23 Kasım 2009 Pazartesi
Prenses Pastasi
Herkese merhaba, :)
küçük bir prensesin 1.yaş doğum günü pastasıyla aranıza geri dönüyorum. Pastamı her zamanki yağlı krema sever grubum için hazırladım. Küçük Prenses Jaelyne nice mutlu yıllar dilerim.
Türkiye tatilim çok şükür çok güzel geçti, yeniden şarj olmuş gibiyim. Paylaşacak tatil fotoğraflarım, anılarım ve birde pasta severler buluşmamız var. :)Herşeyi kısa zamanda elimden geldiğince toparlamaya, arkadaşlarımı da ziyaret etmeye kısmetse başlıyorum.
Sağlıklı, sevgi ve paylaşım dolu güzel günler bizim olsun. Sayfama ve pasta maceralarıma yeniden hoşgeldiniz!
Notlar; pastanın orjinal hali ve prenses tacında kullandığım kalıp linklerin üzerinde.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Ayşe cim,
YanıtlaSilYine çok güzel bir görüntü var karşımda.
Ellerine saglık, çok zarif olmus, cok guzel.
Keşke TR de ben de senşnle gorüsebilseydim:) İzmir e de bir gun gelebilirsin umarım:)
Sevgilerimle ,
Figen Karavaş
Yaman Ayseeeeeem..hosgeldin, sefalar getirdi. Ne cok özlemisiz inan. Merakla fotograflari bekliyoruz asecigim. TR gezinin iyi gecmis olmasina sevindim. Bu arada pasta herzamank gibi harika. Ne kadar düzgün sürüyorsun su buttercreme´i, en ugrasiyorum, ugrasiyorum henüz beceremiyorum bu kadar düzgü sürmeyi.Ellerine saglik, sevgiyle kal..
YanıtlaSilzehra
Hoşgeldin...
YanıtlaSilNe tuhaf bize yakınken uzaktaydın. Şimdi uzaktayken daha yakınsın:)))Tatilinin iyi geçmiş olmasına sevindim ayrıca seni özlemiştik....
Cok guzel olmus ellerine saglik Aysecigim. Taca bayildim!
YanıtlaSilAyşeciğim tam da sana yakışır bir şekilde dndün ellerine sağlık.Bende merak etmeye başlamıştım.Gülen yüzün ve bilgilerinle bizi çok memnun ettin teşekkürler canım. Türkiye'ye geldiğin ilk fırsatta tekrar görüşmek dileğiyle Allaha emanet ol oralarda.
YanıtlaSilsende hoşgeldin ayşecim pasta bir harika ellerine sağlık sevgiler
YanıtlaSilAysecim,
YanıtlaSilhosgeldin. Özlettin kendini. Tatilinin iyi gecmesine sevindim :) Pasta yine cok zarif olmus. Ellerine saglik.
ayşe hanım sizinle tanışmayı nasıl kaçırdım. hayatta çok üzüldüğüm olaylardan biri sizinle tanışamamak. kısmetse bidahaki gelişinize ama çok beklicekmişiz gibime geliyo.:(((( kısmet değilmiş. sevgiyle kalın. sevda alphan
YanıtlaSilhoşgeldinnnn... yokluğun gerçekten hissediliyordu :(
YanıtlaSilherzamanki gibi çok güzel bir pasta ellerine sağlık..
Bu arada amerika konusundaki yardımların için auyrıca teşekkür etmek istedim.. çok güzel ürünlerle geldi eşim!!
Hoşgeldin:)))Fotolarını merakla bekliyorum.
YanıtlaSilÖptüm.
Ayşecim hoşgeldin...
YanıtlaSilpasta şahane olmuş,ellerine sağlık..
Canim harikasin yine super bir pasta hazirlamissin.
YanıtlaSilTatilinin iyi gecmesine sevindim
yine ozlemler baslamistir..
Bulusamadik ama konusabildik oda guzeldi ,Tekrar aramak istemedim
cok iyi biliyorum aile ve arkadaslarla birlikte zaman gecirmek istersin zamanini clmak istemedim seneye insallah
Sevgiler cok opuyorum
Ayşe'cim hoşgeldin. Özledik seni.
YanıtlaSilSevgiler...
Eya'cım valla sende çok güzel sürüyorsun buttercreme´i bu gün bende senin için aynı şeyi düşünmüştüm.
Sevgiler...
Ayşecim harika bir pasta her zaman ol
YanıtlaSilduğu gibi ellerine emeğine sağlık öpü
yorum...
Tek kelime ile çok çok güzel bir pasta. Çok güzel sürmüşsün buttercreami, usta elden çıktığı belli !
YanıtlaSilPAstakoliklere bu buttercream tarifini yollasannn..bizde denesek :)
merhaba Ayşe hanım
YanıtlaSilbende size hoşgeldiniz demek istedim..
yaptığınız şahane pastaları ve yazılarınızı özlemiştim..sizi beğenerek takip ediyorum ve bişeyler öğrenmeye çalışıyorum..
her zamanki gibi bu pastanız çok güzel olmuş ellerinize sağlık..
sevgilerimle
Şermin
Hoşgeldiniz, özledik sizi. Pasta harika olmuş. Ellerinize sağlık. Sevgiler.
YanıtlaSilEline sağlık Ayşeciğim. Her zamanki gibi mükemmel bir iş çıkarmışsın.
YanıtlaSilAyrıca seni tanıdığım için de çok mutlu oldum.
Sevgiler canım.
Hoşgeldini Ayşe Hanım. Pastanız yine çok özel.
YanıtlaSilSize bir mail yollamşıtım ama, yoktunuz, gözden kaçmış olabilir. Bir bakarsanız sevinirim.
merhaba ayşe hanım yaptıklarınızı zevkle takip ediyorum,20 kişilik bir pasta için kaç cm lik çember kullanmam gerekiyor,teşekkürler
YanıtlaSilAysecim Hosgeldin diyorum oncelikle.. Eminim bizimle paylasacak bize anlatacak cok anin vardir.. PAstan bir harika olmus bu arada, ellerine saglik canim :-)
YanıtlaSilHosgeldin Aysecim, sefalar getirdin.Amerika sensiz cekilmiyordu :))Bu arada pastanda sahane ellerine saglik..
YanıtlaSilMerhaba,
YanıtlaSil25 KASIM-10 ARALIK tarihleri arasında çikolata severleri etkinliğime davet ediyorum. Bildiğiniz tüm çikolatalı lezzetleri sayfamda paylaşırsanız çok sevinirim. Yine hep birlikte çikolatayla ilgili güzel bir arşiv oluşturalım. Kek, kurabiye, pasta, puding vs... aklınıza ne gelirse yapıp en geç 10 ARALIK tarihine kadar mutfaktayim10@hotmail.com adresime isim, blog ismi, katıldığınız şehir ve bir adet sayfanıza eklemiş olduğunuz resimle birlikte katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tarifinizi yayınladıktan sonra mail adresime bilgi verirseniz sizi ziyaret edip tarifinize ait fotoğrafı alıp yayınlayacağım. Katılımınız için şimdiden teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.
Bu arada 2010 pastakolik etkinliğinde haziran ayını bana ayırmıştın. Şimdi de ben seni davet ediyor ve mutlaka katılmanı istiyorum :)
Sevgiler...
Özlem Avcı.
bloğunuzu büyük bir zevkle takip ediyorum.ellerinize emeğinize sağlık. aysun eroğlu
YanıtlaSil