma duygusunu en derinden yaşamanız dileğiyle...

    Sevgiler ve öpücükler, en en en kocamanından

    YanıtlaSil
  15. Daha nice yillara boyle mutlu girin ve agzinizin tadi hic bozulmasin insallah...

    YanıtlaSil
  16. Ortak, hem dogum gunun hem de evlilik yil donumunuz kutlu olsun :) Nice mutlu senelere...Demek sen de bir Basaksin :) Etrafim basaklarla doldu. Ben de Parem icin dogum gunu pastasi yaptim bu haftasonu ama basarili olmadi malesef. Insallh firsatini bulursam blogumda basarisiz pasta olayimi anlaticam. Blogculara cok kizginim cok, denemeden mi koyuyorlar tarifi anlamadim gitti. Neyse bundan sonra bildigimden sasmak yok... TEkrardan mutluluklar diliyorum size. Gorusmek uzre...

    YanıtlaSil
  17. Nice yaşlar, nice mutlu beraberlik yılları diliyorum yaman kadın! En kötü yılın böyle olsun.

    YanıtlaSil
  18. Ayşemmm.....İyi ki doğdun:))veee evlilik yıldönümünüde kutlarım:)))eşine ve sana ömür boyu mutluluklar dilerim....ben de karınca ,kararınca bir kutlama yapayım dedim canımcım:)))))))

    YanıtlaSil
  19. Ayşecim, doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun, karıncasız nicelerini dilerim, bizim de evlilik yıldönümün geçen haftaydı, doğum günüme de az kaldı, arkadaşlarımla aynı burçdan olduğumuzu daha önce düşünmediğim için şaşırdım, pastan ve kurabiyeler ve öneriler çok güzel:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  20. canim valla senin ciceklerin kadar guzel olmadi ama beceremedim zaten :( bende en kolayindan seke hamurundan yapiverdim :D pastami :D

    YanıtlaSil
  21. Canımm mutlu yıllar diliyorum.Rabbim mutluluğunuzu bozmasın.artarak devam ettirsin.
    Karıncalar bizim evde de sıksık parti veriyorlar.engel olmak kolay değil :)

    Pasta ve kurabiyeler çok güzel görünüyor...eline sağlık.....

    YanıtlaSil
  22. Ayşe'cim doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun. Her şeyin en güzel seninle olsun. Pastada süper. Ellerine sağlık. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  23. bu anlatışının hastasıyım ayşecim yamancım bidenecim...Ömrünün sonuna kadar hep ama heppp mutlu kal,sağlıcakla kal..Hayırlı ve bereketli Ramazanlar...

    YanıtlaSil
  24. Ayşe'ciğim - Nice mutlu yıllara diyorum. Kutlu ve mutlu olsun.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  25. ayy aysem sen cok yasa emi :D o bey esim degil :D BABAM hahahaha

    YanıtlaSil
  26. Merhaba.Doğumgününü ve evlilik yıldönümünü kutlarım.Nice seneler.Pastan nefis görünüyor.
    Bizde de 1-2 aydır karınca ziyaretleri eksik olmuyor.Evin bir köşesinden çıkıveriyorlar.Ben de bitti zannettiğimde başka bir delik bulup geldiklerini görüyorum.Çok sinir bozucu yani.
    Bu arada kurabiye paketi de süper ellerine sağlık.
    Sevgiler
    www.annemmutfakta.blogcu.com

    YanıtlaSil
  27. Ayşe'ciğim,yaş günün ve evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.Sağlık ve sıhhatle uzun bir ömür diliyorum.Pastanızda pek lezzetli görünüyor.ellerinize sağlık.

    Hayırlı ramazanlar diliyorum.
    Sevgiyle kal canım...

    YanıtlaSil
  28. Sevgili Ayşe, doğumgünün de evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun. Mutluğunuz daim olsun. Nice nice mutlu, sağlıklı yıllara.

    YanıtlaSil
  29. Dogum günün kutlu olsun,sagliki uzun ömürler dilerim.Evlilik yildönümünde kutlar nice mutlu senelere.Pastanda harika görünüyor demekki esin mutfaktan anliyor,cok sanslisin cokk.ikinizinde eline saglik.

    YanıtlaSil
  30. Sevgili Ayse,
    doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.
    Mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir ömür diliyorum.
    Sevgilerimle Sonja...

    PS: Aysecim baglanti linkimi anasayfa linkimle degistirirsen sevinirim canim.
    Anasayfam:
    www.wilderrose.blogspot.com

    YanıtlaSil
  31. Sofram Fatma ablam, aminn! Güzel dilekleriniz, dualarınız için teşekkürler.
    Bizim misafirler cennetlik oldu, başka gelen giden yok doğrusu! Gelecekleri varsa görecekleri de var. :))) öptm, sevgiler bizden de...

