7 Şubat 2010 Pazar

TIFFANY MAVISI VE PAPATYALI PASTA

Tiffany's Blue Birthday Cake

Tiffany's blue cake with daisy flowers

Bir genç kızın 18. yaş doğum günü pastası.
Tiffany's blue renginde ve üzeri papatyalarla süslü...
İçi vanilyalı kek, ara katlar pastacı kreması, çilekli ve damla çikolatalı...
Tam benlik bir çalışma!:)

Bu pastayı büyük bir zevkle sevgili Ayşegül hn ve Kayhan beyin kızları Balay için hazırladım. (İsim Tatarca'dan geliyor, anlamı Ay yüzlü demekmiş.)
Balay Tiffany's box blue'yu, annesi de papaytaları çok sevince ortaya böyle güzel bir pasta çıktı...Doğum günü partisinde pastaya eşlik eden papatya şeklindeki beyaz çikolatalarımı da unutmayalım...:)

Ay yüzlü Balay'a daha nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim...



Papatya Şeklinde Butik Çikolata

Daisy Chocolate Lollipops

19 yorum:

  1. Mükemmel görünüyor.Renklerin uyumu çok hoş..Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ayşe. çok zevkli ve titiz bir çalışma daha.Sızı kutluyorum.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Ayşe,

    Pastanın rengine ve papatyalara bayıldım. Senden aldığım Wilton çiçek kalıplarımla ben de denemek istiyorum papatyalı bir pasta. Ellerine sağlık...
    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  4. şahane görünüyor Ayşe'ciğim.ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  5. Ay sabah sabah icm acildi Aysem...
    Harikasin,sevgiler

    zehra

    YanıtlaSil
  6. Süper olmuş:))
    papatyalar canlı gibi duruyor maviyi pek sevmem ama bu mavinin(camgöbeği deriz) en güzel tonu.
    ellerine sağlık. yeni fikirlerde ve çalışmalarda başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  7. galiba azıcık karnım guruldadı :)) ya benimde doğum günüm yaklaşıyo napsak acaba ;-)

    YanıtlaSil
  8. Papatyalalar... bayılırım. Ellerinize sağlık. Çok masum ve güzel görünüyorlar. Hele beyaz çikolatalı olanlar tam yenesi.

    YanıtlaSil
  9. Ozel yasa, ozel bir pasta olmus Aysecim. Ellerine saglik. Tiffany mucevherleri gibi ...

    YanıtlaSil
  10. Cok guzel bir calisma olmus, ellerine saglik. Bu arada pastalar icin en iyi sonuc aldigin keki ogrenebilir miyim? Ben tadini goruntusunden cok onemsedigim icin pandispanya kullaniyorm ama cok yumusak oluyor kaplamak icin. Madeira mi kullaniyorsun? Ne onerirsin?

    YanıtlaSil
  11. ellerinize sağlık tek kelimeyle muhteşem olmuş,ben bunu yemeye kıyamam doğrusu :)

    YanıtlaSil
  12. Ne kadar güzel bir renk bayildim ellerinize saglik cok hos görünüyor

    YanıtlaSil
  13. Harikasınız...

    YanıtlaSil
  14. Renkler cok guzel.sunus seklınız ve fotograflarda cok basarili.

    YanıtlaSil
  15. merhaba cok basarilisiniz.seker hamuru pastalar kac gun bozulmadan ywnwbilir birde nerde muhafaza etmek gerekir buz dolabindami disardami tesekkurler

    YanıtlaSil
  16. Ayşe hanım sizi çok beğenerek, hayranlıkla takip ediyorum...ve sizden çok şey öğrendim, öğreniyorum da hala..bunun için çok teşekkür ederim.sormak istedigim birşey var, sizinde sanırım alışveriş yaptıgınız Global Sugar Art Türkiye'ye gönderim yapıyor mu???ben Ankaradayım ve bu sitede inanılmaz güzel şeyler var.İngilizcem çok yetersiz...bana bilgi vermenizi ric ediyorum..mümkünse..teşekkürler...
    fatoş.

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Ayşe, nefis bir çalışma olmuş,ellerine sağlık.. Balay'a nice yaşlar diliyorum.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  18. sevgi gününüz kutlu olsun. pasta muhteşem...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails