7 Şubat 2010 Pazar
TIFFANY MAVISI VE PAPATYALI PASTA
Bir genç kızın 18. yaş doğum günü pastası.
Tiffany's blue renginde ve üzeri papatyalarla süslü...
İçi vanilyalı kek, ara katlar pastacı kreması, çilekli ve damla çikolatalı...
Tam benlik bir çalışma!:)
Bu pastayı büyük bir zevkle sevgili Ayşegül hn ve Kayhan beyin kızları Balay için hazırladım. (İsim Tatarca'dan geliyor, anlamı Ay yüzlü demekmiş.)
Balay Tiffany's box blue'yu, annesi de papaytaları çok sevince ortaya böyle güzel bir pasta çıktı...Doğum günü partisinde pastaya eşlik eden papatya şeklindeki beyaz çikolatalarımı da unutmayalım...:)
Ay yüzlü Balay'a daha nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Mükemmel görünüyor.Renklerin uyumu çok hoş..Ellerinize sağlık
YanıtlaSilSevgili Ayşe. çok zevkli ve titiz bir çalışma daha.Sızı kutluyorum.
YanıtlaSilEllerine sağlık Ayşe! Çok zarif!
YanıtlaSilMerhaba Ayşe,
YanıtlaSilPastanın rengine ve papatyalara bayıldım. Senden aldığım Wilton çiçek kalıplarımla ben de denemek istiyorum papatyalı bir pasta. Ellerine sağlık...
Sevgilerle..
şahane görünüyor Ayşe'ciğim.ellerine sağlık....
YanıtlaSilAy sabah sabah icm acildi Aysem...
YanıtlaSilHarikasin,sevgiler
zehra
Süper olmuş:))
YanıtlaSilpapatyalar canlı gibi duruyor maviyi pek sevmem ama bu mavinin(camgöbeği deriz) en güzel tonu.
ellerine sağlık. yeni fikirlerde ve çalışmalarda başarılar dilerim.
galiba azıcık karnım guruldadı :)) ya benimde doğum günüm yaklaşıyo napsak acaba ;-)
YanıtlaSilPapatyalalar... bayılırım. Ellerinize sağlık. Çok masum ve güzel görünüyorlar. Hele beyaz çikolatalı olanlar tam yenesi.
YanıtlaSilOzel yasa, ozel bir pasta olmus Aysecim. Ellerine saglik. Tiffany mucevherleri gibi ...
YanıtlaSilCok guzel bir calisma olmus, ellerine saglik. Bu arada pastalar icin en iyi sonuc aldigin keki ogrenebilir miyim? Ben tadini goruntusunden cok onemsedigim icin pandispanya kullaniyorm ama cok yumusak oluyor kaplamak icin. Madeira mi kullaniyorsun? Ne onerirsin?
YanıtlaSilellerinize sağlık tek kelimeyle muhteşem olmuş,ben bunu yemeye kıyamam doğrusu :)
YanıtlaSilNe kadar güzel bir renk bayildim ellerinize saglik cok hos görünüyor
YanıtlaSilHarikasınız...
YanıtlaSilRenkler cok guzel.sunus seklınız ve fotograflarda cok basarili.
YanıtlaSilmerhaba cok basarilisiniz.seker hamuru pastalar kac gun bozulmadan ywnwbilir birde nerde muhafaza etmek gerekir buz dolabindami disardami tesekkurler
YanıtlaSilAyşe hanım sizi çok beğenerek, hayranlıkla takip ediyorum...ve sizden çok şey öğrendim, öğreniyorum da hala..bunun için çok teşekkür ederim.sormak istedigim birşey var, sizinde sanırım alışveriş yaptıgınız Global Sugar Art Türkiye'ye gönderim yapıyor mu???ben Ankaradayım ve bu sitede inanılmaz güzel şeyler var.İngilizcem çok yetersiz...bana bilgi vermenizi ric ediyorum..mümkünse..teşekkürler...
YanıtlaSilfatoş.
Sevgili Ayşe, nefis bir çalışma olmuş,ellerine sağlık.. Balay'a nice yaşlar diliyorum.. Sevgiler..
YanıtlaSilsevgi gününüz kutlu olsun. pasta muhteşem...
YanıtlaSil