    Aysegülüm bu güzel ziyaretin için teşekkürler, "sen geldin ama ben gidiyorum..:)" esprisini yapmistim ya sana gecende, hala beni güldürüyor. he he he!
    Şeker dileklerin için teşekkürler..

    Betül, hoşgeldin, ziyaretin ve güzel dileklerin beni çok memnun etti! teşekkürler! Tabi canim karıncaların üstesinden gelmişsindir ama ortalıkta tatlı birşey bırakmamak lazım hemen kokusunu alıp şip diye damlıyorlar :)

    Filiz abla, aaa olur mu evin içinde karınca beslemek! İlerde bahçeli evim olursa beslerim artık..:)) he he he!
    güzel dilekleriniz için teşekkürler. :)

    Pasta Cafe, çook teşekkürler canım bu güzel sözlerin için :))

    Nihan, evet canım zaten topragın altı üstü onların, bereketimiz bol olsun ama bari evin içinden uzak dursunlar. :)
    Amin, güzel dileklerin için de, teşekkürler!
    Son olarak Kurabiyeleri bilerek sakladım, tarifide vermiyorum zaten anlarsın..:))he he he!

    Hesna, merhaba, çok teşekkürler ziyaretiniz ve dilekleriniz için, sağolun! :)

    Sedacim çoooook teşekkürler! "Pasta kadar tatlı bir ömür" ooohh yaşadık desene! :)

    Bocuruk, inşallah :) Teşekkürler güzel dileklerinize! :) Yok yok değiliz-dir herhalde! :)
    Onlar bir şekilde haberleşmişlerdir, sizin hazırlıklı olduğunuzu biliyorlardır, ondan gelmemişlerdir bu yaz. Ama yine ordada tatlı ballı birşeyler bırakmamalı. :)

    Müge şeker arkadaşım :) içtenlikle teşekkürlerimi sunarım bende, sagolasın!
    Elim alışmış illa yazımın sonunda onay isteyecem sizden, biliyorum cevabını ama huyum kurusun işte! :) Teşekkürler canım...

    İlkay, teşekkürler canım güzel dileklerin ve ziyaretin için, çok memnun oldum.:)

    Ufuk, inşallah canım! teşekkürler!! güzel sözlerin beni mutlu etti. :)

    Evcilik lezzetleri, sana da tütü maşallah! Teşekkürler canım...

    YanıtlaSil
  32. EYYYYYY BÖCEK DEDİN KAŞINDIRDIN BENİ..İNSAN YAZARKEN BENİM GİBİ BÖCEK TİKLİLERİDE DÜŞÜNÜR DE ŞİFRELİ YAZAR BE AYŞE :)
    KARINCALARA RAĞMEN DURUMU ENFES KOTARMANDAN DOLAYI SANA 10 PUAN 10 PUAN 10 PUAN...MUTLULUĞUNUZ DAİM , EVLİLİK YILDÖNÜMÜZLERİNİZ UPUZUUNNNNN OLSUN..SEVGİLER

    YanıtlaSil
  33. Gülrizcim canım, neler yazmışsın böyle, döktürmüşsün! :) Ağzından bal damlıyor senin. Çok teşekkürler güzel sözlerin dileklerin için, bu yazdıkların inan çok güzel, inşallah hepimiz mutlu saglıklı güzel günler yaşar, hayat torpillerinden de faydalanırız, canım benim, tekrar teşekkürler...

    Yelda Aksu,inşallah! :) Teşekkürler güzel dileklerin ve ziyaretin için :)

    Minik Kus, ortak, teşekkürler sana da! Çok memnun ettin beni, sağol varol! :) Evet ben de bir Başağım! :)
    Sevdiğinin doğum günü kutlu olsun! Nice mutlu yaşlanmalar size de! :) Kekine üzüldüm her pasta yapanın başına mutlaka gelmiştir, geçmiş olsun tekrar! Görüşmek üzere!

    Tijen, çok teşekkürler ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için. :))

    İnci, he he he! sevdim ben bu kutlamayı :) Teşekkürler canım...:))

    Neslihan, öyleyse sizi de tebrik ederim. :) Nice yillar! Güzel dileklerin için teşekkürler, pastayı ve kurabiyeyi beğendiğine memnun oldum. :))

    Nihancim, he he he alemsin kadinsin!
    yorum yok! :))

    Serinmavi, amin! :)ne güzel bir duygu yüzünü dahi görmediğim arkadaşlardan güzel dilekler almak...ne güzel bir duygu burada sizinle doğum günü paylaşmak...hatta karıncalarımı anlatmak :)
    Teşekkürler canım!
    Aman sakin ortada tatli bir şeyler bırakmayin! :))

    Ebrulitatlim, sizinde herşey gönlünüze göre olsun..teşekkürler ziyaretin ve dileklerin için..

    Delfina, karşılıklı hastayız desene! :) Teşekkürler canım, size de hayırlı Ramazanlar...:)

    Burçin'ciğim, teşekkürler ediyorum..:)

    Nihan, he he he! Maşallah babana..pek sportif gördüm kendilerini de...:)) sen de çok yaşa! :)

    YanıtlaSil
  34. Sevgili Ayşe, doğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun, mutluluk peşini bırakmasın...sevgiler

    YanıtlaSil
  35. Zeynep merhaba,
    karinca berekettir :))ne kadar bereketli olsada tahammül edilmesi imkansiz gerçekten! Bir tek Filiz abla seviyor herhalde, büyük kızıyla karınca beslıyormuş. :) Neyse sizde ortalıkta tatlı birşeyler bırakmayın, kokusunu alıyorlar hemen!
    Güzel dilekleriniz ve ziyaretiniz için teşekkürler.

    Hayat hanımcım, çok teşekkürler, dilekleriniz beni mutlu etti, pastayı begendıgınıze memnun oldum, hayırlı Ramazanlar dilerim size de...

    Özlem, teşekkürler canım, dileklerin beni mutlu etti, saol varol! :)

    baharcicegi, canim küçük bir ayrıntı gibi görünsede aslında büyük bir noktayı yakaladın, evet eşim mutfagı seviyor, her erkek gibi yemeği daha çok sevsede, canı pide, ev ekmeği çektiği zaman birlikte mutfaga girdiğimiz çok olur. Çok şanslıyım o açıdan. :))
    Teşekkürler güzel yorumun ve dileklerin için...

    Sonja, ah be gülüm bir kadar ver artık! :) Ok, en kisa zamanda elim değip linkini değiştiririm.
    Ziyaretin ve dileklerin içinde çok teşekkürler..

    Pastarda, şeker yorumun için teşekkürler. Seni tikli seni! Bilseydim şifreli yazardım aslında yinede sizi düşündüm, "dev karıncalar" filmi vardı, biliyor musun? Yazima onun resmini eklemekten son anda döndüm, nerdeyse ekliyordum yani. :))
    Ziyaretin ve guzel dileklerin icin tekrar tesekkurler...

    Hatice, çok teşekkürler ziyaretiniz ve dilekleriniz için, mutluluk sizinde peşinizden ayrılmasın. :)








    TÜM GÜZEL DİLEKLERİNİZİ 100 MİLYONLARLA ÇARPIP, SİZİ AYNEN İADE EDİYORUM..:)))))))

    SEVGİLERLE

    YanıtlaSil
  36. canım merhaba,
    dogum gununu ve evlılık yıldonumunu kutlarım. Allah bır ömur boyu mutlu etsın saglıkla.
    pastan harıka elleıne saglık bıtanem sevgıler..

    YanıtlaSil
  37. sen hergün yeniden dog ve yeni fikirlerle aramızda ol hep..seni çok seviyoruz..mutlu yıllar..
    bu arada karıncalar demek her yerde aynı politikayı izliyorlar ,ben de geçen yıldan beri dönem dönem kendileriyle ugraşıyorum ama her zaman başarılı olamıyorum doğrusu.slmlar.

    YanıtlaSil
  38. Ayse'cim öncelikle dogum günün ve evlilik yildönümün kutlu olsun canim Allah sizi Ömür boyu ayirmasin hic tü! tü! tü! Masallah,pasta nefis olmus ellerine saglik canim ikinizede afiyet olsun sevgiler.
    Hayirli ramazanlar...

    YanıtlaSil
  39. Canımın içi Yamanım, bu hastalık beni mahvetti. Nasıl kaçırırım senin doğum gününü, sana ömür boyu eşinle mutluluklar diliyorum. Yeni yaşın içinde hep böyle hayat dolu,az mecera sever bir yaş diliyorum. İyiki anneciğin güççük Osmanı doğurmuşta bizede bu mutluluktan nasip almamızı sağlamış.
    Karıncalara gelince canımın içi, bereket derler ama pislikten başka bir şey değil, eskiden Raid yoktu ya çaresizlikten bereket demişler bence. Bereket olsaydı karınca ekonomisi olurdu, alışverişe gidince 10 karınca bir ekmek diye alışveriş yapardık:) Tamam komik bulmamış olabilirsin, hasta hasta ancak bu kadar espri yapabiliyorum ne yapayım.Kendine iyi bak ve doğumgününü geç kutladığım için affet beni.
    En kocamanından öpüyorum bidenem.

    YanıtlaSil
  40. Şekerim,
    Aslında Cumartesi günü sayfamdan sana bir doğumgünün kutlu olsun süprizi yayınlayacaktım ama gel gör ki olmadı. Hatta sulu köfteyi yapayım diyordum :))) Ama bebek partilerinde gezmekten fırsat kalmadı. Sonra da gelip bir kutlayamadım bile doğumgününü. Artık gecikmeli olarak kabul et kutlamamı ve bil ki Cuma gecesinden beri aklımdasın. Hatta Cuma gece senden önce kutladım ben gününü :) Malum sen 7 saat geriden takiptesin (yoksa daha fazla mı?)
    Yıldönümünüz de kutlu, mutlu olsun. Bir yastıkta kocayın inşallah.
    Çok öperim
    (amma çok kutlu dedim :) )

    YanıtlaSil
  41. ayşeciğim selamlar

    doğum günün kutlu ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...
    karınca için birşey diyemeyeceğim 7. kattayız ama nasıl oluyorsa çıkıyorlar ve en ufak bir ekmek kırıntısının başında toplantı yapıyolar :))) ben öldürmeyede kıyamıyorum..takip edip onları deliği kapatmaya çalışıyorum :))

    daha nice nice d.günlerini ve yıl dönümlerini birlikte kutlamanız dileğiyle ...

    sevgi, huzur ve mutluluk içinde kalın

    aslı

    YanıtlaSil
  42. mrb.doğum gününüz ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.ellerine sağlık.sevgiler

    YanıtlaSil
  43. Günümüzde evliliği oyuncak gibi oynayıp.Ben sıkıldım gidiyorum diyenlere örnek olursun İnşallah.
    Ne alaka diyebilirsim ama içinden öyle geldi.Hayırlı uzun ömürler diliyorum.Seneyede bebekle kutlamak nasip olur diye umut ediyorum =)
    Hayırlı Ramazanlar.
    www.lezzetavcisi.net

    YanıtlaSil
  44. Selam Ayşecik,
    Doğum günün ve e.yıldönümün kutlu olsun canım.Nice nice mutlu yıllara ve kutlamalara tüm sevdiklerinle!
    Pastan harika görünüyor ellerine sağlık.Bence karıncalar iyi dayanmışlar ve hatta çok sabır göstermişler..))

    Sana ve eşine hayırlı Ramazanlar diliyorum.

    Sevgilerle.

    YanıtlaSil
  45. Aysecigim,yeni yasin ve evlilik yildonümünüz kutlu-mutlu olsun.Nice güzel günleri beraber gecirin,Allah nazarlardan saklasin.
    Pasta nefis duruyor,ellerine saglik.Karincalar icin diyecek bir sözüm yok,sen nasil olsa halletmissin.
    Mübarek Ramazan ayinda hayirli olsun-huzur icerisinde gecir.Sevgiyle ve dostca kal.

    YanıtlaSil
  46. Ayesecigim dogum gunun ve evlilik yıldonumunuz kutlu olsun.Yaw sen de mi Başak burcusun. :) Arkadaşlarımın %90'ı Başak. Başakları çok sevrim ben. :) Canım pasta da super gorunuyor. Eşinle birlikte herşeyin gonlunuzce oldugu nice senelere inşallah. Opuyorum...

    YanıtlaSil
  47. ask ol sen emi niye sakliyosun yahu kurabiyeleri versene tarifi bizde ogrenelim :( ask olsunnnnnnnnnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  48. Ayşeciğim,
    Evlilik yıldönümünüz ve yeni yaşın kutlu olsun.Ellerinize sağlık,pasta çok güzel olmuş.Sevgiyle yapıldığı belli.
    Kurabiyeler, küçücük kabın içinde o kadar mutlular ki.Biribirlerine sokulmuşlar.Sıcacık.Bayıldım.
    Mutluluklar canım.
    Hayırlı ranmazanlar dilerim.

    guldenelkan.blogcu.com

    YanıtlaSil
  49. Aysem Aysem, Yaman Aysem,
    Dogum gunun kutlu, mutlu, saglikli, huzurlu, neseli ve de sikintisiz olsun. Nice yillara diyorum.
    Pasta icin soze gerke yok, tek kelime ile harika olmus ellerine saglik.
    Bu arada, insanlarin olupta, karincalarin olmadigi bir yer var mi? merak ediyorum.
    Herkes karinca kismet derde, bende cok hoslanmiyorum evin icinde onlar ile birlikte olmaktan. sevgilerimi gonderiyorum, ve yanaklarindan opuyorum, iyi ki dogmussunda seni tanimisim.
    Sevgiler ve iyi ramazanlar

    YanıtlaSil
  50. Ayşecim senin için çok mutlu oldum, bu aralar hiç böylesi mutluluk sözleri dile gelmiyor etrafımda inan. Allah nazarlardan saklasın, hep beraber bir ömür boyu sürsün inşallah...

    YanıtlaSil
  51. Doğum gününüz ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere...

    HAYIRLI RAMAZANLAR...

    özlem Dinçer

    YanıtlaSil
  52. ARKADAŞIM DOĞUM GÜNÜN VE EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN SEVDİKLERİNLE MUTLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM
    BU ARADA RAMAZANINIZDA HAYIRLI OLSUN

    YanıtlaSil
  53. ______ @__ @______ __ @__ @_ ____
    ____ @______ @______ @______ @___
    ___ @_________ @__ @_________ @__
    ___ @___________ @___________ @__
    ____ @______________________ @ __
    _____ @______HAYIRLI________@____
    ______ @____RAMAZANLAR____@_____
    ________ @_____________ @_______
    ___________ @________ @_________
    _____________ @____ @___________
    ________________ @______________


    Canım Ayşem,
    Doğum günün,evlilik yıldönümün kutlu olsun.Daha nice nice senelere İnşallah.

    YanıtlaSil
  54. selam....
    selam....
    selam sana ayşe yaman......

    bir deyimde benden sana.....
    "bir taşal iki kuş vurmak"
    ikiside kulu ,mutlu,hayırlı olsun......
    siz yinede bir yastıkta değilde yeni,taze,değişik,yeni moda yastıklarda kocayın.....bizim bi arkadaş bir yastıkta kocadılar...şimdi yastığın yüzüne bile bakılmaz...hemde sığılmıyomuş bir yastığa haberin olsun....yeni yastıklar tek kişilikya ondan herhal.....
    neyse keseyim gırgırı laf kalabalığı yapmayayım.....
    pasta güzel....hakikikaten güzel yani....
    ama arkadaşım o güzel malzemeyi pırasaya sürsen oda yenir yaniiii.....şaka şaka....(bunu yazmasam inanırdın sanki)
    ellerine sağlık....çok öpüyorum...ve hayırlı ramazanlar diliyorum....
    """""""biri beni durdursun"""""

    YanıtlaSil
  55. geçmiş doğum günün kutlu olsun canım daha nice mutlu uzun yıllara..ramazanında mübarek olsun hayırlı ve berekli ramazanlar dilerimm...

    YanıtlaSil
  56. sevgili ayşe daha nice mutlu hıllara doğum gününüzü evlilik yıldönümünüzü içten dileklerimle kutlarım mutfanızı karıncalar basmış bereketli seneniz olucak demektir.hayırlı ramazanlar..

    YanıtlaSil
  57. aysecım..heriki yıldönumunde hayırlı olsun..nıce nıce yıllara saglık ve huzurla ıns..
    ellerıne saglık ensevdıgım seydır cıkolatalı pasta:))
    karıncalar bu yaz benı hıc yalnız bırakmadılar sagolsunlar...enson tıksıncegım hayvandı ve kendılerınden tıksındırdıler sonunda ya..ıygh....sonunda gafur denen bıor bıtkı aldım ve kurtuldum bulabılırsen aktarlara sor bakalım aysecım..sımdılık hoscakal oglum tepeme cıkıyo.....

    YanıtlaSil
  58. ayse cım d.gunun ve evlenme yıldönumunu kutlarım cnm... karıncalarla olan savasında sen galıp geldığın ıcınde ayrıca tebrıkler...

    sevgıler
    fıdan

    YanıtlaSil
  59. Ayşecim sana sağlıklı başarılı mutlu uzuuuuuuuun uzun seneler diliyorum eşinle ve sevdiklerinle beraber.Evlilik yıldönümünüzde ayıca kutlu olsun Canım benim hayırlı ramazanlar.

    YanıtlaSil
  60. Şşş Ayşee Ayşee! ben de yorumlara cevap yazıyorum artık tamam mı okumayı unutma:))

    YanıtlaSil
  61. Slm Ayşecim, doğum günün , evlenme yıldönümün kutlu olsun. Bugün evlerimizi nurlandıran Ramazan ayıda işallah hanenizde hayırlara vesile olsun:))

    YanıtlaSil
  62. Ayse'cigim, nice guzel gunler gorursun umarim, sevdiklerinle beraber...

    YanıtlaSil
  63. Ayşe'cim,

    Öncelikle geçmiş doğum gününü ve yıldönümünüzü en içten dileklerimle kutlarım canım...Nice güzel yıllara...sevdiklerinle...

    Sen kesinlikle pasta konusunda başka bir boyuta geçtin, hepsi ayrı ayrı güzel oluyor valla.

    Ellerine sağlık,
    sevgiler

    YanıtlaSil
  64. Ayşe'ciğim Allah mutluluğunuzu daim etsin caım,yeni yaşınıda kutlarım nice senelere !
    Pastanda muhteşem görünüyor ,hele üzerindeki çikolatalı kısma bayıldım :)) ellerine sağlık,hayırlı ramazanlar...

    YanıtlaSil
  65. Biraz geç oldu ama:))
    Doğum günün ve yıldönümünüz kutlu olsun. Rabbim iki cihan sadeti nasip etsin:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  66. ayşe hanım her iki yıldönümünüzü de
    kutluyorum.allah ikinizi de küçük
    bir temiz yastık ta koçatsın insallah.bizde esimle kanarya ada-
    larında kutlayacagız ınsallah,kısmet olursa.eh artık kucuk bır gemıcıkle bırde ev bakacaz oralarda.en derin sevgilerimi gönderdim canım,haa bu
    arada ramazanınızı aılece kutladım şekerım.ne o mılletın halı alaskına
    pıde,ekmek kuyruklarında.bulamazlarsa pasta
    yesınler şekeım pasta..by now,ece

    YanıtlaSil
  67. Nice yıllara, nice yaşlara hep sevdiklerinizle birlikte inşallah..Karıncalara gelince..Ben de 1 gün boyunca yuvalarının önünde elimde elektrik süpürgesi ile nöbet tutmuştum ama nafile.Ertesi gün yine bir sürü karınca cirit atıyordu heryerde :)
    Sevgiler
    Banu

    YanıtlaSil
  68. allah be sizin evede karınc olmak varmış tüh bi karınca kadr olamadık
    neyse eşinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzellll yıllara

    YanıtlaSil
  69. Aysem, bloguma gelir misin? Seni bekleyen bir sobe var :)

    YanıtlaSil
  70. Sevgili Banu
    teşekkürler bi tanem :)
    Pastayi beğendiğine de memnun oldum!:)

    Suheylam teşekkürler canım, bende sizi çok seviyorum, insan sevmeye zaten 1 dk durmaz surada değil mi? :) Çok saol dostlugun için! Evet karıncanın turisti yerlisi farketmiyormus, bunlar heryerde aynılar be kardeşim. :) selamlar

    Sevalcim, güzel dileklerin için teşekkürler. sana da kocaman tütü tü maşallah!
    hayırlı Ramazanlar

    Lalecim canım ask olsun, olur mu öyle şey! Ben zaten dogum günümü de yıldönümünü de zamanında yazamadım sayfaya, sen ne zaman kutlasan kabulum! Sana tekrar geçmişler olsun, insallah daha iyisin şimdilerde!
    Karınca konusunda herkes derli, derdi olmayanlarda elbet bir gün dertlenir. Napsin hayvancıklarda agzının tadını biliyorlar. :) Biz buttercrema yemedik onlar nasiplensin derrrmisim. :)
    Sende kendine iyi bak, optm.

    Selencim canim
    nayir nolamaz! Benim dogum günümü unuttun sen? sayfanda kutlamayı layık görmedin hatta bir sulu köfteye mum bile dikmedin, alacagın olsun! :) gez tok iki satir yazama!he he he! :) Canımcım bu arada senin doğum günün ne zamandı? :))))
    optm seni
    tesekkürler herşey için :P

    YanıtlaSil
  71. Yaman Aysem,
    Hayirdir, hic sesin solugun cikmiyor. Hic gelmez oldun:(
    Acikcasi merak ettim?
    Bu vesile ile iyi bir hafta sonu diliyorum.

    YanıtlaSil
  72. Yumurta sepetim bende sana kıyamam!
    tesekkürler güzel sözlerin için!
    Amman gözünü karıncaların yolundan ayırma! ne iradeli hayvanlar 7. kata kadar çıkıyorlar bir tatlı bir kırıntı uğruna! :)

    Sarımutfak merhaba, hosgeldiniz sayfama! Teşekkürler dilekleriniz için.

    Nihalcım, benim henüz kimseye örnek olma gibi bir lüksüm yok, daha 1. yılımızı doldurduk.İnsallah Allah devamınıda kısmet eder. Ne alakası olmuş olabilir, belki magazin programlarında görmüşsündür, şimdi gündemde Pınar Altug felam varya ordan alakadır belki..:)
    Tüm dileklerin ve ziyaretin için teşekkürler.

    Damak tadım Gülüm, he he he! bence hayvanlar 1 sene iyi dayanmışlar. he he he! :)
    Teşekkürler güzel sözleriniz ve dilekleriniz için de...

    thesuuur, amin :)
    teşekkürler ziyaretin ve dileklerin için canım, pastayıda beğendiğine memnun oldum!
    Evet hallettim ama gözüm hala köse bucak 4 dönüyor, en ufak bir karartıyı karınca sanıyorum. :))

    Ganne
    evet ben de tam bir tipik başak burcuyum, sende seni severim çok, sendemi başaksın yoksa?
    Teşekkürler cici yorumun ve dileklerin için sevgilerle

    Nino, canım kurabiyeler yemelik değil süslük be canım! sende hiç tarif yok mu yane? Kala kala benim çatlak kurabiyelerime mi kaldın? boşuna çiçekli poşetin arkasından bakmıyorlar ya sana..vardır bi sebebi..:))

    Guldenelkan, ne kadar sicak bir yorum, teşekkürler size!
    Pastayı da begendiğinize cok memnun oldum!

    SEVGİLERLE
    HAYIRLI RAMAZANLAR

    YanıtlaSil
  73. Aybikecim
    iyiki doğmuşum iyiki de sizi tanımışım. :)
    Teşekkürler şeker yorumun için!
    pastayı begendığıne memnun oldum!
    Biz neredeysek onlarda orda desene! Kaçış yok :)
    iyi Ramazanlar

    Sevgili Esra
    canım mesaj icinde mesaj göndermişsin! Acaba çok mu abartım sevgi sözlerimi? :) Zaten eşimde Yalançı diyor bana! :))
    Teşekkürler güzel sözlerin ve ziyaretin için..

    Ozlem Dincer
    teşekkürler canim! :)
    hayirli ramazanlar

    Ayse
    canim ziyaretine çok sevindim, teşekkürler dileklerin içinde!
    hayırlı ramazanlar

    Burçinnnn
    abari sobelendik!! :))

    Muhterem hanimcim
    bu guzel resimli yorum için teşekküler, çok şekersiniz.
    Dilekleriniz içinde teşekkürler.
    Hayırlı Ramazanlar

    Disal
    kimse disalimi durdurmasin?:)
    canım ne güzel yazıyordun benim bir şikayetim yoktu, doyamadım ki sana! :) Teşekkürler bu şeker yorumun için!
    Bizim yastıkları görsen tek kişilik yastık bile demezsin, al onları altına minder yap! he he he! ne yapalım gelip geçiçiyiz buralarda almadık kaliteli yastik, aldiklarimizinda havasi 1 ayda puf diye söndü! :) he he! Biz ayri yastiklarda da kocayamayiz! :)
    optm bende çok
    hayirli ramazanlar

    sencansen
    çook teşekkürler canım
    size de hayırlı Ramazanlar

    pervin
    canım hadi hayırlısı diyelim! :)
    teşekkürler ziyaretin ve dileklerin için..
    hayırlı ramazanlar

    Salihacım
    he he aktar mı? yok be gülüm burada aktar ne gezer! Raidle işimi görüyorum şimdilik! :)
    cok teşekkürler ziyaretin ve dileklerin için..
    hayırlı ramazanlar

    Fidan
    galip gelmesem ne olurdu hayal bile edemiyorum, herhalde resimlerimde de sık sık kendileriyle karşılaşırdınız. :{ :)
    Güzel dileklerin için teşekkürler

    Ozlemhan
    aminn! :)
    çok teşekkürler canım
    Size de hayırlı Ramazanlar

    Aysegülüm eh sonunda sana yazdığım o harika espri dolu yorumlara cevap yazabiliyorsun, yaşasın sana yorum yazmak! :)

    Serpil
    amin canim! ne güzel dilekler dualar aldım, Allah hepimizinkini kabul etsin, teşekkürler dileklerin için
    hayırlı Ramazanlar

    Tubacım
    inşallah bende öyle umuyorum :)
    teşekkürler dileklerin için.

    Özlem
    tanıyamadım seni, bu ne güzel bir profil resmi, bayıldım, çok çok şık! :)
    teşekkürler ziyaretin ve dileklerin için canım
    Pastayı beğendiğine memnun oldum :)

    Nalan Kaplan
    çok teşekkürler canım dileklerin ve duaların için! Allah hepimizin gönlüne göre versin!
    çikolatalı kısma eşimde bayıldı, 1 bardak kakao, birazcık süt ve sekerle hazırladım. olculer göz kararı! Fakat pastanın üzeri buzdolabında donunca çatladı ama tadı ve görüntüsü çok güzeldi. Tavsiye ederim. hayırlı Ramazanlar

    Papatya
    çok teşekkürler canım! Amin! :)
    Sevgilerle

    Ece hanim
    isminizi çıkaramadım kusura bakmayin, bizden birimisiniz yani blogunuz var mi, yoksa sivilmisiniz diye merak ettim de? :)
    ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkürler!
    Neden biz küçük bir yastıkta kocuyoruzda siz kanarya adalarında gemicik tepelerinde kocuyonuz, olmadı şimdi! :) Biz daha burnumuzun dibindeki mayamiye gidemedik! :)
    Size de hayirli ramazanlar dilerim.
    O kuyruklarda bekleşenler ağızlarının tadını biliyorlar sıcak pide bekliyorlar, gündüzden alsalar kuyruk olmayacak halbuki! :)
    bye then! :)

    Banu
    hosgeldiniz, teşekkürler dilekleriniz ve yorumunuz için! ah ah onlar elektrik süpürgesindende geri çıkmışlardır. :) İlaçlama yapmaktan başka çare var mı?
    sevgilerle

    Yesim
    he he he! güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün!
    teşekkürler ziyaretiniz, dilekleriniz ve kısa,şeker yorumunuz için
    sevgilerle

    Ortak
    bir koşu gitmiştim sayfana! bayıldım sobeye verdiğin cevaplara, du bakayım benim yoruma cevap yazmış mısın?
    sobeni kabul ettim! :)

    Aybikem
    seni merak ettirdim boşuna biliyorum, hemen telafi ettim, inşallah bir da olmaz. :))
    hayirli Ramazanlar



    TÜM GÜZEL ZİYARETLERİNİZ DİLEKLERİNİZ DUALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. UMARIM KİMSENİN İSMİNİ ATLAMAMIŞIMDIR. HER BİR YORUM BENİM BU ÖZEL GÜNLERİME RENK KATTI!
    ALLAH DA SİZİN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN, TUTTUĞUNUZU ALTIN ETSİN! :)

    HERKESE HAYIRLI BIR RAMAZAN DILERIM
    SEVGILERLE

    YanıtlaSil
  74. Yürekten tebrikler Ayşe'm.Hem doğum günün hem evlilik yıldönümün.Dilerim 10 yıl 20 yıl sonra da hep aynı duyguları paylaşır olursun bizimle...

    Karıncaların konusunda diyebileceğim ne olabilir ki;)Sen onları da halletmişsin.Ora memleket karıncaları nasıl oluyor bakiiimm.Bizimkiler gibi ince belli mi yine?;))

    YanıtlaSil
  75. Yaman Ayşe'miz! Bİraz geç olmuş benimki ama çok çok tebrik ederim! Bu kadar güzel bir pasta ile ne de güzel bir kutlama olmuştur, ellerine sağlık yine! Karınca hikayene çok güldüm, her kadının başına gelir sanırım! Allah ömür boyu böyle mutluluğunuzu, neşenizi daim etsin! Enerjin ve içtenliğinin aynen devam etmesi dileği ile Bakü'den sevgiler !

    YanıtlaSil
  76. Oy oy arkadaşım üşenmemiş herkese de cevap yazmış, yaman kızsın vallahi :)
    ben de 27 Haziran canım memnun oldum. Seninkini mailda sormuştum ya ben o zamandan aklımdaydı ;) en kısa zamanda gelecektir sulu köfte. öpücükler

    YanıtlaSil
  77. Hülyacım senin yazıların gibi yorumlarında bir başka orjınal, pek seviyorum.
    Dileklerine gönülde inşallah diyorum, hepimizin bronz, gümüş ve altın yılları olur insallah!
    Bura karıncaları çok minyon, hayalet gibi!
    Bizimkiler balık etinden sanki! :)

    Ceylan
    güzel yorumun ve dileklerin için çok teşekkürler. çok şekersin!
    Pastayı ve üzerine yazdığım karınca hikayesini beğendiğine çok memnun oldum. :)

    Selen
    canim doğum günlerini aklımda tutamama gibi bir huyum var, doğru dürüst bir yere de kaydetmiyorum, sen hatırlatırsın artık! :P
    Bu sefer azim ettim, bari dogum günü, evlilik yildonumu yorumlarini cevaplayayim istedim, her zaman bu mümkün olmuyor. :)
    teşekkürler gelemeyen sulu köfteler icin! he he! :)

    SEVGILERLE

    YanıtlaSil
  78. ya iyi güzel yaşış resmini çekmişsinde hani bunu tarifi desem desem desem yazıp durmuşsun

    YanıtlaSil
  79. ben tatlıları çok seviyorum ama pastaları daha da çok severim.
    onun için değişik tatlı ve pasta tarifleri olsun istiyorum hep aynı şeyler var çünkü

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails